139

От Дедо ви

преди 5 години

Аз ше ви окрада къщата а после ше прата банкянския гълъб да ви успокоява да мирувате! :)

138

Анонимен

преди 5 години

В последно време се с мъже се срета, пипа, прегръща... море он симитлийскиьо и ахналниъ и перуналниъ нерв ке да гя разцепи кеков е натрупал хормони и желания за да възпита тва мекотело

137

Анонимен

преди 5 години

Всички там били малороси, великороси, беларуси, НЯМАЛО ТАКОВА "украинци" с измислен, полу-полски и полу-руски език.. - това са твърденията на москалите. Но малоруси значи изКОНни руси, великие русские - самозабравили се москали, беларуси - литвини, генетично повече балти, отколкото трако=БъЛГари, ген I2a1, като малорусите. Украинската и беларуската (до 17 век - русинска) мо(л)ва не е измислена, а e от носителите на арийския ген R1a, докато великоруското наречие е поБъЛГарено със слова от I2a1

136

Анонимен

преди 5 години

Ето защо украинците са дважди по близки на БъЛГарите/ БуРгарите от великоруските москали и казанските татари (уж потюркчени волжски булгари) и така различни и от великоруските москали, и поляците (ляховете), и дори беларусите, с които заедно са носили едно и също име русини до 17 век, преди да ги завладее Москва. https://cache.eupedia/images/content/Haplogroup_I2a.gif

135

Анонимен

преди 5 години

само и само да ги отличават, а после и да ги откъснат от руската им идентичност, украинците (укрите) били измислени от австрийци и поляци!!!??? Украинците са откъснати от трако=склавено=БъЛГарското си рус/инс/ко самосъзнание ((което е било на основата на генетична близост с БъЛГарите довйно по гоялма отколкото с москалите и ляховете (поляците) връз БаЛКанския ген I2a1)) точно заради великоимперската геополитика Греческий проект Третий Рим Москва от погърчената полуБъЛГарка Софья Палеологина.

134

Анонимен

преди 5 години

Това племе, населяващо ОКРАИНАТА (тоест покрайнината) НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ ги били налекри укри австро-немско-полските панове!!!??? На картата на Европа на Николас Вискер от 1666г. се вижда, че OKRAINA e Воронеж (днес на изток от Украйна), а VKRAINE си е Украйна. В превод от украински (до 17 век русински) у - крайини значи в - страната - си, като разграничение от другите присвояващи си старото им име Рус и трако=склавено=БъЛГарска слава - κλέος на гръцки.

133

Анонимен

преди 5 години

великоруските москали и наши заблудени русинофили путенофили врещят нямало било такова нещо като "украинец", измислено било. Великие русские (москали, както ги нарича Паисий в осми дял от История склавеноБъЛГарска - за склавенските учители) не са старите руси/ни/, които са украинците, нито са склавени (които са траки, както БъЛГарите/ БуРГарите).

132

Анонимен

преди 5 години

к'ъв е тоя коридор 4!!! коридор 9 от Къйив трябва да се измести така че да минава помежду Одеса и Кишинеу, и през Болград до Б-я, и Варна, и София, за да могат обрусените БъЛГари там да имат по бърза и по силна връзка с Б-я. Трябва да се говори и за пускане на силгнал с БъЛГарски телевизии в местата,дет живеят повече БъЛГари, за да не гьондат великоруски москалски канали и да се облъчват в великоимперска пропаганда, която вреди на БъЛГарщината, както навремето доведе до провала на БъЛГар. екзарх

131

Анонимен

преди 5 години

До екскурзианти 117 относно "безполезна среща с евреина Валцман (Порошенко)". Биологичният баща на на Порошенко е БъЛГарин от Болград - Трендафилов. Порошенко до приключване на гимназия е живял в Болград и разбира БъЛГарски. Изпуска се възможност за сближаване между двете страни, предвид че генетически украинците са 60% трако=скалвено=БъЛГари спрямо 30% за великоруските москали. Изпуска се възможност за непосредствена магистрална връзка меж Къйив - Одеса - Болград и Б-я за обрусените БъЛГари там

130

Анонимен

преди 5 години

До А 119 украинските националисти и фашисти са следствие на великоруския москалски и полски империализъм и несправедливости. Великие русские (москали) нито са старите руси/ни/, които са украинците, нито са склавени. Украинците са трако=склавено=БъЛГари/ БуРГари и генетично са два пъти по близко до БъЛгарите от великоруските москали и казански татари (уж волжски булгари)!!!

