10

Handel

преди 5 години

Акциите скочиха за момент когато наеха Обонго и "красавицата" за лице. След което почнаха да падат, защото започна кампания за бойкот на Netflix.

9

ЛОШО

преди 5 години

Лошото е че Българските Частни Пенсионни Фондове Инвестират в тези Компании .За това няма Достойни Пенсии . Чешките Пенсионери , чрез ЧЕЗ , имат Най-високите Пенсии в Европа , благодарение на Българските Пенсионери .

8

Lso

преди 5 години

Netflix е добре ако ти се гледат всякакви американски сапунени сериалчета, но за филми ги няма никакви. Дори сериалите на повечето не им ги няма всички сезони, а само част от тях. Плащах на Netflix 3 месеца и се отказах.

7

от сидниАав$тралия

преди 5 години

До Анонимен 6ти чай да почне и порно да гледа и как ща пери в полунощ за по лесно

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Синът ми гледа детските и то без превод. От малък почна и сега му е малко трудно като говори на бг но му е лесно като говори на англ.

5

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровСъщо и сериалите им са по-качествени от сериалите на CW

4

Анонимен

преди 5 години

То аз се отказах от ходенето на кино заради този Нетфликс.

3

зрителна измама

преди 5 години

За мене и двете не стават, Нетфликс=кръв, секс, зрелища и малко смисъл.Дисни=детски глупости.Аз затова телевизия не гледам.Холивуд съм го отписал нацяло.

2

П.Петров

преди 5 години

Продукциите им в повечето случаи са по-качествени от холивудските, а специално Дисни бълват само наивизъм, клонящ към идиотизъм. Логично е да ги задминат.

1

Анонимен

преди 5 години

Нетфликса кърти ... Само дето ненопарвиха субтитрите за България.