18

Анонимен

преди 5 години

В МеХико са по-зле и от ИД и всякакви бежанци. Тръмпанара да не знае много да коментира Европа, а първо да види какви съседи има.

17

11

преди 5 години

Толкова ли е трудно да легализират всичко? Ако е легално няма да се налага да се трепят нали. Хем големите босове ще плащат данъци. Няма да се чудят къде да бутат пари за да ги изпират и куп други неща.... А можеше да се спести и толкова насилие.... Всички щяхме да сме доволни.

16

смок

преди 5 години

До Анонимен 8Глупак. Кажи нещо за Канада?!

15

Анонимен

преди 5 години

В демократично Мексико може да има всичко. Това е пъстротата на демокрацията. Защо няма такива случаи в Северна Корея? Защото е тоталитарна държава и светът иска да стане демократична като Мексико, Афганистан, Либия.

14

Анонимен

преди 5 години

И най-слабата държава е по-силна от най-силната престъпна група.

13

Анонимен

преди 5 години

Добре,щом мислите,че може с война имайте в предвид ,че могат да наемат най-добрите убийци да им дадат най-добрите оръжия и да подкупят всеки пазач,полицай или военен.Ако откаже ще купят шефът му и ще го уволнят.Това е в добрият случай.В лошият ще избият цялото му семейство и всичките му роднини а той ще е принуден цял живот да носи чужда самоличност или да се крие в джунглата.И тва защо?За по-малко пари отколкото изкарва монтажник в цех на Форд?Нека сме реалисти.

12

Анонимен

преди 5 години

Не може с война.Само един от картелите има официално 21 милиарда долара а тва са парите на повърхността.Тия обявените.Колкото повече ги натискат толкова по озлобени стават.Трябва да си сътрудничат с тях да ги карат да дават пари за улици,осветление,водопровод,канализация за нови сгради, защо не заводи?След тва да си сътрудничат в спирането на престъпления от които всички страдат-убийства,изнасилвния,бомбени атентати.Пък нека си продават прахчетата и чайчетата.

11

сатанчо

преди 5 години

Амер.се крепи на,престъпления,и всичко друго

10

Рам-бо

преди 5 години

Шмъркат яко,кока,херо,ман-жа,и др. ***

9

Дъртий

преди 5 години

Мексико и другият пример освен САЩ когато корпорациите и картелите са по-силни от дуржавата. Отвличания, убийства, наркотрафик, локални войни, разсипване на държави. Затова трябва да се смачкат корпорациите и картелите. Алчността ще погуби поредната цивилизация. Мда кинтите не миришат, всички банкери, акционери и борсови игеачи това разправят.

8

Анонимен

преди 5 години

сащ си искат наркотици и койне не им ги достави го отнася

7

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно да си южен съсед на Империята на Злото. Всичко в радиус 2000 километра от границите на САЩ е в състояние на престъпна гражданска война и пълна мизерия. Куба е яркото изключение.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен да де, ама мексико сити е с население колкото цялата ни държава... чисто статистически нещата са съизмерими

5

Анонимен

преди 5 години

МЕКСИКО, БРАЗИЛИЯ ТАМ Е БИЗНЕС С ОТВЛИЧАНЕТО НА ХОРА И В МОМЕНТА!КАТО В МЕКСИКО БИЗНЕСА С ОТВЛИЧАНЕ НА ЖЕНИ С ЦЕЛ ПРОСТИТУЦИЯ Е МНОГО ПО-РАЗВИТ ОТ ТОЗИ В БРАЗИЛИЯ!НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ СМЯТА МЕКСИКО И БРАЗИЛИЯ ЗА НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ!

4

Холограма

преди 5 години

Колкото повече кинти играят толкова повече убити ще има.

3

Анонимен

преди 5 години

Тактиката на война срещу картелите води до още повече бедност и жертви.До 90-те правителството води правилна тактика-те си сътрудничат с картелите делкат кинти власт и горе-долу нещата са спокойни.В Мексико наркотиците са евтини имало е за всички.След това новата власт обявява война а парадоксалното е че картелите имат повече пари от правителството.И повече влияние и повече власт.Мексиканци... какво могат да направят освен да се колят и гърмят?

2

Анонимен

преди 5 години

А ние си мислим, че сме имали голяма престъпност.... Там на ден се убиват по 20 души....

1

Бобчо

преди 5 години

Ей тия са баси кръволоците! Явно генетичната заложеност си дава резултат.