30

Стамат

преди 5 години

Масоните съвсем изчаткаха!

29

Jo6

преди 5 години

И ко стана, чичко сам пак уточни сащата дата ???

28

Дъртий

преди 5 години

Хубавото е че войните които се задават ще са брутални, мародерски, без никакъв морал и съвест. Още по-хубавото е, че ще намалее световното население нвколко пъти. След 100-200 години природата най-сетне ще си почине от паразита наречащ себе си човек и за винаги ще изчезне заеазата алчност! Природата е съвършенна!

27

Василев

преди 5 години

Иранският аятолах е прдупредил Ким, да не подписва никакво споразумение, защото после , ще настанат черни дни за Северна Корея и е прав!!!Споразуменията и договорите се подписват за това, не да се спазват, а за да притискат и смачкат опонента!!!Агент Флинт Бренгоув!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

25

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Ще ви разкрия една пазена руска тайна. Много чужди репортери не показват истинското лице на Москва. Хиляди московчани се къпят в мръсната река Москва. На брега на реката край Кремъл всеки ден изгарят трупове на умрели на кладите и ги хвърлят в реката.В близост до тях скитат безпризорни кучета и мечки,деца се къпят в реката.Други вярващи се потапят в реката да измолят прошка от бог Ленин.Не е Индия,това е лицето на Русия!

24

Анонимен

преди 5 години

Този се оказа по голяма фурнаджийска лопата и от Бойко Борисов, колко пъти се обърна? Първо плашеше СК корея с унищожение и военна мощ, после обясняваше колко умен човек бил Ким Чен Ун, колко го уважавал и колко искал да се срещтат, после отмени срещата защото бил "огорчен" горкият, сега пак гладал напред към срещи с Ким. Циркаджия.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе аз не знам некой да бега в Русия, никой не иска рубли, всички бегат на запад при цар долар.

22

Василев

преди 5 години

В Русия има президент евреин и 100 свръх богати евреи руски олигарси, и 150 млн. пролетарий!Те се командват от Британският Имперски Еврейски Ум, който е окупирал Лондонското финансово сити и всички важни международно организации и офшорни банки!Агент Коуди Симпсън!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

СК не разговарят с държави терористи.

20

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

19

Василев

преди 5 години

До АнонименНещо си чел и си слушал, ама не си разбрал!Украйна я разделиха и смазаха евреите, за да не попадне в сферата на влияние на Германия и Австрия!!!Агент Вини Мейсън!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

САНКЦИИТЕ КОИТО СА НАЛОЖЕНИ НА РУСИЯ СА МНОГО МАЛКО В МОМЕНТА!!!КАКВОТО И ЛОШО ДА ИМ СЕ СЛУЧИ НА РУСНАЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ В РУСИЯ ИЛИ ПОДКРЕПЯЩИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЩЕ ИМ Е МНОГО МАЛКО НАКАЗАНИЕ!

17

Анонимен

преди 5 години

КРИМ БЕШЕ ПОД ПЪЛНО РУСКО УПРАВЛЕНИЕ И КОГАТО БЕШЕ В СЪСТАВА НА УКРАЙНА!! ТЪЙ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПОСТИГНАЛ ЕДНО НИЩО!ДОРИ КРИМ ДА БЕШЕ В НАТО ТОВА НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ, ЗАЩОТО КРИМ БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ И ТАМ ОРЪЖИЯ НА НАТО НЯМА ДА БЪДАТ РАЗПОЛОЖЕНИ!!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН СИ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО , ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК И МАСОВ УБИЕЦ!

16

bolbov

преди 5 години

И корейската приказка за комунизъм отива към своя край.Прав е бил Маркс тази революция трябва да започне и стане в най развитите държави.Дано се получи преди капитализма да е погубил човечеството

15

Василев

преди 5 години

До до 10 василевияМного селяни прости има в България!Ами селянино ***, Китай я създадоха същите масони и банкери, за да убият средната класа и индустриите в европейските страни!В момента когато са наляти милиарди долари в китайската икономика, влезли са американски компании и китаеца работи и спи до струга за канче ориз, ти вече си убит, ти си господин никой, на който са му убили бъдещето в собствената страна!!!Политиката и икономиката не са за всеки!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!

14

Анонимен

преди 5 години

РЕЖИМИТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН СА ПРЕМАЗАНИ !НО ОСТАВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ МАЙКАТА НА ЗЛОТО РУСИЯ АБСОЛЮТЕН ВРАГ НА ХРИСТИЯНСТВОТО ТОТАЛНИ АТЕИСТИ ! ДОРИ ЛУЦИФЕР Е ПО-НАБОЖЕН ОТ ПОВЕЧЕТО РУСНАЦИ!

13

Анонимен

преди 5 години

КАКВОТО РЕШИ ТРЪМП ТОВА ЩЕ Е!!!КИМ ЧЕН УН Е ВЕЧЕ НИКОЙ ЗА ПРЕД СВЕТА, СЛЕД КАТО ЗАПОЧНА ДА ЦЕЛУВА КРАКАТА И ГИ ЦЕЛУВА НА ВСИЧКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ!

12

ined

преди 5 години

50 на 50 - или ще се състои или няма да се състои - зависи накъде ще го избие сачмата Трумпета

11

зевзек

преди 5 години

Това ще е най-великото събитие в света на модата - среща на двамата световни лидери с най-смешни причиски.