241

Анонимен

преди 5 години

До 236: Ами ако още не са ти го казали по Бтв Новините, в момента комунизма върлува в америкастан. И друго, Шамара мрази Русия: многократно се е изси*рал върху всичко що е руско. Както сега прави и с България.

240

ови

преди 5 години

Абе струва си, да ти кажа. 199... и някоя скача от втория етаж в една дискотека във Варна, и па яде бой. От тогава над десет години не щеше да дойде да рецитира в Плевен. Остана си шамандура и така. Ако ще и от луната да пише и да хейтва, се ни е тая. *** и негоден хипхоп изпълнител. Спомнете си само тъпите му рими и айде, със здраве.

239

бг

преди 5 години

Не си струва да се коментира даже!

238

565

преди 5 години

Мишо бре,нали знаеш че хан Аспарух/Исперих или Атилкесе/ от род Дуло е първи братовчед с Османците.Всички историци знаят това но се правят на ударени.Който е бил хан или кан е от тюрски произход.Чисти боргари/българи/ днес може да срещнете само в гр.Болгар и Казан Татарстан

237

Анонимен

преди 5 години

Явно е от комунистическо потекло.

236

venix

преди 5 години

С този бяхме съседи едно време във Варна. Изключително......

235

Анонимен

преди 5 години

Медии, престанете да натрапвате това НИЩО.

234

Анонимен

преди 5 години

Чиста жена.

233

Бай онзи

преди 5 години

Е бати Пи аР-а дето прайти на този ***.

232

Анонимен

преди 5 години

Я...рап-лaйнapът Михо Плесника си загубил популярността и се чуди как да "блесне", заради едиповия и височинния си комплекси. Аман от чалга-мозъци без гънки. Няма ли някой наблизо да му хвърли един бой, поне да си заслужи прякора.

231

Анонимен

преди 5 години

Когато Шамара пускаше клипове, как ръга хора в багажника на коли, когато пееше песни, з атова, как е в някаква мафия и ще убива хора, които са го предали, когато пееше, че е замесн в ла***та, много му се радваха, ама никой нему се връзваше, освен най-глупавите деца.Сега ... Сега защо му се връзваме. Той човека ни е ясен, колко може.

230

Анонимен

преди 5 години

Не, че не съм съгласен, но статията има прекалено "лични" изказвания.

229

хахо

преди 5 години

наи важхото е 4е наи голямото *** ве4е не е в бг

228

Анонимен

преди 5 години

ДА МУ СЕ НЕНАЧУДИ ЧОВЕК, ВИКАШЕ, КРЕЩЕШЕ, ЗАЩИТАВАШЕ СОЦИАЛИСТИТЕ И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СПОМЕНА, ЧЕ НАЙ БОГАТИТЕ МИЛИОНЕРИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ СА ТОЧНО ЛИДЕРИТЕ НА БСП КОИТО ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА, А СЛЕД ТОВА ОТИДЕ НА ЕКСКУРЗИЯ В ИТАЛИЯ А ПОСЛЕ ДРАСНА В САЩ- АМА ЗАЩО ТАМ БЕ- ЗАЩО НЕ В РУСИЯ ДА МУ СЕ НЕНАЧУДИ НА АЛКОЛИЗИРАНИЯ НАДРУСАН МОЗЪК, АМА ЗАЩО НАШИТЕ НИ ГО ЗАВИРАТ ТОЯ БИСЕР- ВИЖТЕ МУ ТЕКСТОВЕТЕ БИЛ МИЛОСТИВ, БИЛ ИСТОРИК- *** ЖАЛЪК ТОЛКОВА ГО МОЖЕ АМА СПРЕТЕ ДА НИ ДРАЗНИТЕ

227

Я гледай....

преди 5 години

До Анонимен 234 Ми като е комунист, кво ще у щатите?Егати збърканяка.

226

Бон

преди 5 години

Мишо Шамара,стой си в ФАШ,за последните ти простотии,в БГ може да ядешшамари.

225

Анонимен

преди 5 години

Този е комунист, защитаваше Пеевски и Орешарски.

224

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Такива , като Този Шамар , са средствата за разделение на българите!Противопоставянето на тези живеещи в България ии извън ния не е случайно!Има две основни цели!-Да подготви почвата за ограбването на българите извън България ,чрез закони и ограничения от всякакъв род!- И да ограничи влиянието на българите извън Б-я като начин на мислене ,което е най-опасното оръжие на народа срещу корумпирания си елит!Това са целите на тази статийка!!

223

Кузагов

преди 5 години

Мишо , Мишоо ...по-*** човек от теб не съм виждал...Като живееше при вашите , даже пари за ток не оставяше....всичките "Фенки" , за бело отиваха...На участия , даже без микрофон ходеше , бяхме длъжни да ти осигуряваме и да те озвучаваме. Не си Мишо , ти си МИШКА !!

222

@

преди 5 години

Решил да емигрантства, добре, карай си камиона и не се занимавай с тези които сме решили да живеем в България.Не се учудвайте обаче, *** който не може да си напише името дори, какво друго да прави?Колко бил успял, колко хубаво живеел!Браво, ама ако живееше добре, щеше ли да се занимаваш с нас?Голямото постижение да караш камион. Милиони са тираджиите по света, само този бие тъпана колко бил велик.