326

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПравилно становище Анонимен, но много малко са хората , които го осъзнават. Освен това, докато България е с Германия, винаги ще губим, независимо за какво става дума.Историята е доказала , че немците носят само проблеми!На Европа, на света и на нас, щото все сме с тях!Пълна трагедия!Неоколониализъм под прикритието на демократичния ЕС.Не казвам да играем и по руската ***.И те не са стока, но истината е че на ЕС, разбирай Германия не им дреме нито за Балканите, нито за хората там.

325

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТПълни глупости!

324

раша

преди 5 години

источна европа страда. от брюксел диктува под свирката на сащ.источна европа са славяни а славяните са второ качество за ес идете и вижте как живеят като нас българите поляците са в латвия и литва продават си черешите и ягудите.нямат пазар за селстопанство тези санкций унищожиха по бедните страни ес иска русия да им падне на колене за това искат и настояват балканите да са в ес а юздите дърпа сащ.без сдавянските държави и балканите ес и сащ не могат да победят русия

323

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНие ако бяхме умни не ни трябваха никакви съюзи, българската земя е богата и плодородна има за всички!----------------Само дето ако не си в съюз с някого, на втория ден ще ти я вземат и ще те назначат за аргатин на собствената ти земя.

322

Анонимен

преди 5 години

Mnogo pravilno da ne iskate eur e fineslo bednost fvoini troini zeni v vs eu darjsvi

321

Анонимен

преди 5 години

Много добре,я какво стана с Грънция като влезе централна източна Европа и после България и Румъния,Грънция фалира,стойте извън ЕС да има повечко за нас!Това как се отнасят към България НЕ ЗАВИСИ ОТ ЧЛЕНСТВОТО В ЕС а от това КАК СЕ ДЪРЖАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!Ако имаш поведение на ефтина п..ка към теб ще има отношения като към ефтина магистралка,ако биеш ще те уважават!СТИГА С ТАЯ ПРОСТОТИЯ ЗА ХРАНАТА В СЪРБИЯ,ТЕ СА ИЗВЕСТНИ СВИНЕПАСИ,НО ВСЕ ПАК ВНАСЯТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ХРАНАТА СИ!

320

Анонимен

преди 5 години

Ние ако бяхме умни не ни трябваха никакви съюзи, българската земя е богата и плодородна има за всички!

319

extremist

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ЕС, ХИЧ ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ ПО ВЪПРОСА.....ПРЪМОВА ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА : "ПРИ КВИ УСЛОВИЯ СМЕ ВЪТРЕ ?"

318

Анонимен

преди 5 години

Вчера пътувах през Сърбия и без европейски пари правят магистрала и то каква. Белград се развива. В Западна Европа е пълно със сърби.

317

Анонимен

преди 5 години

И защо им е на сърбите в ЕС.Ние като влязохме данеби да цъфнахме.Сърбия има нашия стандарт без да зависи от разни фондове. И като ни спорът фондовете, какво правим? На сърбите им е през онази част. Стандарта им няма да се промени, а ние ще я ударим на канибализъм.

316

Анонимен

преди 5 години

Поздрав от ЕС:"Стойте си в гората"

315

Анонимен

преди 5 години

Путински тролчета ...хабите се напразно , вече никой не ви чете

314

Анонимен

преди 5 години

Ш-ш-ш-т! Да не ви чува Боко. Толкова пари похарчи човекът (300 милиона), за да ви организира среща, а вие не искате.Как тъй не искате в ЕС?! Ще станете гейове, вегани, ***.Няма не искам!

313

La France

преди 5 години

Бъдещето на тези страни е в ЕС, но преди това ЕС трябва да се реформира и отново да се превърне в притегателен център, будещ възхищение. Обединена Европа от Лисабон до Владивосток е мечтата на Де Гол и такъв съюз би се превърнал в непобедима сила както във военно, така и в икономическо отношение. Ако ЕС падне, Европа ще се срине като Рим и ще настъпи ново средновековие.

312

cazzo duro

преди 5 години

Тролския еВалник пак е о *** л сайта с малоумия.

311

Име

преди 5 години

*** на евреите замислqли ли са се, че приличат на ким? а го критикиват, басси джендърите. били толерантни розовобузки пидали, които окрадоха ктб!

310

Име

преди 5 години

*** на гей прайд организиранн от евреите на козqк! айде на содома и гомора!

309

Анонимен

преди 5 години

Ще има втори дубъл, но този път без нато.

308

Анонимен

преди 5 години

Най-тъ пото нещо на света е българският полуруснак-русифил-имперец.

307

!!!!!!!!

преди 5 години

БЪЛГАРСКИЯ ИМИГРАНТ Е НАЙ Т.Ъ.П.ОТО НЕЩО НА ПЛАНЕТАТА, НАЙ ГОЛЯМОТО МЕКОТЕЛО, БЕЗГРЪБНАЧНО ! ТОВА СА ХОРАТА КОИТО ДАВАТ ВСИЧКО ДА СА В ЧУЖДИТЕ СТРАНИ. ДАЛИ ЩЕ МИЯТ ЧИНИИ, ПОДМЕВАТ БАБЕШКИ ЗАД..ИЦИ, БЕРАТ ЯГОДИ ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА СИ КУПЯТ ПО ЕДНА МАРКОВА ФАНЕЛКА ОТ РАЗПРОДАЖБИТЕ И ДА СЕ ФИЛМИРАТ ВЪВ ФЕЙСА. ТАКИВА ХОРА ПРОДАДОХА РОДИТЕЛИТЕ СИ, ИЗОСТАВИХА СТРАНАТА СИ ВМЕСТО ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО. ВЕЧНИТЕ ЧУЖДЕНЦИ, ***