238

Ханку Брат

преди 5 години

На това *** Шамара ще му бия шамари докато му се отвинти главата, друг път да не плюе по Аспарух и Крум

237

Иван

преди 5 години

Сърбоман,Белград е строен от българи и е бил повече време в българските граници хаха.Какво е чувството да имате български град за столица ?Също най-великия ви цар (Стефан Душан) е на наполовина българин хаха

236

Анонимен

преди 5 години

Всяка твар като този ром Шамара и Емил Джасим-плод на ромско-иракската дружба, които правят отвратителни изказвания относно славната българска история са низши,злобни същества, дървета без корени осъзнали собствената си ( и на етноса им)безполезност в световната история.Едничкото им занимание за някакво внимание в обществото е като си покажат простащината която е единственото което притежават.Медийте да ги игнорират.Никой няма нужда от такива твари.

235

Анонимен

преди 5 години

Tolkova umen che e umrql ot gladI se chudi kak da varje dvata kraqPishete realnoto ne mechtata za umen narod

234

Анонимен

преди 5 години

Специална снежинка си ти Михо И ТИ СТАНА *** ПРОТЕКТЪР ,ЗАЩИТНИК НА ГЕЙОВЕ ,ЦИ ,ГАНИ и на всичкото отгоре наричаш собственият си народ го .*** . В АмерикаТа там всичките вече така ги учат -всичко друго е бо *** ,а там в САЩ всичко е започнало (според американците). Ретарда е на макс ... просто е срамно ,без коментар .

233

Ф.С.В.

преди 5 години

--До къде стигнахме? - Някакъв неуспял емигрант наркоман да ни учи на история - ахаххааха Мишо много набързо забрави как се отъркваше до Слави Бинев за да стане и той политик- сега ще *** Макдоналдс в камиона - аиде със здраве Шамар ))

232

до 238

преди 5 години

За някой, който не се има за българин пишеш на български доста сносно. Освен това явно си доста осведомен за българската история. Как така? Нали не се имаш за българин?

231

Анонимен

преди 5 години

Казаха ли ви го.Цялата ви история е поре7ица от мерзости, мижитурщина, предателства, помярства, протитутлъци и миндерлъци.Националните ви герои са отпадъци като вас самите.Народът ви е прокажена купчина от мишоци и маскари.Да продължавам ли...

230

Анонимен

преди 5 години

На Балканите за най-хитри съм признал гърците. 100 години ядат и пият и сметката я плаща Меркел накрая. :) Българите също са умен народ, най-глупави са турците и сърбите....Това е ганювеца. Да яде и да пие, а друг да плаща. Това му е върха на интелигентността. Хитър Петър-национална гордост. Да открадне, да излъже....Ганювщина отвсякъде.

229

БОКЛУК

преди 5 години

Ужас, ужас.Като мрази българите и България, защо говориш на български и имаш българска лична карта бе комплексарче тъпо, недодялано ? Трябваше Тиквата да ти пръсне главата, или да се споминеш като бирата !

228

АЛЕКСАНДЕР ТРИФОНИС

преди 5 години

Гръцката Армия подкрепя Михалис Шамаракис..ПРАВ Е МИШХО, ХАН КРУМ Е НАВЛЕК ОТ АЗИЯ..КАКТО И вие балгарите . Турците и вие сте дошляци-натрапници на Балканите..Отивайте си в Западен Китай, при кръвните ви братя -- УЙГУРИТЕ.МАЛА АЗИЯ = ИЗТОЧНА ЕЛЛАДА .Скоро ще има обща граница между Гърция и Романиа .

227

Анонимен

преди 5 години

Какво нещо е Фейсбук - по телевизията се коментира видео на тираджия с прякор Мишо Шамара за Хан Крум. Направо поканете БАН да му оборят аргументите.

226

Driver

преди 5 години

Биг Ша?!? Ахаххахаххах......Не е ли Биг Шо /фьор/ ?!

225

СЛАВЯН

преди 5 години

Смешно рап джудженце....

224

Йово

преди 5 години

Това което казва не е нещо ново. В учебника по "Родинознание" това е залегнал именно подобна теория. Това също се преподава и в НБУ. Не нищо ново.

223

Анонимен

преди 5 години

Българската история според Мишо Американски . Да си кара там юбъра Мишура и да не приказва много глупости че петни цялата нация .

222

За хан Крум

преди 5 години

Хан Крум ме е вдъхновявал още от дете, когато родителите ми разказваха за битките му в Балкана, за победите на Византийската империя, за хитростта, която използва. Още помня думите на Византийския император, мигове преди да бъде убит, че дори и птички да са били, не биха могли да се спасят от засадата във Върбишкия проход. Това да направиш кана от черепа на врага си и да пиеш вино има ритуално значение.А кой е Мишо шамара? едно съвременно ***, с жълто около устата, кеуеме, копеуе, скакауец

221

Анонимен

преди 5 години

И къде е сега този потир или стакан? До Иван Шишман е ползван също така дивашки, видно от разработките на Иван Тренев!

220

Бате Боби

преди 5 години

Мишо е долнопробно ***...избяга в САЩ, защото щяха да го заковат за наркотици...мишка повече не се показвай в някакви тъпанарски клипове...ходи да въртиш геврека от Чикаго до Далас да ти изтръпнат каламбаците...глупав човек...псевдо българин...продажник

219

За българите

преди 5 години

Знаете ли, че има една стара турска пословица, още от времената на Отоманската империя, която казва нещо от рода на: "поставете едно българско желание в която и да е крепост и тя ще падне". Това означава, че ако българите си наумят нещо, нищо не може да ги спре да го постигнат. Или друга пословица, че: българинът може да надбяга най-добрия конски впряг със заешки впряг. Представете си сега респектът на старите турци към силата и умът на българите, нищо, че сме били под тяхно владичество.