15

Анонимен

преди 5 години

"Новината дойде в същия ден, в който Северна Корея обяви, че напълно е унищожила полигона си за ядрени тестове в Пунгери."Абе някоя медия няма ли да напише че на случката не са допуснати е експерти , да видят дали наистина са унищожени ядрени инсталации или само пропукани опразненени тунели? А само подбрани от Ким журналисти да слушат взрива от далече.Разбира се че Тръмп няма да се хване на такива плоски номера и ще плесне Кимчо по бузките.

14

Анонимен

преди 5 години

Добре би било журналистите да спрат да дават акъл на Тръмп, защото такъв напълно им липсва .Тръмп просто реагира на шмекериите на Ким. И държи здраво. И реагира правилно. Никакви пързалки от страна на Ким не минават. Тръмп държи и тоягата и моркова. Затуй и Ким клекна пак. Преди месец мейнстрийм медиите реваха че щело да има среща, вчера че нямало да има среща - днес пък че ще имало среща. ЗА СМЯХ СТАНАХА!А е толкова лесно: ще има среща и морков, ако Ким сведе главица. До тогава тояга.

13

Andreshko

преди 5 години

Отново изстрели в американско училище.

12

Adolf Eichmann

преди 5 години

Ким е усетил, че се опитват да го пускат по пързалката и е отсякъл: "няма сделка дамо и господа". Сега Перчема и неговите мастъри му предлагат да го пуснат по водна пързалка - по яко е ;)

11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Този е олицетворение на целият Запад - мал0умен 0лигофрен без връзка с централният мозък !

10

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тъй се получава когато служиш едновременно на Кремльовския гАсудар и на еврейските влечуги.

9

Анонимен

преди 5 години

Бедни бългачертаа от 3тия соц свят ...обсъждат милиардер :))) Много е смешно отстрани момИчета.

8

Анонимен

преди 5 години

Деменцията не прощава.Все пак е на 72.

7

Анонимен

преди 5 години

Има обаче два проблема при тезата на номер 2:1. Следят се движенията на едноклетъчните организми - щото там се търсят наченки на разум без особена нужда от мозък. 2. Ако едн тактика 2 пъти е дала резултат това съвсем незначи, че 3-тия път ще даде пак. С други думи и другите анализират, а с още по-други думи - докато се напъва да втвърдява тона да не вземе да о.а.к.а. положението.

6

ined

преди 5 години

Трумпета следва перчема си, а той вятъра. Затова не се учудвайте, че си мени мнението на 180 градуса през ден.

5

Анонимен

преди 5 години

До обяд едно, следобед второ, вечер трето! Прилича ли ви на един наш човек?

4

To6

преди 5 години

МИСЛЕХ, ЧЕ ЩОМ Е БИЗНЕСМЕН ЩЕ ИМА НЕЩО В НЕГО, НО УВИ, ПОРЕДНИЯ АМЕРИКАНСКИ КЛОУН. ЖАЛКО.

3

Анонимен

преди 5 години

Дончооо,Дончоооо,стана за резил на целия свят.

2

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е ***. Ако му следиш движенията,ще видиш че се повтарят при всяка така история. Всичко е планувано и измислено. Тръмп първо заплашва после остава да види другата страна , после втвърдява пак заплахата и пак чака . До тук два пъти ползва тактиката и за сега работа. Преди захапа шишкоо...И ето днес ТЕ писаха, че били готови за диалог. Всичко е примерно.

1

те

преди 5 години

САЩ са палячовци и страхливци....