16

До 2,3 и 4

преди 5 години

Вземете да прочетете поне статията.Не пише че няма желаещи за спастели,а че няма желаещи да наемат плажовете. Тоест няма работодатели за спасителите.

15

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До Анонимен 15По-добре ще се чувсвате ако си МАХНЕТЕ главата!

14

Анонимен

преди 5 години

До АлександринаНай-вече се давят хора на охраняемите плажове. Не знам тая статистика от къде я извадихте...

13

Zudi

преди 5 години

I zasto da ima?! Vseki e svoboden i ima pravo da se davi, kadeto si iska v darjavata. Na iasovirite, rekite, kanalite, kladencite, eserata da ima li ?! Moje bi i v lokvite na bulevard bruxel 1 sasto da ima po edin spasitel i po edin general?!

12

Александрина

преди 5 години

Нагледно как държавата стопанисва плажове - никак. Даже за сигурността на плажуаващите не се ангажира. На места без спасители би трябвало къпането да е забранено, а не всяка година да броим статистика колко са се удавили.

11

Анонимен

преди 5 години

По-добре без спасители,че нещо много нервни почнаха да стават.Обикновено спасителите са некви сърдити татуирани типове с вид на мутри. Който има нужда от спасител да си наеме личен по цял ден ще го гледа- да не разтегне,да не преяде ама топло ли му е студена ли е водата,мокро ли е морето и какво още си поиска.

10

Истината

преди 5 години

Аз досега спасител да помогне на давешщ се не съм вдиял. Винаги някои от плажуващите помагаха на давещите се, изнасяха ги на брега и там дотичваше спасителя, разбутваше хората спасили човека, за да стигне гордо да спасения.

9

3M

преди 5 години

Кому са нужни тези спасители? В Гърция на повечето плажове няма такива досадници и това е едно от най-хубавите качества на гръцкото море

8

Анонимен

преди 5 години

там където ги има пенсионери

7

пътник

преди 5 години

Копират гърците.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯвно седите по себе си. Крайно време е да се научите сам да си "вдигате гащите", а да не разчитате други да се грижат за вашето здраве, вашето образование, вашето благосъстояние и т. н.

5

курортист

преди 5 години

Много хубаво е да има плажове без спасители. Отвратително е да си на плаж със спасители, свиркат, викат стават разправии, ужассс. Не ходим на море за да ни свиркат. Оставете хората на мира!

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Кеф, тъкмо няма да ми свиркат спасителите за щяло и нещяло.Само не разбрах къде са тези райски плажове...

3

Хак да им е

преди 5 години

Ами там тези "работодатели", които стопанисват плажовете най вероятно не искат да плащат. Надявам се и туристи да нямат та да глътнат яко вода и следващия сезон да се научат как се прави бизнес, а не да дерат кожата наи без това вече малко почиващите българи.

2

Неспасяем

преди 5 години

Наемателите да слагат плавниците и да си пазят скъпите туристи!

1

Щерю

преди 5 години

Трябва да са се издавили...