27

П.Петров

преди 6 години

Нищо не се е случило, което да гарантира невъзможността на сценария КТБ-източване на банки, чрез невъзвръщаеми кредити на лица и фирми с политически протекции!Независимост на съдебната система;Отговорност на главния прокурор;Независимост на БНБ, основана на професионализъм, а не на политическата конюнктура;Реална борба с корупцията, особено по високите етажи на властта;Ефективна държавна администрация.Това са условията за приемането ни в еврозоната и за превръщането ни в нормална държава!

26

Анонимен

преди 6 години

Глупостите за някаква си "реална" иконоМъка в Територията са само една приспивна песен,за да се внуши на немислещия планктон,продължаване на оФФчедушното му състояние!Това е целта - тотално овчедушие и приемане покорно всякакви безкрайни ръъъхворми!Реформи,до безсъзнание,за да се изпълни заветната цел на западните господари - изчезването на нацията!!!И както върви,всичко се изпълнява успешно!Справка - резултатът от досегашните непрекъснати "реформи"!

25

To6

преди 6 години

Чиче стига говори с купешки думи, това са глупости. В България няма икономика, няма производство, няма истински доходи. Корупция във висшите етажи. Каква еврозона, кой ще ни вземе, ако стане това ще е края за народа. Бъдете сигурни, той няма да го допусне.

24

Анонимен

преди 6 години

Икономиката ни е реална колкото гърдите на пайнерките. Смехотворно е твърдението че еврото е стабилна валута, НЯМА ВЕЧНА СТАБИЛНА ВАЛУТА!

23

X

преди 6 години

Реална икономика в България няма! Имаше преди 30 години! Сега няма! За какви показатели си говорим? Кого лъжете?

22

50

преди 6 години

И ти си от бандата!Не четеш ли ,че там пише,че точно централната банка неефективно контролира банковия сектор?А ти си неин директор и носиш пряка отговорност за това т.е.трябва веднага да си подадеш оставката!А си седнал да го усукваш "на бургия"!

21

Анонимен

преди 6 години

На нашите политици не им става ясно от думи като "препоръки", за да влезем в евро зоната. Те си мислят, че може и да не ги изпълнят и пак да ни пуснат. На хях трябва ясно да им се каже "направете" това и това и влизате. Тя политиката не е за такива неграмотници, ама като няма по-интелигентни се задоволяваме с тези.

20

Анонимен

преди 6 години

Икономика, чужди инвестиции, борба с корупцията, реформа в съдебната система, по-високи заплати...не сме готови я.

19

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е МНОГО СЛОЖНО ЗА БОРИСОВ.

18

Бай Колю

преди 6 години

Предлагам да приемем индонезийската рупия вместо еврото. Така една пенсия от 200 бг лв ще стане 1,700,000 инд рупии, което вече си е цифра

17

Анонимен

преди 6 години

I sa kak sha kradem naroda kato go priemem evroto?!

16

Vafit

преди 6 години

Kva ikonomika ve, po plajovete v morskite mnogohiliadni kurorti nema bulgarski kofi za razdelno sabirane na b.okluka daje...nikakav europeiski recycling za masovia bulgarski turizam...vrajdebna voni...

15

Анонимен

преди 6 години

Резервът на борда в евро да се преобразува в пенсионен фонд след приемане в Еврозоната. Иначе се задава и осигурява следващ източник за източване и усвояване, както с приватизацията, компенсаторките, заменките и т.н., за които днес всички леят крокодилски сълзи.

14

sport

преди 6 години

До Анонимен 12Значи не трябва да има ИТ фирми и аутосорсинг, а само ОБЕЩАНИЯ за заводи за автомобили, танкове и автобуси? Ако се замислиш малко, точно тия КОЛ Центрове и ИТ фирми внасят много стабилно в опърпаната хазна, която всекидневно се източва чинно и почтено. Не съм против заводите, но точно поради причината, която изтъкват за да не ни приемат в ЕРМ 2, няма и инвестиции и заводи в тази държава. Тук се радваме като африканци ако някой се излъже да вдигне нещо.

13

lak sarl

преди 6 години

kva bul ikonomika, ve...kacash na bul letisteto...i se davish v reklami za bul hazart, arkohol, droga, prostitucia...shit...to nema edin zdrav trotoar na ulica asen zlatarov i aka de michnite burgaski okolnosti, u celio teatar burgas i morskata gradina na burgas nema daje edin bg akademichen arhitekturen iadren klozet ot ban...a se sardiat na cheshkia karikaturist...

12

Анонимен

преди 6 години

валутният борд сам по себе си не е проблем. според него трябва да има баланс между реално изработени и харчени пари за администрация. проблемът си е наш, че имаме безобразно ненужна, крадлива, неефективна, античовешка и голяма администрация, назначена на шуро-баджанашки принцип. там търсете отговори за ниските доходи и мизерията.

11

Анонимен

преди 6 години

фирми за бързи кредити , чси - та , кол центрове , лихвари , мутри , мин. заплата и т.н.най-много ми харесва да чета статии за ит и овчари как движели икономиката напред.

10

ПЕНКО

преди 6 години

ОЧИЛАТИЯ- ПЛЕШО ПРИ "ВСИЧКИ СЛУЧАИ" Е СЪУЧАСТНИК В УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА/ПРОМИШЛЕНОСТ/ ПО ДАВЛЕНИЕ НА САЩ ....1400 ПРЕДПРИЯТИЯ БЯХА СЪСИПАНИ -ЗА ДА БЪДЕМ КОНТРОЛИРАНИ -БЕДНИ , ДА НЯМА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА ,КОЯТО ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ НА *** !!! ПРОДАЖНА ДС ГО НАПРАВИ !!!

9

Анонимен

преди 6 години

До великия масон икономист, коя икономика е по рвална, тази която печата толкова пари колкото е произвела и резерви е натрупала или тази която вече 2 г всеки месец пуска на печат 60 млрд евро от въздуха под благозвучното икономическо понятие СТИМУЛИ И УЛЕСНЕНИЯ! Когато обаче Венецуела България или др страна реши да печата пари и става хиперинфлация. Явно истинска икономика е тази която печата успешно без хиперинфлация, демек по малко и редовно

8

aceduro

преди 6 години

praneto na offshorni pari prez offshornite monarhicheski christianski banki v uk i dr. monarhii ne e realna bg ikonomika...