12

анонимен

преди 5 години

нато вьз основа на кое решение на оон удари белград и хората там ще умират от рак1999 бьлг власти дадоха коридор на ам самолети за да се докарат пред вас отзапада а искаха руските самолети с хум помощ за сирия да кацат в софия за проверкакакьв е този двоен аршин западьт е виновен за всички беди на балканите вие стезлият гении да ни наричате погреба на балканите

11

Osman

преди 5 години

Предстоят още тъжни събития за тъпите сърби - идоититте на света. Следва обединение на Косово и Албания, към които рано или късно ще се присъедини част от територията наречена Македония. Новата война ще е в Босна. Там сръбските шовинисти на додик ще бъдат прогонени. Всички сърби да се събират в Белград. Повече място за фашисти няма на Балкана.

10

Неврокопчанин

преди 5 години

До Благоевград. Неврокоп (Гоце Делчев) си остава верен на майка България. Тук е Неврокопската епархия, майката на целият православен Пирин. Изкуствено създадени градове от БКП в подножието на Рила да не се обаждат. В Пиринско живеят българи християни и българи мохамедани в хармония. Сърбите са тумор на Балканите. 140 години ни забиват нож след нож в гърба. Забрави ли съединението и удара в гръб, забрави ли подлостта през Балканската война, забрави ли геноцида в периода 1919-1956?

9

Благоевград

преди 5 години

В Пиринска Македония да бъде проведен консултативен Референдум за АВТОНОМИЯ под мотото ,,Искаме да бъдем стопани в своя дом,,.Допитванията да имат консултативен характер и не задължават София да предприеме каквито и да е действия.

8

Браво

преди 5 години

Сърбите са най-големите певачи на Балканот.Още на времето Тито им беше казал - Пейте сърби толку убаво та да ве слуша целиот свет.Инаку требе да работите цел живот како бугарите.И они сърбите пеат.

7

Adolf Eichmann

преди 5 години

Ако Тито и Димитров се бяха разбрали на времето сега Югославия щеше още да я има и щеше да е най-мощната държава в И. Европа след Русия... но Тито беше твърдоглав а Георги Димитров прекалено наивен...

6

Ime

преди 5 години

онези, които са отговорни за поредната шашма както с шашмата със създаването на израел, така и на юдейсктата миниколония - косово с протектората на ционисти, като олбрайт да поемат отговорността си, въпреки, че се *** в дайперси!!... защо евреите непременно държат да са американизирани? за да има кой да им плаща сметките!

5

Анонимен

преди 5 години

Да, съгласен съм, че проблемите са започнали още с Балканските войни и с ПСВ. Сега е ред сърбите да бъдат ощетени, въпреки че им взеха нещо, което не е тяхно. Който познава историятяа на България знае, че те са обитaвали планините на Босна преди да налазят българските земи през средновековието.

4

Анонимен

преди 5 години

Малко ги клаха. Трябваше да изчистят Сърбия от мюсляци.

3

Анонимен

преди 5 години

Още има муджахидини в Босна вкарани със самолети с хиляди от оня клоун Клинтън който има и паметник в центъра на Прищина-Косово.Но няма да виреят дълго,всичко ще си дойде на мястото рано или късно.

2

Grom

преди 5 години

Да не сме ги създали ние?! След ПСВ се чудеха как да направят Кралството на сърби, хървати и словенци по-голямо, защото свиреше по гайдата на франсетата.Каквото Англия и Франция натвориха тогава с Версайската система от договори, ще имаме да му сърбаме попарата още поне няколко века - и ние на Балканите, но най-вече Близкият Изток. И оправия няма да има.Две положителни неща има само от края на ПСВ - официалното разпускане на Хабсбургската интригантска империя и освобождението на Полша.

1

Благоевград

преди 5 години

Република Пиринска Македония със столица Благоевград !