8

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Няма нищо общо с мястото зад ушите.Нарича се "задушница", защото в този ден се раздава храна и се палят свещиЗА_ДУШИТЕ на покойните ни близки.

7

Анонимен

преди 5 години

Един-единствен път ми се случи да пътувам с трамвай по ул."Козлодуй" в ден, в който имаше някаква задушница. Хората бяха така натъпкани, че не можех да си поема дъх, просто гръдният ти кош не може да се разшири и да поеме въздух, защото отвсякъде други хора са притиснати в ребрата ти и усещаш, че и тях ги бутат, за да се натъпчат още хора в превозното средство. Слязох още на следващата спирка.Мога да си представя как действа такова пътуване на крехки бабички. Нищо чудно после да припадат.

6

House M.D.

преди 5 години

Защо събитието се нарича "зад ушница"?

5

Shark

преди 5 години

До 1 и 2. Мизерници злобни сте и такива ще си останете. Дали в други страни се пишат подобни неща по форумите. Съмнявам се, такава злоба няма никъде по света.

4

До Анонимни 1 и 2

преди 5 години

Злобата човешка граници няма!Всички рано или късно ще отидем там,включително и вие.Защо е това злорадство към тези страдащи хора,отишли да почетат паметта на мъртвите?Или може би според вас трябва да ги забравят,както най-вероятно сте направили вие?

3

Разбивач

преди 5 години

Под мен има двама кандидата, желаещи да станат пациенти на лицево-челюстен хирург и зъболекар.

2

Анонимен

преди 5 години

24 кандидати за постоянно местожителство на гробищата.

1

Анонимен

преди 5 години

Ми то тия са си били за гробищата що не сте ги оставили там а точите здравната каса?