37

Ops

преди 5 години

Руснаци....

36

Башка Луд

преди 5 години

Изключителна творба, велик автор!Това е второто посегателство над картината.Преди доста години, луд с нож посича платното крещейки, "не го убивай, той ти е син!"За това има и дебело стъкло отпред.Явно обаче не е издържало на колчето от огражденията.Лудите няма да свършат никога!Дано скоро я реставрират.

35

La France

преди 5 години

Картината е изключителна и емблематична. Дано щетите не са големи...

34

Пена,до анонимен 18

преди 5 години

Абре Вуте не помниш ли,че котката изяде носа на Путин понеже го бе натрил с наденица и му закачихме едно камуфлажно чушле,но тя и него изяде че то му миришело на валерианата,която садихме до чушките?

33

Божил

преди 5 години

Тая картина и без това е отвратително грозна- какво му харесвате на тоя кисел спаружняк с вид на Кремълска мумия,който посяга на сина си?

32

Сп???нс

преди 5 години

Ако перифразирам един стар виц:"Шаро, колко водки изпи злосторникът?- Бау-бау- И колко лосион ?- Баууууууууууу"

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе волжските българи и руснаците,хем са воювали помежду си,хем са си помагали,волжските българи ги спасяват от глад,а когато за първи път монголите са победени от волжските българи,то се е случило,когато монголите са се връщали след победата си над руснаците,волжските българи им устройват капан и това е първата тотална победа над монголите и пълен разгром.Това не е попречило обаче на една знатна волжска българка,омъжена за руски владетел да го убие.

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧе Иван Грозни е бил ***,няма съмнение,но и в цяла Европа е имало подобни владетели,които са избивали жените си.Между другото той е смесица от руски,византийски,български,сръбски гени.Той е внук на племенницата на последния римски (византийски) император София Палеологина, а посредством баба си е потомък на Асеневци (София е прапраправнучка на цар Иван Асен III) и Велбъждския деспот Деян. Принадлежи към династиите Палеолози и Кантакузини. Чрез майка си е потомък на Комнините и Комитопулите.

29

Анонимен

преди 5 години

Иван Грозни, извършил геноцид над българите от Волжка България, Петър I създал Петербург върху планини от човешки кости, Граф Игнатиев - убиецът на Левски, Ленин-мумията, Сталин-чудовището, а сега Путин братоубиеца на славяни. После защо Русия е изостана държава, пълна с ***.

28

Анонимен

преди 5 години

Че кой го е убил тогава! И защо са го нарисували! И защо Ти знаеш повече за това от съвременниците Му?

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Обяснявам за неграмотници...........тази картина е повреждана вече няколко пъти! Явно, поради ЛЪЖАТА, ЧЕ ИВАН ГРОЗНИ УБИВА СИНА СИ! И явно ИСТИНАТА на Историята не може да се успокои и затова все се намира някой, който да посегне на това кощунствено "произведение"! Вярно, че картината е изкуство, но ИСТИНАТА не търпи лъжи...........и затова ТЪРСИ ОПРОВЕРЖЕНИЕ, ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН! А това, че Иван Грозни НИКОГА НЕ Е УБИВАЛ СИНА СИ вече се знае 1000%.

26

Анонимен

преди 5 години

Всички македоноиди са булгаротатари!

25

Мл.

преди 5 години

Волжки Българи в Татарстан няма- ако нпкой ви каже че има,значи лъже или се преструва на "Българин". Истинските волжки Българи живеят по долното течение на Волга и от Черно море до Каспийско- те са потомци на Кубер и Бат Баян и още говорят на "пра"-Българки,който почти не се различава от днешния тукашен Български. Да бъркаш татарите с Българи е все едно да бъркаш ацтеките с испанци и американците с виетнамци.

24

Брат Вурст

преди 5 години

"В бюфета изпил 100 грама водка. Той по принцип не пиел" - толкова малко.

23

Анонимен

преди 5 години

Оф,отдъхнах си! Помислих,че е увредил картината"Кървавият пигмей убива ***"......

22

Пак до Българоубиец

преди 5 години

Сложил си ми минусче - ОК,но защо трябва и да плача за твоите холограмни българи от 16 век в Русия? " Клал ги Иван Грозни - Православният-а тук не ни ли клаха българи - мохамедани 1876 защото сме вдигнали глава като православни? Каква е разликата между едните и другите?

21

Анонимен

преди 5 години

До 24Поправям се - ДУМбас !

20

Тц, тц, тц...

преди 5 години

Коментира културни теми, а пише "ДоМбас"...Прибери си вересиите, Боже...

19

Анонимен

преди 5 години

Може да му се е привидяло, че Путин убива Немцов за да спаси Скрипал !!!...един такъв е свалил и малайзиския самолет над Домбас !

18

До Българоубиеца

преди 5 години

Чувал съм - от нея тръгват синовете на кан Кубер - Батбаян,Алцек,пак Кубер и Испор/ Исперих-Аспарух/. Испор минава Дунава,смесва се с многобройните славяни и по естествен път се заформя България.Останалите братя продължават на запад,но докато стигнат до днешна Италия ги избиват като натрапници.Езикът на протобългарите от тюркски става славянски - много близък до сръбски,руски и тн.А които остават на Волга приемат Исляма и продължават да си гъгнат на тюркски - няма лошо,но Корените ни с тях....