70

Анонимен

преди 5 години

Да проумеят чалгарите,че чалгата рекушира и върху тях,не само по подрастващите от чиято наивност трупат пачки.

69

ioio

преди 5 години

Кара си младия човечец а на задната седалка...............................

68

Анонимен

преди 5 години

Моят инструктор преди 30г. ми казваше: Гледай и внимавай - вода на равно те стои и не знаеш колко е дълбоко отдолу. Винаги, когато си купувам кола правя експерименти на безопаси места как колата завива или спира на мокро, сняг, лед с различна скорост и това ме научи само на едно - колкото и да съм добър, скоростта е решаващият фактор във всяка ситуация. Затова бързам бавно и това ми спаси живота 2 пъти, а и със сигурност съм опазил други хора.

67

благодаря ви Хора

преди 5 години

Преди 2 часа бях свидетел на последствия от катастрофал бус до Стара Загора в посока Казанлък, на видимо безопасен участък, но с мокра настилка. Това, което ми направи изключително добро впечатление беше търпението и адекватното и толерантно поведение на водачите в колоната на изчакване. А след инцидента, по трасе около 15 км с чести ограничения за скорост и изпреварване, никой не направи нарушение. Поздравявам колегите на пътя по това време - гордея се с вас!

66

Lina

преди 5 години

Днес прочетох доста негативни коментари по темата,обощение: да пукн.не дано. Не знам кога точно сме се превърнали в нация от хейтъри,но ми прави впечатление,че и младежите се учат да мразят,гледат клипове в you tube,които ги. учат на това. Тъжно е,че расте поколение без ценностна система,поколение Mc. Хайде аз за разнообразие няма да мразя,а ще пожелая да оздравяват по - бързо оцелелите. Който, каквото е имал да плаща,платил го е.

65

Анонимен

преди 5 години

Кажете как се казва "пострадалият 19-годишен младеж."---Мутрите и мутресите им ги знаем, и имена, и презимена ...Ама, момчето? ...

64

Анонимен

преди 5 години

Жалко е, че тати е бил на волана, а вие вярвате като ви лъжат!

63

Krom

преди 5 години

19 годишно е момчето бе, у.роди долни! Каквото и да е, страшно е! Всички сме били на 19. И Бог ни е запазил повече защото нямаше такива изкушения. А инак, сякаш тук има някой отминал тая възраст, дето да има малко тестостерон и да не се е чувствал безсмъртен на 19? Каквото и да е, страшна е трагедията едно 19 годишно момче по тоя нелеп начин да си отиде. Не злобейте и не мразете. Живота е твърде кратък да го похарчите за тея низки страсти!

62

Анонимен

преди 5 години

До 1212121212"Няма значение с какво се занимават. Това са хора преди всичко."Твойто изказване е налудничево. Има значение с какво се занимават, защото утре може твойто дете да ти откраднат за откуп, да го зарибат с вредни вещества, да е без морал и да наследи косвено мутернски модел!!!!!Някой изглеждат като хора ама не са "хора"!!!!

61

хм

преди 5 години

Жалко само, че синчето ще го отнесе, затова че татЯ му е решил да не го възпита нормално, а го е оставил да се мисли за богопомазан, само защото има пари.

60

Манолски

преди 5 години

Поскам салза за Емилиа и годеинка и

59

1212121212

преди 5 години

Доста грозни изказвания. Всички си имаме предпочитания, но тука говорим за ХОРА. Няма значение с какво се занимават. Това са хора преди всичко.

58

магистрала на смърта

преди 5 години

Истината е че магистралата с която Боко се хвали толкова е една авто морга ! Дясната лента не става за шофиране дори и с 50 км/ч , защото е толкова пропаднал пътя от тировете и заради некачественият асфалт всичко е на коловози . Който бърза вече започна да изпреварва отдясно защото всеки кара в ляво за да не е в коловозите и тогава една неравност причинява това ! И автобус с хора си замина под предтекст че е блъснат от кола , сега се говори заради емилия , но наказани няма ! Няма и да има !

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Ако си на 10 , 19 годишния наистина е зрял, обаче ако си на 40 даже и 25 годишните ти се виждат зелени, а то и сред 50-60 годишните може да има неузрели...

56

SS

преди 5 години

Чалгарката била с гръдна травма ... явно така наричат докторите изтеклия силикон ...

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХлапак си а 10. На 19 си вече пълнолетен и имаш право да правиш всичко, за което се предполага зрялост.

54

Анонимен

преди 5 години

Дано се оправи момчето, то има най-малка вина за случилото се, защото е все още хлапак...

53

Анонимен

преди 5 години

Да,с тези мутренски изпълнения, така става накрая. Добре, че не е убил някой друг.

52

Анонимен

преди 5 години

Ох олекна ми, толкова се бях притеснил за башур

51

Анонимен

преди 5 години

На тая фамилия колите им са с номера от типа ССССССC и 8888888. Съобразяването със знаците и пътните условия - трудно.