24

антихриста е тук

преди 5 години

сега гледах по английският канал4-ри, гнусна картина - екзалтирани маси ликуват за победата, по-болна картина не съм виждал, млади жени да се радват, че им се дава лиценз да убиват децата си, без дори да се иска съгласието на бащата за това им действие. нека питам - ако вие сте бащата и си искате детето, а майката не го иска и го абортира, това от ваша гледна точка като баща на детето - убийство ли е или да?! и всичко за да някакви безотговорни лигли могат се праскат без страх наляво и дясно...

23

отвратен

преди 5 години

гнус ме е от последователите на сорош в тоя форум

22

Анонимен

преди 5 години

Абортът е право на свободен избор. И според правото не е убийство. Хомицид идва от хомочовек. Нероденият не е човек, а плод, ембрион, защото няма ЕГН.

21

IXXI

преди 5 години

който осъжда на смърт най-беззащитното на този смят - нероденото бебе, то този някой не заслужава нищо друго освен реципрочност, както казва народа, каквото почукало, такова се обадило.

20

Анонимен

преди 5 години

Аз дори не мога да проумея долните коментари! Естествено ,че жената има право сама да реши това ли е подходящия момент да става майка и дали изобщо иска да има бебе! Това е нехното тяло и тя единствена може да реши какво да прави с него! Аман от религиозни фанатици в тоя форум.

19

Бай Иван

преди 5 години

Планът за заличаването на бялата раса върви с много бързи темпове ,след 50 години няма да има бели християни останали по света ;) !!!!

18

гп

преди 5 години

***! Този свят става все по-черен и сатанински! Няма оправдание за абортите! Те са убийство! Ако нещо е убийство, няма изключения от рода - ами аз удобрявам само при еди какви си условия. Ако е убийство е убийство. Детето не трябва да плаща заради грешките на бащата, който е изнасилил. Всеки живот е живот. Ние убиваме децата си и се радваме на това и го наричаме права на жените? Всички са се превърнали в дяволи. Живеем в последните дни преди страшния съд. Ако ги защитавате и вие сте убийци

17

Lan

преди 5 години

Смятам, че абортите трябва да са разрешени при три усливия:1. При изнасилване. - Това ще стимулира всички изнасилвания да са докладвани в полицията и да се разследват.2. При тежки малформации на плода.3. При животозастрашаващо състояние на майката. Всички други случаи са неприемливи! Младо било момичето - щом прави секс, тряба да си понесе отговорността от него. Щом младите баба и дядо нямат желание да гледат внучето - дават го за осиновяване. Достатъчно много хора чакат да осиновят дете.

16

сорош

преди 5 години

доволен съм, европейците все пак ще успея да ги изтребя в рамките на живота си, ционистите забавят, но не забравят!

15

к0нсерва

преди 5 години

Ирландците са 4 милиона, сега като реално узакониха убиването на бели бебета за 0 време ще станат малцинство - при исляма аборти няма!! Честито - това беше и целта, тъй като само бели феминистки извършват аборти!

14

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска нищо друго от теб освен да не убиваш бебета, дай ги за осиновяване.

13

Анонимен

преди 5 години

Много средновековни селяни са се изказали тук. Не сме 16ти век вече, не всички искаме да носим забрадки и да орем нивите.

12

Ангел

преди 5 години

Аборта е убийство и то на беззащитно малко човешко същество.Зверство чиито последствия са ужасни.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9А дъщеря ти какво предпочита, ако предпочита да се плющи на поразия и да абортира ти какво можеш да направиш ? Дори може докато е бременна да си направи смяна на пола и най-после мъж да роди и да сключат гей-брак със зетя ти. Бъди толерантен и не се обаждай предпочитал бил комунист със комунист такъв.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен9Дори и да става дума за момиче под 16? Лелеееее!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Предпочитам дъщеря ми да роди дете като млада,вместо да убие мой наследник.

8

Анонимен

преди 5 години

Защо агитират с тез табели и внушават на хората разни страхове от раждането на бебета, защо либeрaлите се заиграват със страховете на хората.

7

Анонимен

преди 5 години

До до 4Нека да позная, мъж, а?

6

Албанците казваха

преди 5 години

на сърбите - ке ви биемо со ***! И си пренаселиха и ,,взеха" Косово..

5

до 4

преди 5 години

Аборти трябва да има само при животозастрашаващо състояние на майката. Нежеланите бебеда да бъдат давани на социалните служби за осиновяване. Много добре знаем, че мнозинството от абортите са пижелание, а не по медицински причини. НПО-та изпилзват единичните случаи за своята пропаганда, при положение че те всъщност искат аборти заради нежелана бременност.