130

Веселин Василев

преди 5 години

с един доставчик на газ и то с посредници добро няма да видим :( иска ми се да греша

129

България ЕС НАТО

преди 5 години

като хванеш мечката за п..ката и ляга тогава я водиш на дръвника

128

Анонимен

преди 5 години

No tova ne tryabva, da osvobodi Lukojl bg, da si plashta danacite.

127

много интересно

преди 5 години

До Анонимен 124 "сега договарят с руските посредници и хитреци,"Купете от американци.....

126

Анонимен

преди 5 години

Евтина за предатели няма !Турците ако се навият може!Когато е за плюене по Русия всички дружно скачате иначе евтина газ търсите никога !!!!!!!!

125

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 123: Колко изработи с тая г'лупост, дето си я написал?А за газта: Ако можем да договорим по-евтина, защо не. Теменужка да действа.

124

анонимен

преди 5 години

ДОБРЕ , ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕ ПОГРИЖИ И НИ ЗАЩИТИ , ЧЕ АКО ЧАКАМЕ НА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА , НИЩО НЯМА ДА ДОЧАКАМЕ !!!!!

123

сбърканото понятие

преди 5 години

АлОууу,ти У ред ли си?!България получаваше и поличава един от най скъпия газ за страна от ЕС!Поне прочети нещо преди да се изказваш не подготвен!

122

сбъркани понятия

преди 5 години

Цените на нефта и газта в света се определят от моментната пазарна конюнктура, от търсенето и предлагането, реалните разходи за доставка и т.н. Само че на вас това никой не ви го обяснява. И нашите политици са със сбъркани понятия, за съжаление. През последните 5 години България получаваше газта от Русия на много ниски цени. Сега обаче цените на световния нефтен пазар отново се повишават и не може да искаш да получаваш газ на цена 150 долара, ако цената на световните пазари е достиганала 300 евро. Чак сега на българските политици, след като изпуснаха Южен поток, почва да им светва, че този пр

121

Анонимен

преди 5 години

мога да кажа само браво на ЕС, но също така и че у нас ще продължава да се краде. и 10 цента да стане газта, винаги ще се намерят тарикатчета политици и 'бизнесмени' да се намърдат като посредници. разликата е, че сега договарят с руските посредници и хитреци,а до обикновения човек нищо няма да стигне.

120

Анонимен

преди 5 години

ЗЛОТО РУСИЯ БАВНО УМИРА И ТОВА Е ДОБРЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Целувайте сега ръка на дедо ви Юнкер."---Стига да е трезвен и не се клатушка. :)

118

Явно...

преди 5 години

...договорите за доставка на руска газ за Европа скоро изтичат и тръбата просто ще стане пустеещ музеен експонат. Руска газ само за платежоспособни като Китай - само те произвеждат. За българите остават да тъпчат "гъзовият хъб" на Боци и да се надяват да им напроизведе мъничко натурална газ. Между другото, какво стана с годността на АЕЦ Козлодуй? Някой знае ли кога трябва да се затворят и останалите реактори, за да може последният напускащ българин да изгаси осветлението, като напуска България?

117

Анонимен

преди 5 години

Невероятните успехи на ЕС продължават!Дано по-скоро договорим евтин газ, че народецът извира бърже

116

Анонимен

преди 5 години

Купуването на газ е един вид хуманитарна помощ от Европа за руския Гулаг !И Путин го знае това, но путинофилите - не !

115

Анонимен

преди 5 години

Целувайте сега ръка на дедо ви Юнкер

114

Евробудала

преди 5 години

Газът ЩЕ поевтинее, токът, парното и топлата вода - поскъпват(без ЩЕ)

113

Анонимен

преди 5 години

хайде сега троловете ругайте пак срещу ЕС - ето ви прекрасен пример как благодарение на съюза, ще купуваме по-евтино и как ни защитават.

112

Анонимен

преди 5 години

Тази новина само подтвърждава, че Газпром е само един доставчик на газ за ЕС и, че за него, респективно Русия, е по-жизненоважно да доставя редовно и при условията на Европа, отколкото да я спира.Крайно време е и русофилите да разберат, че спирането на газа за Европа ще е проблем, но за руския Гулаг ще е смърт !

111

Анонимен

преди 5 години

Газпром ще намали цената на газа за ББ, веднага след като Ким нареже атомните бомби и започне цъфтежът на налъмите