220

Ангел

преди 6 години

Покрай сухото гори и мокрото! Подобни инциденти са се случвали навсякъде по света .Освен Руснаци.Пътнически самолети са сваляли по погрешка и Американци ,Японци ,Виетнамци,Индийци ,Пакистанци ,Аржентинци,разни Африканци и др.Станалото станало.Както се казва :Война без косвени жертви ,не е война!!!

219

ehkomunist

преди 6 години

До 193 Много кпректно сравнение на американската икономика с руската - футболна топка спрямо грахово зърно.!!!Абсолютно е вярно въздух под налягане да сравняваш с неещо, което ще те нахрани пък колкото и малко да е.Скоро $ ще се срине, то хегемонията си има край.

218

Боби

преди 6 години

До SpaceX 223Значи колега няколко години се преравя нета за да се натрупат достатъчно снимки и видео за да се сглоби филмчеКаката на лошите Рашки демонстративно си прекарва играчките по Руска територия а след това и по Донбас за да отиде на точно определено място и да свали Боинга като Руската КАКА не знае че Украинския Майданец ще отклони самолета да кацне точно на мушката на руската кака.Е това е сюжет за фантастичен романОстава Въпроса КОЙ е СТРЕЛЯЛ?Алмаз Антей доказа че са УКРАИНЦИТЕ

217

не син

преди 6 години

Наглостта на натовските бандити е безгранична! Лошото е, че тази атака не е изолиран случай! Крим, Донбас, американските избори, Скрипал и т.н. средства не се подбират, крайната цел е война с Русия!

216

Анонимен

преди 6 години

Миналия месец украинския диспечер отклнил боинга се "самоуби", колко удобно!

215

Анонимен

преди 6 години

"Има видео което..." Ха ха! Тия похвати действат само на западния неинформиран електорат. Между другото имаше сателитни снимки дето американците искаха да показват, но скриха - с тях какво правим?

214

SpaceX

преди 6 години

Има видео което проследява пътят на Бука от поделението в Курск до онова селце в Източна Украйна и обратно. Впрочем какво правят руски тежки оръжия на територията на суверенна и независима Украйна. Их там нет нали

213

Yan

преди 6 години

Естествено. че е руско производство, но зависи кой е стрелял. Ако някой стреля в Америка с "Калашников" произведен в Казанлък, това означава ли, че България ще е виновна?

212

ognyanz

преди 6 години

Разследването е правено без участие на руски експерти а с активно участие на украински. Така че Русия няма да признае резултатите. Украйна без съмнение носи отговорност за едно - пътническият самолет е бил насочен към въздушен коридор над зона на активни военни действия. И отговорност за това носят украинците. Достатъчно е било в близост до него да се мотае и някакъв украински военен самолет, за да се порази самоунасочващата се ракета пътническия самолет вместо военния.

211

ЕС не вярва на Русия

преди 6 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

210

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXТи който си паднал от небето, кажи как гравитацията е пощадила цилиндричния елементана снимката? (Който при детонация на бойната глава даже става на конфети..) Или тия метали са ги набрали из укрсинските складове и общото със случая е че те са от Украйна?!

209

SpaceX

преди 6 години

От 4 години ви пиша потрайте малко, всичко ще се изясни и как е станало и кой го е направил от коя част е кой офицер е издал заповедта и т. Н. Така шикалкавеше и Кадафи за атентата в Локърби пък накрая взе че и плати милиарди долари.

208

Анонимен

преди 6 години

Доказано на 100% че са руснаците. Свърши шикалкавенето. 53-та зенитна бригада у'шанки :)

207

Анонимен

преди 6 години

До 20За какво трябва да плаща Русия за Крим? Той документално не е бил никога украински. Предаден е незаконно и правно неправилно на Украйна. След 1991г и разпадането на СССР Крим се опитва да обяви самостоятелност, но е задържан със сила и рекет против волята на жителите. Сега е проведен референдум и си избират съдбата. Което не може да се каже за Косово. Анексирано от САЩ, окупирана територия, въпреки протестите на коренните жители сърби. В полза на новодошлите шиптъри. Голяма разлика.

206

Анонимен

преди 6 години

Освен че е поръчител на терористични актове, вече е доказано че Путин и Русия са извършители на такива. Сега русофилщината ще попита защо му е на Путин да прави терор? Много е просто, за да се страхува света от Русия и Путин. Както виждаме обаче холандците изобщо не са се уплашили. Време е Путин да въведе санкции срещу Холандия и да започне да мачка с булдозери внесените лалета от там.

205

Анонимен

преди 6 години

До Анонименнашия ходил на интервю за длъжност "Губернатор на Задунайска Губерния". Затова наш'те русофили му се радват. Ама дали ще получи назначение е неясно

204

Анонимен

преди 6 години

Хага чака кремълското джудже. Вече са му подбрали най-малката килийка като за неговите размери. Ще му бъде изключително комфортно в нея.

203

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 215Меркелица и Макарона ходиха да си уреждат техни си работи. Меркелица му каза че тая дето я мисли Путин да направи Северен поток 2 и да спре газа през Украйна няма да стане , а Макарон ходи да защитава инвестициите на френския Тотал който е далдисал с 5-милиарда долара в Русия след американските санкции. Не ми е понятно нашия посранчо за какво ходи. Освен да му подгъзува на Путин не виждам за какво друго ходи. Същото важи и за Борисов.

202

Анонимен

преди 6 години

Меркелица и макарона на крака му ходиха миналата седмица.

201

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво се е случило на СССР преди 30 години и никой не го интаресува вече. Но днес Путин ти разцепва от всякъде, *** като недоклани пpaceта.