60

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова и тя на екскурзия с нашите пари.

59

Анонимен

преди 5 години

ГЛЕДАХ ВИДЕОТО ОТ ПРИЕМА НА ПАПАТА НА БОРИСОВ. МИ ТОЙ НЕ ГО ПОКАНИ ДА СЕДНЕ, ПРАВИ СТЪРЧАХА И ПО ЕДНО ВРЕМЕ ПАПАТА, КАТО МУ ОМРЪЗНА БРЪЩОЛЕВЕНЕТО НА БОРИСОВ, ВЗЕ ЛЕКО ДА ГО ИЗТИКВА КЪМ ВРАТАТА. ТАМ ГО ПОЕ НЯКАКЪВ КАРДИНАЛ И ...

58

Анонимен

преди 5 години

И к`во общо има Димитър Пешев с Укрите?

57

Анонимен

преди 5 години

бойко май е изпратен да подготвя изпращането на евтина украинска работна ръка за нашите курорти, две от най-бедните страни в Европа какво друго могат да обсъждат, нито има някакви украински инвестиции в БГ, нито български фирми работят активно с Украйна, да дойдат поне някакви б...ели хора дано помогнат за подобряване на плачеванта ни демографска картина

56

Анонимен

преди 5 години

до 47И аз щях да попитам същото, но вече си го написал,И още какъв велик международник може да е бб с една прочетена книга през живота си, без да владее чужди езици, дори и руски не говори?

55

gergana.zheleva

преди 5 години

Браво!

54

Анонимен

преди 5 години

Винету е хитър.Това с паметника е повода за да гледа финала от VIP ложите.

53

Анонимен

преди 5 години

Бай *** е отишал заради финала ,да го гледа на живо от три-буните.Р.М-Л-ул.Не ни заблуждавайте.Дреме му на него за Пешев.Надухте ни главата с тези еврей,и за спасяването им.

52

БОКО ЕДНОКНИЖНИК

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ КАЗА, ЧЕ НЕВЕЖЕСТВОТО НЯМА ПРАЗНИК. КАКВО ГОВОРИТЕ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ?ВСЕКИ ДЕН ПРОСТОЛЮДЪТ БОКО ОТ БАНКЯ, МОМЧЕТО С ФИЛИЯТА МАС, РИТАЩО МАЧЛЕТА, МУТРА БЕЗПОДОБНА И БЕЗПРОСВЕТНА, ПРАЗНУВА - НАГЛО, БЕЗПАРДОННО, ШУМНО, ВЕЧЕ И В ЕВРОПЕЙСКИ МАЩАБ.ДА ОТКРИЕШ ПАМЕТНИК НА ОПРЕДЕЛЯНИЯ ЗА СПАСИТЕЛ НА ЕВРЕИТЕ Д.ПЕШЕВ В СЪРЦЕТО НА НАЙ-ОТЯВЛЕНИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ХИТЛЕР, Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕВЕЖЕСТВО.ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ И ПРОЯВА НА ВИСША ПРОСТОТИЯ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГОСТЕНИНА, Г-Н ПУТИН, РЕЗИЛ И ЗА ВАС.

51

ПроСоТо

преди 5 години

чифутина ще бръкне в джоба ти да ти открадне парите,но ако го пляснеш през ръката ще опищи света че си го "тормозел" и ще те съди докато ти обере всичко.това не хора,запомнете го!

50

ПроСоТо

преди 5 години

долните твари не щат и да намекнат че този,който ги прати по концлагерите,е от ТЯХНАТА-"богоизбрана" кръв!!!!!

49

ПроСоТо

преди 5 години

обаче знаете ли,има нещо много гнусно,инспирирано от световния чифутлък:-Жертвите на хитлерското БЕЗУМИЕ през ВСВ са над 62 милиона,дадени само от Съюзниците..От тях над 53 милиона са на РУСНАЦИ!!!!..-НЕВИННИ ЖЕРТВИ,похарчени от лудия "фюрер"....Но вижте за какво реват ***:..-Случилото се с евреите е най-трагичната страница от Втората световна война?!?!?!Зтачи какво става?..-62 милиона невинни жертви са "НИЩО" в сравнение с 200-300 хиляди ***,попаднали в "Мелницата" , не избягали о

48

poin

преди 5 години

Гешев зверски е мразел комунистите. Държал ги е на къса кайшка дълго време.Именно той назначава апарата след преврата от 09.09. Държал ги с много информация за това колко са загубени. И така те са му служили вярно. Казал е "ще ви оставя кундурджиите да видите как се управлява с кундурджии"- Гешев.Той е формулирал понятието на което отговарят сундюците, у б и тац ите, за губ еня ците, а именно кундурджии.И затова е направил вс. възможно да изпълни пророчеството си.

47

Тато из Правец

преди 5 години

Питам се дали Еднокнижецът знае нещо за човека,чиято плоча открива ??? Едва ли...

46

Анонимен

преди 5 години

Няма ли Господ за нормалните българи?

45

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

44

user

преди 5 години

Боко е отишъл да си уговори мач с Кличко :)

43

gek

преди 5 години

Еи аз защо си мисля, че точно този закон за защита на държавата трябва да го възстановят точно сега.Я кажете нещо,а.

42

шматка

преди 5 години

Русофилската гмеж пак се е активирала.Почти няма положителен коментар а говорим за почит към един голям българин признат от чужди(не само украински)политици.Може ли да сте толкова гнусни и пропаднали.

41

СатаНАТО

преди 5 години

Путин е в положението или да се усмихва на човека, който е показал уважение към Киев, без да се съобрази с Москва или да покаже раздразнение, което ще му свали акциите като на злобар и лош домакин.Има и трети вариант - да отмени срещата, с което сваля всички отговорности от Борисов.