166

Анонимен

преди 5 години

Бившата ми приятелка ме заряза по доста по-брутален начин. И честно казано Се чувствах много зле психически. Докато един ден поканих моя позната която е сто пъти по красива и умна от бившата и тя взе че се съгласи! Вече две години живеем заедно и мога да кажа че тя ме обича повече от колкото бих очаквал от една жена. Всеки път като се сетя колко бях зле ми става смешно какво нещо е кармата! :)

165

Аз

преди 5 години

Отровила му е душата

164

Fatriarh

преди 5 години

Pianstvoto na edin narod...hazart, droga, piat, peiat, skachat ot balconi...tova li e bg lubov?!

163

Анонимен

преди 5 години

Никоя жена не заслужава някой да се самоубие заради нея...........жалко за момчето!

162

Ангел

преди 5 години

В Иран осъдиха млада Жена на доживотен затвор за подтикване към самоубийство.Младата жена била забелязана от Съпруга си да разговаря с чужд мъж.Мъжът и откачил и се самоубил.

161

Анонимен

преди 5 години

България, батак, локва, мизерия.

160

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще е съсюсекс обява.Ревността при мъжете е контрапродуктивна!Плащаш и шибаш ,това искат ....Тъй да е .Ако искайте и се обичайте ,лошо няма ...

159

Анонимен

преди 5 години

Жалко за момчето,жалко и за момичето.Жалко и за близките им.Да почива в мир.Алкохола не прощава.

158

Анонимен

преди 5 години

*** ,просто няма пари .Нормално е днешните си правят сметката от до ...Всяка го прави и за пари вмкоето няма лошо .Грешката на момчето е че е пило .

157

Анонимен

преди 5 години

Цял живот да й тежи на съвестта....ако знае каквво е съвест.

156

хъ

преди 5 години

Прочетох заглавието, което има нелеп смисъл.Редактирайте го - махнете думата "след", за да е логично.В пристъп на алкохолно опиянение се правят много непремислени неща.Мир на душата му. Съчувствам на младата жена за преживяното.

155

Ascir

преди 5 години

Ot lubov li? Ahaaaa....te tova e lubovta mu...obichal e nai-mnogo smartta...pf...strahliv bulgarin...

154

Журналистика Беге

преди 5 години

Как така е скочил от седмия етаж и след това се е самоубил?

153

Квазимодо

преди 5 години

Честно казано никога не бих направил това специално заради жена. Но човек може да има и други причини поради които да го направи. Никой досега не е дал статистика колко жени са се самоубили поради несподелена любов и колко мъже. Защо ли? Или май на жените не им пука много много, ако някой ги зареже или не им обърне внимание. Защо на мъжете трябва да им пука тогава. Проблем е ако един мъж е грозен и/или беден и не може да си намери жена по принцип, а не конкретна жена. Тогава е проблем.

152

Анонимен

преди 5 години

"Мъж се самоуби,след като скочил от седмият етаж " ,вие какво очаквате да оживее ли ?Сигурно женката е изневерила и той не го е преживял . Млад ли си искаш всичко да опиташ без да има отговорности .Като гледам дори заетите момичета как се държат и обличат и не съм въобще изненадан от постъпката .

151

Анонимен

преди 5 години

Ти добре ли си 154? и да седиш до някакъв "мъж" само за да не се самоубие.

150

Арети

преди 5 години

Раэтърсваща човешка трагедия!!! Хората каэват, че любовта побърква и това е особено валидно эа мъжете!!! Трябва да има накаэателно право - потенциалната убийца да бъде обвинена в престъпление беэ мярка эа НЕОТКЛОНЕНИЕ!!!

149

Family.bg

преди 5 години

O, gorkia bul maj...sigurno si niama maika, tatko, bratche, sestriche, bratovchedi, bratovchetki, tetki, uiki, strikovci, otechestvo lubezno, velik voinik, viara, nadejda, rodna rech...samo bul chetnici i bul generali...i debeli bezchovechni bul popove, vladiki...

148

дедо Ташунко

преди 5 години

Жалко за момчето, Бог да го прости! Случилото се в главата му се нарича "късо съединение". За родителите нещастието е ужасно, момата ще си намери друг, може би още до края на месеца.

147

Анонимен

преди 5 години

А може да се е подхлъзнал и да е паднал и аз веднъж опънах няколко ракии и паднах от терасата, слава богу живеех на втория етаж тогава.