129

Анонимен

преди 5 години

До 121Анонименпреди 3 часа"Екскурзианта сега пък в Киев ли е?Кога ще се завърне и да обиколи *** си да види трагичното и състояние!" За *** и трагичното състояние са си виновни самите трако=склавено=БъЛгари/ БуРГари и производните им в югоизточна Европа, от памтивека избирали разсъединението, правило безсилието!!! Каквото сам си го направиш, никой не може да ти го направи!!! Аптали!!!

128

Анонимен

преди 5 години

До 128Анонименпреди 2 часа" Я ВИКАМ НА ВРЪЩАНЕ ДА ПАДНЕ АЕРОПЛАНА" - и ти можеш да паднеш!!! От памтивека трако=склавено=БъЛГарите/ БуРГарите и прозиводните им в югоизточна Европа (БаЛКани + Украйна) са провалят, защото нон стоп избират разсъединението, правило безсилието. Аптали!!!

127

не може да бъде

преди 5 години

Според мен в срещата Порошенко -Борисов има нещо озадачаващо.Г-н Борисов говори пред Порошенко такива неща ,които са като червена кърпа пред бик!?Говори че изграждането на МОСТОВЕ/!/,ПЪТИЩА и т-н. са важно нещо за иконом. растеж,доходите и т.н.Говори ,че за да има мир,трябва да има компромиси.Говори неща,които наливат вода в мелницата на Путин!?Дали това ББ прави нарочно ,за актив пред срещата с Путин-да има очи да изпроси нещо,или пък това е поръчение на Меркел!?Предстои да видим!

126

Ха-ха

преди 5 години

Да говориш на Порошенко и сие за мир и спазване на Минските споразумения е все едно да казваш на джебчия,че кражбата е лошо нещо.Съвсем очевидно е,че в Украйна освен разграбване на страната и опити заразпалване на война с Русия(по американска заповед) друго занимание си нямат.С тия не може да се захващат сериозни неща,не си струва.А и не се знае българското малцинство на чия територия ще се окаже,щото разпада на Украйна далеч не е завършил...Затова-любезно и с общи приказки,без ангажименти!

125

В

преди 5 години

Е ТОЗИ ПЪТ ,ГРЕШКАТА Е ГОЛЯМА,ЛИЧИ КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ,ПАК НИЩО НЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ БЕЛЕНЕ, И ОТ БЪЛГАСКИ ПОТОК,ТОВА ВЕЧЕ ПРЕЛЯ ЧАШАТА,НАШИЯ НЯМА НИКАКВА ДИПЛОМАЦИЯ,НИКАКВИ МИНИСТРИ,ПРОСТО Е ЕДНА МАРТЕНИЦА НА КОНЦИ.ЯЗЪК,СЕГА НАИСТИНА ОТИВАМЕ КЪЛ ТУРСКИ ПОТОК И ТУРСКИ ТОК.

124

Анонимен

преди 5 години

да се връщаш , стига си ни излагал по света

123

Тато из Правец

преди 5 години

Я ! Марко Поло започна пътешествие на Изток ! А при бай Путин ще се отбие ли?

122

Анонимен

преди 5 години

Борисов, ами кажи на оня алкохолик, че трябва да ги спазва тия съглашения!!!!

121

Активист на БКП

преди 5 години

Казват ,че не го пуснали да гледа мача Реал-Ливърпул...

120

Анонимен

преди 5 години

Екскурзианта сега пък в Киев ли е?Кога ще се завърне и да обиколи *** си да види трагичното и състояние!?Или това е под достойнството МУ!