126

Анонимен

преди 5 години

До СредногорецДънди Прешъс е публична канадска компания даваща отчет на акционерите си всяка година с точни справки за добитите тонове метали. 2016 имат оборот от 450 млн лева от които 250 млн са чиста печалба, която е обложена в България с данък печалба. За справка, Лукойл прави двойно по голям оборот и винаги е на загуба. Дънди няма как да продава злато с нелегален/скрит произход. Това не ти е 90те години и Магурата.... дано да го схванеш.

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 129Как да не се връзвам?Масово простия до болка народ вярва, че това е истина.До гуша ми идва от тези ***.Цялото добито злато в историята на човечеството и останалите запаси за планетата не струват 30 трилиона, но никой плиткоумник не може да хване калкулатора и да направи една проста сметка, за да види, че го лъжат.

124

Анонимен

преди 5 години

До Средногорец.Не се връзвай на руските троолове.Трябва да ги маркиране всеки път, когато го правят..... а при тях, това е държавна поръчка.

123

Средногорец

преди 5 години

Канада ,най големия производител на злато. - РУСИЯ е най-големия производител на злато.Най-голямото находище на злато в Европа също е в РУСИЯ Сега българското злато пътува за Канада.Имам познати които работят там.От там е източено злато на стойност 30 трилиона евро.От 1999г. до сега.Пък аз работя там и ти казвам, че рудника в Челопеч има капацитет 2,2 млн.тона руда годишно.Съдържанието на злато е 5,36гр на тон.Хайде смятай от 99-та до сега колко злато е добито.***!

122

Анонимен

преди 5 години

"Мда", много вносни/турски думи владееш поомаче.Какво лошо за ТЕБ тръбата да увие на еРдо врътлето?

121

Анонимен

преди 5 години

"та това е рашка - ежедневно изнудване и повишаване на цените."Точно, за това писах много пъти - Това, че тръбата не минава през България и Белене беше спряно, е само в плюс за България и ритник в муцууната на меечето.

120

Анонимен

преди 5 години

До МдаВ края на 2017 г ГАЗПРОМ обяви че ТП ще струва около 5 млрд долара, януари 2017 стана 7 млрд долара ... наскоро изтеклият анализ на Сбербанк фиксира крайната цена на 20 млрд долара.....Йордания се отказа от руски АЕЦ заради огромната нова цена.Индия се отказа от 5то поколение руски самолети заради неспазени срокове, липса на качество и постоянно повишаващи се ценита това е рашка - ежедневно изнудване и повишаване на цените.

119

хахахахахаааа...

преди 5 години

До по-далече от РусияТи си най-истински просяк

118

хахахахахаааа...

преди 5 години

До по-далече от Русияти си нормален ли изобщо?

117

Мда

преди 5 години

Руски газ през Украйна и Румъния-вери гууд,същият газ през Турция-чок гюзел,обаче руски газ директно от Русия-очень плохо!Стигна се дотам,някакви "евроатлантически" политици да ни убеждават,че пряка доставка на газ от Русия ще го оскъпи страшно много,спрямо такава през няколко страни.Аферим господа,машаала!Тия същите нека идат да обясняват на Меркел,че Северен поток е пълна глупост и газът за Германия ще е по-евтин,ако мине през 5-6 държави и те си вземат таксите...

116

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

115

Анонимен

преди 5 години

До АвтоголНашия национален интерес е да няма "Южен поток". Така че много добре си гледаме интересите. Може би искаш да кажеш че трябваше да гледаме руските интереси ?

114

Автогол

преди 5 години

Ирония на съдбата. Няма друга държава, която да потъпква националните си интереси и тези, които го правят да стоят най-нагло на власт. В Япония биха си направили харакири, а у нас управляват. Какъв сеир! Сега тръбата ще мине през Гърция, Македония, Сърбия и т.н. Ще ни заобиколи като чума, а ние ще се чешем по главите като гламави балканджии.Няма по-проста нация от нашата!

113

Анонимен

преди 5 години

Иван Дреновички дек е?

112

мазепа

преди 5 години

Тоест след 2020г. През Украйна ще минава 70 млрд. м3 руски газ, вместо сегашните 100 млрд. м3.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Борисов подписа хъб с Украйна."ХАХААХАХАХААХХАХАХАХАХАААААААААААААА.............

110

хохолите капут!

преди 5 години

крах на украйна......

109

има договор с Газпро

преди 5 години

Най-интересното е, че Азербайджан има договор с "Газпром" за внос в Азербайджан на 2 милиарда кубични метра газ, за да пълни тръбата през Турция. Така че се оказва, че азерите не могат да се справят без руснаците, защото нямат кой знае колко газ и трудно го извличат от морето

108

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОАз също съм за, но преди това трябва да им свалим едно Су на руснаците за да станат отстъпчиви. В турските форуми се бъзикат че ако бяха свалили 2 самолета на руснаците можеше да получат отстъпка от 2 милиарда долара.

107

Анонимен

преди 5 години

В Азербайджан Газпром не владее нищо. Москва няма сили да действа в Азербайджан. Когато азерите решат, ще национализират всичко.