7

Анонимен

преди 5 години

Спрях след един изкачване на Черни връх откъм южната страна.Като се задъхах и видях какви буци изхрачвам и ми се взе ума....Не пуших пеез целият денНа следващата сутри дишах мнението го по-леко от обичайното.Хареса ми.От тогава (с малко инат от време на време) не съм палил.Натоварване+страх и отвращение е добър стимул.Удоволетворението е голямо,вярвайте ми-струва си!

6

Анонимен

преди 5 години

Откакто замених цигарите с Електронна цигара тип МОД за близо 200 лв. се родих.Вече я няма тютюнджийска сутришна кашлица . Плащам по 30 лв на месец за първокачествена течност която съдържа само растителен глицерин който напълно безвреден и Никотин който е вреден в известна степен, но е най-безвредната субстанция от всички съставки в обикновената цигара.Няма болки в главата от препушване ,високо кръвно ,кашлица и т.н.Съветвам ви всички да замените цигарите с електронни такива!

5

българин

преди 5 години

Пълни глупости ! НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ НАЧИН ЗА ОТКАЗВАНЕ ОТ ЦИГАРИТЕ Е СТРАХА ! Всички отказали се , които познавам , се отказаха поради тази причина ! Действа БЕЗОТКАЗНО !!!! Като ти кажат , че имаш стеснение на кръвоносните съдове на краката , и ако продължиш да пушиш , ще ти ги отрежат , или пък - появил се е тумор в белия дроб , спираш цигарите моментално ! Аз бях пушач от 30 години , но след като една нощ треперих до сутринта с кръвно 280 / 150 ги спрях на секундата !!

4

Анонимен

преди 5 години

Нищо не се спестява с отказването на цигарите.Усещам го вече шеста година по джоба си.Отказването е нож с две остриета(поне при мен)-наддаване на килограми и повече залитане към алкохола,отколкото преди.

3

Анонимен

преди 5 години

Че ние не искаме да ги отказваме не си търсете нови поводи за да вдигате цените на хората данъка върху цигарите вече е 80% от тяхната стойност не е ли много дали да не почнем да се дрогирае с марихуана като не можем да си позволим цигари.

2

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Паричното стимулиране е най-добрия метод за всичко! Питайте жените!

1

NOLF

преди 5 години

Глупости, от както отказах цигарите харча повече пари.За мен лично основния стимул беше здравословен.