148

Мустафа

преди 5 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,СЛЕД ВЧЕРАШНОТО ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ НА ТУРСКАТА ЛИРА,СРЕДНАТА ЗААПЛАТА В ТУРЦИЯ Е ВЕЧЕ ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ.ИЛИ 659 ЛЕВА.

147

Анонимен

преди 5 години

Ей че много разбират нашите българи от икономика ве действат само с думи а не с действия

146

Анонимен

преди 5 години

Колкото нещастие са видяли " нагостуваните " от преди няколко века и колкото сълзи са проляли , то явно някой е чул в Небесата и е хвърлил камъка в реката.*** го извади .Знаете ли какво изживява кошутата когато наблюдава вълкът да убива сърнето?

145

ЪЪЪЪЪ

преди 5 години

Много добре, турците започват да получават това, което заслужават, а именно управник, който да съсипе страната, да провали всичко, което Ататюрк постигна и да ги върне там, където им е местото.

144

Един от стадото

преди 5 години

"Султана е Велик" , провикнал се един от раята."Сляпа е раята",казал е Пашата.Стара турска поговорка Нищо ново под небето, Ходжата крещи от минарето.Раята вярва на Пашата.А Султана блажи си душата.Съвременна действителност

143

Ангел

преди 5 години

През 90-те години подобно на Виденовата зима ,Турция преживява същински финансов Апокалипсис.Дневната инфлация е 130%,а на годишна база Хиляди проценти.Турските лири се обезценяват до такива нива ,че всички стават Милиардери. Следват фалити и помощ от световната Банка.През 2005 г. правят девалвация на лирата като премахват цели 5 нули! В момента Турция няма Валутен Борд,няма кой да и помогне при нужда.Не членува в ЕС .Не може да разчита на ЕЦБ! Очаквам същия сценарий ,дори по Апокалиптичен !!

142

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТМисленето НЕ Е от силните ви страни.

141

ФАКТ

преди 5 години

Има само НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ, а не обратното !!! Навсякъде обикновените хора са почти едни и същи !!!

140

Даола

преди 5 години

Турция произвежда и изнася много зеленчуци - вижте краставиците, доматите, зеления фасул, *** сега в големите вериги и на пазарите в София - внос от Турция.

139

СатаНАТО

преди 5 години

спад в икономическия растеж, който през миналата година беше цели 7,4%------------Какво трябва да означава това, някой знае ли?

138

Анонимен

преди 5 години

Hich ne se radvayte dolara i evroto pochnaha da poevtinqvat,zapadnite imperialisti mnogo dobre razbraha che s ERDOGAN TURCIA ne mogat da ozaptqt zatova viyte vasyhta m......a

137

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименНе ставай смешен!..-НЕ "забраната на лихварството" е причината за тоя срив!Тая "забрана" беше в сила и по времето,в което възхода на турската икономика беше неудържим..Цялата "галимация" идва от това,че Ердо са "опъна" на щатите,а те имат безгрешни начина да НАКАЗВАТ непослушните.

136

Анонимен

преди 5 години

До гьон суратлия ЕрдогаСпоред Корана лихварството е забранено .Ердогановата партия е религиозна , поради което той е срещу лихвите на банките.Това обаче няма нищо общо с науката икономика и причинява вреди на турския бизнес.

135

Анонимен

преди 5 години

Аз пък много му се кефя на Ердоган.Турците заслужават точно такъв диктатор.

134

гьон суратлия Ердога

преди 5 години

Не стига че заради него турската икономика се срива , ами има и наглостта да призовава народа да не купува евро и долари ! С една дума - не ме интересува ,че утре с тези турски лири покупателната ви способност ще падне 2 пъти ! Просто не купувайте долари и евро за да ми угодите , нали съм ви султан !

133

Финансов съветник

преди 5 години

Най-добре е турците да си обръщат еврата и доларите в рубли, а руснаците в турски лири. Нали са приятели, трябва да си помагат! И да демонстрират пълно презрение към долара и еврото!

132

Shark

преди 5 години

До Анонимен 164 Поне не сме *** като вас, дето не сте нито българи с българите, нито турци с турците. И предците ни не са престъпници като вашите. Вие сте потомствени престъпници! И целият свят го каза, признавайки арменския геноцид. Въпрос на време е да се признае и геноцида над българите, за който скъпо ще плащате.

131

Shark

преди 5 години

Ердоган ще съсипе Турция. От една от най-бързо развиващите се икономики, ще се превърне в най-бързо рухващата. Така е, не може да има религиозна държава с развита икономика. А и турците са си прости хорица, преизбират си го този. Но не че ние не правим същото, и ние сме същите, разрушихме всичко що имахме. Абе балкански синдром, нищо не можем да опазим, но поне ние не сме религиозни фанатици.

130

Анонимен

преди 5 години

До некадърен народИма една народна мъдрост -Куче ,което не знае да лае ,на стадото вълк докарва !Та работата на султан Ердоган е същата !Много бързо забрави от къде Турция взе технологии за производство на автомобили ,ракети и прочие ! Много бързо турците забравиха с помощта на кои инвестиции Турция разви прекрасна икономика ! Не само Ердоган има такова високомерно мнение , почти всички турци надценяват възможностите си ! Помислиха ,че са хванали Аллах за топките !

129

некадърен народ

преди 5 години

Западът ги издигна ,но сега когато западът се оттегля от турция заради глупавата политика на Ердоган ,Турция отново ще стане това което беше преди , мизерна нация с много зам / инфлация ! Ердоган прекалено много повярва в кадърността на турската нация и си въобрази ,че дори и без помощта на запада турският народ ще благоденства ! Тази фалшива вяра в кадърността на турският народ накара Ердоган да започне да не си мери приказките срещу западните страни ! Ердоган просто надцени възможностите на т