17

Анонимен

преди 5 години

Живея в чужбина. Тук учителите са с раници и скъсани дънки, но професионалисти, готини и много положителни. В България с архаични методи искаме резултати.

16

Анонимен

преди 5 години

А Марио защо няма собствено семейство и деца.

15

Анонимен

преди 5 години

И им пее песнички, танцува с тях, учи ги сами да ползват тоалетна, облича ги след следобедния сън...

14

Анонимен

преди 5 години

Ммм какво сладко коте е Марио....ше го папам

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя нещо отнесен изглежда, как говори... А песента "Детство мое" от къде я изровиха, тя е от соца, не пасва на евроатлантическите ценности, но само за малко я пуснаха. Впрочем от скоро в юатюб изчезнаха всичии детски филми от 70те и 80те, махнаха ги изведнъж, като например "Войната на таралежите" и много други. Сигурно комунистите са ги махнали за да не гледа днешното евроатлантическо поколение колко зле са живеели децата по онова време.

12

Анонимен

преди 5 години

Браво на Марио. Сега чакаме репортаж за Емил камериерката.

11

от Германия

преди 5 години

Браво на Марио. Аз живея в Германия от години и мога най-отговорно да ви заявя, че тук при цивилизацията където аз живея хората мислят за екологията и за белите мечки които страдат от глобалното затопляни и все повече ходят на работа със тротинетки и скейтбордове вместо да замърсяват с коли. Редовно може да се видят по улиците 50 годишни с костюми и тротинетки - екологично чист транспорт. Ако българите искат да ги приемат в голямато евроатлантическо семейство трябва да карат повече тротинетки.

10

Цецо

преди 5 години

Браво на младежа, повече такива учители ни трябват, не само в детските градини!!!

9

хех

преди 5 години

Със или без Истанбулската конвенция, феминацитата и ЛГБТ-та ще се опитат да си прокарват идеологията сред децата.

8

хех

преди 5 години

Тоест под претекста за "борба със стереотипите" се прокарват дегенеративни тенденции в обществото. Причината е, че много феминистки са и лесбийки, включително Джудит Бътлър-пропагандаторка на *** теориите и концепцията за джендъра.

7

хех

преди 5 години

Целта им е изкуствено да изравнят навсякъде броя на мъжете и жените. Например в армията, образованието и т.н. Феминацитаста поощряват нестереотипните джендърни роли, които не се изчерпват само с избора на професия. Да речем, че когато Азис е на участие и е облечен с рокля и е на високи токчета и с тежък грим, той влиза в нестереотипна джендърна роля.

6

Анонимен

преди 5 години

Браво на Марио. Изпаднах в умиление, насълзиха ми се очишките от умиление. Браво на Марио и на бългериа он еър, колко хубаво живеем днес, хората са добри, мили, учат децата, карат скейтборд нестандартно, да сме нестандартни и толерантним, да караме и тротинетки да сме еко лет'с гоу гриий френдс, ох изпадам в умиление...

5

хех

преди 5 години

Феминистките продължават с агитпропа. Преди време писаха за мъже медицински сестри, а сега за детски учители. Причината е, че те са създателки и поддръжнички на *** теориите заедно с хомосексуалистите от ЛГБТ организациите. Те отричат половия диморфизъм и твърдят, че всичко - от избора на професия, облекло, поведение- е в резултат на стереотипи и на лошия патриархат.

4

шашко

преди 5 години

За да научиш децата да са добри хора , трябва ти самия да си добър. Работата с деца и ученици е призвание, всеки го неможе.Похвален е избора ти , Марио.

3

nina

преди 5 години

Браво на Марио!!! :)

2

Бате Гойко

преди 5 години

Браво на момчето! Истински пример за младите.

1

Анонимен

преди 5 години

Може би ще е забавно на децата в детската градина с такъв учител.