39

Анонимен

преди 5 години

То по интересно е ако ти прекрадат ип адреса вътрешни без да знаеш тогава за каква защита на лични данни ще говорим на момента в икономическа или криминална или на прокурор и да се отчита

38

Warning

преди 5 години

Внимание става въпрос за НАГЛО престъпно терористично черно мероприятие.Вече от екрана черни терористи започнаха да атакуват с опасни проникващи файлове рекламиращи уж безопасна работа с лични данни/следят се автоматично от най мръсните спец служби/обсебени от черни масови убиици/ и нагло престъпни терористични банди.След поява на екрана на банерчето следва остра болка в главата..

37

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоАми ПроСоТо не подписвай и това е ...

36

Анонимен

преди 5 години

Ко е тъй гъдъпъръ, че не разбирам ?

35

haha

преди 5 години

Не може например да забраним на телеком или на банка да ползва нашите имена, ЕГН или други лични данни, които е събрала, защото, сключвайки договор, вече сме се съгласили на това. d0sta 6te sme 3a6t1ten1 kakt0 4eta. Tr1qt dann1 3vu41d0bre 1 1nresn0

34

Анонимен

преди 5 години

Не моа да разбера, как трябва да докажа, че даден потребител се е съгласил да му ползвам ИП ?:) супер неяснотии създадоха тея хора. Да бяха пуснали по е един софтуер за всипки и да се знае - това и това. Сега върви доказвай,че някой ти е натиснал ОК на съгласието , а после пуснал жалба. Е че сайта ако има хиляди посещения на ден...кой ще търси това IP след месеци дали се е съгласило.

33

ПроСоТо

преди 5 години

"Не може например да забраним на телеком или на банка да ползва нашите имена, ЕГН или други лични данни, които е събрала, защото, сключвайки договор, вече сме се съгласили на това."..АБСОЛЮТНА идиотщина!!!!!!!Тия "договори" с телекомите са най-голямата ГАВРА с българина!!!!!Телекома предлага УСЛУГА!!!..-Ползваш,плащаш,не ползваш,..-не плащаш...Но не,тия СУПЕРНАГЛЕЦИ те ЗАДЪЛЖАВАТ да плащаш за услугите им,дори и да нямаш вече нужда от тях!.."Съвременното робство",раздел "Телекоми"..

32

Менто

преди 5 години

Споко!..-Просто регистрирам запазената марка..

31

ПроСоТо

преди 5 години

преди неколко дни влязох в една банка да обменя некое и друго евро...Първата,край която минах /оказа се че била твърде много обединена,според надписите/..Човека на касата рече:-"Требе да ти снимам личната карта"..Викам..:"А не,мерси,ще се пробвам другаде"..Та виждате ли до къде е стигнала ИНЕРЦИЯТА на закононарушението?..-САМО за един обмен на валута!!!!!Ограбването на личните ни данни е станало като "Добро утро" за "тлъстите"..

30

ПроСоТо

преди 5 години

та ако използвам лексиката на ДжерханКлоаката:..-Интернета бързо и неотклонно се превръща в клоака!..Защото "Човешкото сърце помисля само зло"..За това колкото повече свободи получавате,толкова повече ограничения ще ви налагат..

29

ПроСоТо

преди 5 години

иначе:-Много маймуни се нароиха на клона...Дрябва да останат най-тлъстите:-банките,телекомите,енергото и...вездесъщото МВР...и виж ти куриоз:-УЖ "по закон" преснимането на документа ти за самоличност е забранено,а тлъстите,за които стана дума,първо ти снимат Л.К. и едва след това разговарят с теб..Е?!?!?!

28

Име

преди 5 години

пеееди, внимавай кого триеш неграмотникооо

27

ПроСоТо

преди 5 години

анонимен,много ми хареса забележката ти за хляба и затворника!..И си много прав-живеем в объркан свят../ако сайта позволяваше "емотикони",щях да сложа едно усмихнато личице../

26

Име

преди 5 години

цензурата, излез със собственото си име и мнение за да поспорим реално, без твоите изтривки на матерялна основа, коqто ви е дала правителството на нефелните. на които ние плащаме масрафа. или кой ви плаща на вас? ако не ние, които ви четем простотиите? кой?

25

9

преди 5 години

На дали има фирма в България, която може да издържи на глоба от 25% от годишният и оборот.Ще фалират сега когото си искат, само да не им ходиш по свирката.Анонимен донос и си разкатан.Така, че вече почвам да си плащам по место на който е на власт за да ми е мирна главата.Това искат да направят и ще го постигнат.Идват избори, трябва да се събират парички.

24

Анонимен

преди 5 години

А ако ги снимам как ми искат парички тези от тази агенция и ги пусна в нета, ще ме глобят ли за нарушаване на личните им данни.Или ще ме фалират за норматив с глоби след това.

23

Анонимен

преди 5 години

Още едни добри хора, които ще идват по офисите ни с въпроса: опааа, сега какво правим?

22

Анонимен

преди 5 години

РЕшението на проблема ти е много просто - направи си имейл, с който не се регистрираш никъде. Нито една оферта няма да получиш. Аз пък държа да получавам всякакви оферти.

21

До 18

преди 5 години

Хайде никой да не ми праща оферти. Става ли? Нито китайци нито американци нито наглите нашенци на които не съм им влизал никога в сайта дори и не знам от къде ми имат електронната поща.

20

0т 18

преди 5 години

Те важат, ама само на теория. Докато успееш да ми обясниш как по мейл се определя местонахождението на получателя, ще ме умориш от смях.