33

Анонимен

преди 5 години

MI ZLATCETO KOI VI VZEMA MI TOK PRESKYP KOI MARCICI VI DAVAT MI URANA KOI VI ZEMA RUSIQ NALI?

32

Анонимен

преди 5 години

ZNAISCH LI SCHTO SA BEDNI I POSLEDNI UKRAINCITE I NIE ZASCHTOTO SI DADOXA VSICHKO BEZ PARI NA USA DAJE GARZOVIYTE TRYBI NA SINA NA ONQ SENATOR IZNASQT SI V MOMENTA GORITE I DORI CHERNOZEMA S KAMIONI LUDA RABOTA

31

Анонимен

преди 5 години

То, ако можеше да се богатее от руските потоци, Украйна щеше сега да е по-богата от България, а не същите мизерници !Бртушковото слънце и въздух са мор за всяко живо същество !

30

А

преди 5 години

ТЕ ТРЪБИТЕ Е ХЪБОВЕТЕ СА ГОТОВИ,АЗЕРСКИЯ ГАЗ Е ТУК,НО ПРОСТО НЕ СЕ ВИЖДАТ,ТЕ СА В ГЛАВИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ МАТЕРИЗИРАТ,ВИЕ ПРОСТО НЕ ГИ ОСЕЩАТЕ,ТЕ СРЕД НАС ТЕЗИ ХЪБОВЕ,ТЕ НИ ГАЛЯТ,ТЕ НИ СЕ РАДВАТ ЧЕ СМЕ СРЕД ТЯХ,ВИЕ НЕ ГИ УСЕЩАТЕ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ,СПОКОЙНО И ТАЗИ РАДОСТ ЩЕ ДОЙДЕ СРЕД ВАС,КАКТО НИЕ СЕ РАДВАМЕ,МАЛКО ТЪРПЕНИЕ Е ХЪБА ИДВА С НЕГО И ГАЗТА,НЕКА ДА СВЪРШИ МАЧА И ГОТОВО,АКО ТОЗИ МАЧ ДРУГИЯ,НО ВИЕ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ,ГАЗТА ИДВА,ВАЖНО Е СПОКОСТВИЕ ,ХАПНЕТЕ СИ АКО СТЕ ГЛАДЕН

29

Анонимен

преди 5 години

Аз подписах договора за монтиране на термопомпа за отопление на къщата ми и инсталиране на фотоволтаечни панели на покрива с 30 годишна гаранция.Продай руско слънце и въздух за всяко русофилско същество !Руските яарени кютуци и потоци да си плащат те !

28

Анонимен

преди 5 години

борисоф продаде интересите на България редно е да бъде съден !

27

Анонимен

преди 5 години

Абе, нали беше готов този турски поток и русофилите се бяха уплашили, че ще купуват скъпа газ от Ердоган, а не е по-скъпата от бълхарски поток на Радев !

26

Анонимен

преди 5 години

Българита са продажни 3адници.

25

вичо

преди 5 години

колкото повече се стараят да клеветят и саботират Русия , толкова повече изпъква нейната мощ 57293

24

Марин

преди 5 години

Ние нямаме природни ресурси, имаме само стратегическа локация, но не можахме да се възползваме. И евросъюза ни благодари за това като ни отказа шенген и погалиха боко по главата. Живков също целуваше *****, но поне получаваше нещо в замяна.

23

???

преди 5 години

До gБългария можеше да получава около 800 милиона евро за тръбите ама на. Благодарете на УСА и Мак Кайн а след това на близките ни съюзници от ЕС.

22

Анонимен

преди 5 години

Как да барнеш украинка, като поверчето са спинозни? Цяла европа изпрати заразените си да си практикуват сексуалните навици без предпазни средства. И мъжете на по 50 години в украйна вече са спинозни, ти искаш млада украинка да пляскам... Не съм самоубиец.

21

Добра новина

преди 5 години

Сега кат почнат на точатгаз от патока и май ще трябва да правят девалвация на лирата!

20

Ей,кауни!

преди 5 години

Що ми слагате минуси бе? Изчукайте поне една/1 брой/ украинка - кво сте се заели с газификацията на Европа?!

19

No comment

преди 5 години

Каква газ през Гърция,вие луди ли сте?Германия им спира парите и за два месеца гърците са изпукали от глад.Колко наивни хорица драскат по вестниците...

18

g

преди 5 години

България винаги е била управлявана от плиткоумни и продажни ду_педавци !това сега можеше да се казва Южен Поток и да носи на България 280$ милиона на година от транзитни такси плус инжестиций за 20$ милиарда !

17

Големите разбирачи!

преди 5 години

А аз ви казвам че украинките са едно30% по-готини от наште сукмани - и телата и фейсовете им са марка Вайкинг,докато сукманите имат много смесена генетика - това е!

16

Анонимен

преди 5 години

Вече е късно . Азерския газ идва. Не им е изгодно да строят ЮП , защото основната им цел беше Италия , а тя вече строи нейната част от ТАНАП. Това няма общо с България. Пак и те руснаците само говорят . След 2 месеца друго ще кажат пак.

15

Анонимен

преди 5 години

Какво мисли ЕС?Ами и Меркел, и Макрон (Макрон два пъти за един месец) ходиха при Путин, целунаха ръка, помолиха за прошка и казаха, че вече на всичко са съгласни. Дори спряха делото срещу Газпром.

14

Анонимен

преди 5 години

A ЕС какво мисли по въпроса?33300