121

с

преди 5 години

до 112 - Анонимен1. Прав си, че по времето на Т.Ж. медиите НЕ пишеха за просяци - ЗАЩОТО НЯМАШЕ. Видял съм го с очите си - Партийният преврат и идването на Демокрацията ме завариха на 43-год. възраст!2. Прав си, че сегашните медии пишат и илюстрират със снимки темата - но дори и да НЕ ПИШАТ, виждам ги с очите си по улиците.

120

позитано 20

преди 5 години

До Вонящ се СУДЖУК 109 Всеки успех на суджука , пирон в ковчега на БСП.

119

шматка

преди 5 години

Хехе.Продажна журналистика.Защо не задават правилните въпроси а манипулират хоратаВсичките казват че в Бг няма работа и затова са в Австрия да просят.Защо нито един Джурналист не зададе въпросаА ЗАЩО НЕ РАБОТИТЕ В АВСТРИЯ А ПРОСИТЕ.Свобода на словото.Дрън дрън.Всички обслужват политически интереси

118

Ужас

преди 5 години

Ето за какви ни мислят във Виена, като кажеш Българин и си представят тези мързеливи ***, който даже не говорят Български език и не знаят са Бългатските традиций. Ужас.Сравняват 5млн Българи с 1млн ***който са плъзнали из Европа да просят.Това вижда Европа от България. Това за тях е България.Ужаса е пълен.

117

Емо

преди 5 години

Да сте виждали китаец да проси? Познавам от тях строители, търговци, компютарджии.А в ЕС все още има работа за половината Китай, Виетнам, Камбоджа, Тайван...

116

Анонимен

преди 5 години

Организираната престъпна измамна схема наречена "просия" ли взехме да жалваме?Абре вие знаете ли ,че просията вкарва повече приходи от Европрограмите ???Попитайте някои банка-магазин близо до улица с просяци ,колко точно пари на ден обменят "просяците".

115

емиграция

преди 5 години

ГЕРБ били виновни. Ами Гошка, където спечели милионите? Бацето ли е виновен?

114

емигрант

преди 5 години

Е.....Защо аз не прося, но съм изпадал в трудни ситуации през годините в чужбина. Ами ..., защото съм работил каквато и да е работа без да прося и крада.Въпрос на избор. Свобода му се вика.

113

Слав

преди 5 години

Един път докато си пиех кафето с приятел в Берлин дойде такъв.. Einigen taler bitte вика. Талер не получи ама като разбра че сме българи каза:Баце, 1500 евро си прая. Стоя три месеца тук месец в Бг. Ко да рабтя за 600-700лв ли?! А тук президентска заплата.. "Апък аз ходя на работа плащам данъци квартири и чисто ми остава 1550 евро.

112

jamiro

преди 5 години

arbeit macht frei

111

да

преди 5 години

и къде бяха просяците по улиците преди 1989 - та, бе *** ????:-):-):-):-)още си ходел прав под масата,но философстваш...и ааа,да враг си на комунизма, нали :-):-):-):-)такива папагали Русия или Америка на картата не знаят къде се намират, но повтарят на баща си лафовете от масата с ракията и салатата

110

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков крадяха и просеха много повече от сега, но тогава вестниците не пишеха за това защото нямаше демокрация и свобода на словото и на медиите.

109

az

преди 5 години

от тея петимата няма и 1% българско , само ни излагат

108

Анонимен

преди 5 години

Това си е цял бизнес, организирано, разделили са районите на кои места да просят. В интерес на истината повечето са румънци и изглеждат доста прилично, чисти, учтиви седят си с децата и просят и не се натрапват на никой, а западняците дават. Нашите са по диви, не могат да се организират така, тия репортажа са някакво изключение, че са попаднали на български роми. За това пък пазарът на пpocтитутки се държи изцяло от българки, не ромки, дори има и много висшистки, проcтитуират съвсем легално.

107

Анонимен

преди 5 години

Ми що не пустеят ИТ фирмите или кол центровета примерно, а полетата пустеят. ИТ специалист да станеш не е лестно, може да не е физически труд както на полето, но се искат големи усилия, защо го работят?

106

Анонимен

преди 5 години

До 136Нито са ни братя...нито са миришели по-добре...нито са крали по-малкоЦ и г а н с к а ***

105

Анонимен

преди 5 години

Преди всички тия наши братя работеха до един и никой от тях не смееше да помисли да краде или да проси.

104

Баба Генка

преди 5 години

Ееее,туй е работа,а полетата пустеят,нема кой да работи.Да лежиш по цял ден и баба Генка знае

103

Име

преди 5 години

добре де, джурналqта, кажете какво друго моǵат да правqт тези джентълмени, освен да крадат и да просqт. на какво друго ги е научило училището? точно като политиците и те не плащат данъци за дейностите си, а ние трqбва да ги подкрепqме през цqлото време на нещрастното им съществуване. ЗАЩО?

102

Вонящ се СУДЖУК

преди 5 години

Това е резултата от 9- то управление на крадливите,корумпираните,третополовите КАЛИНКИИИИИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИИИИ на герб ЕООД КОМЕРС......Винету и компания гонят бг стадото от родината си..