101

12

преди 5 години

Те май насила ни бутат към Русия с глупостта си. Всъщност по добре така, не ни е изтрябвало нито еврото, нито шенген. По-скоро мястото ни е при вишеградските държави, ставащи все по привлекателни на фона на умствено застарялата европа. В момента в който нашите държавници задвижват големи енергийни проекти изгодни за Бъглария, идват еврогейовете и ни слагат прът в колелата. А иначе не спират северен поток. Айсиктир.........

100

Анонимен

преди 5 години

До #97:Ето например,един ИЗТОЧНИК ЗА КРАЖБА,която кой знае защо никой не забелязва(или се прави на такъв):Пенсионирах се преди 14 години,като тогава пенсията ми беше СЪПОСТАВИМА СЪС СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА!Сега,тя вече е паднала ПОД МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА!Ето ви един невероятно удобен източник за кражби,от хора,за които се знае,че са отписани от всякакви реакции!А това са вашите родители,баби и дядовци!..И колкото и да не ви се вярва - ВАШЕТО БЪДЕЩЕ!

99

Анонимен

преди 5 години

до 83Kато Русия пропада защо западняците толкова се страхуват от нея ?

98

елка василева

преди 5 години

Страхът от нарастващото руско влияние ? мен също ме е много страшно, ще остана без работа

97

To6

преди 5 години

Към НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - СПРЕТЕ ЗЛОБНАТА И НАГЛА ЖУРНАЛИСТКА ОТ СУТРЕШНИЯ СИ БЛОК В СЪБОТА

96

ПОлзват СТЪКМИСТИКА

преди 5 години

НАгли престъпници на власт София ползват стъкмистика и ограбват по 23 000 000 000 живи лева годишно от народа.От този народ над 3 000 000 са пенсионери с пенсии от 65 uero до 250 euro mountly/месечно.НАд 2 900 000 са безработни без доходи./вкл деца и учаши/около 900 000 с е издържат с ограбвани милиарди от народа през бюджета.ОТ КЪДЕ КРАДАТ тези 23 000 000 000 годишно НЕЕ ЯСНО>От тях крадат през КОРУПЦИОННИ Обекти над 10 000 000 000 живи лева.

95

ognyanz

преди 5 години

В доклада си за конвергенцията, публикуван в сряда, Европейската централна банка по точно се казва следното: България е готова за еврозоната по всички точки, с изключение на една: за валутният курс. Как след като от години поддържаме валутен курс 2 лева за евро и сме във валутен борд, точно за това не сме готови?Това е западното лицемерие. И защото много ясно се вижда, (а трябва да го обяснят в наша вреда) ето обяснението: евроскептицизъм, хибриднна война на Русия и т.н. А те са непогрешими.

94

Анонимен

преди 5 години

"изтъкани от мускулна маса" И напълно лишени от нервна такава, особено в зоната на фронталния лоб.

93

Анонимен

преди 5 години

До МДААНяма страшно. Милиардите на Боко и шайката му са някъде из антилските острови.Така че да заповясат и да контролират. Влоговете на Боко са 5000 лева, спестени от заплата.

92

мдаа

преди 5 години

Влизането в еврозоната изисква пълен банков контрол ,за да не се повтори фалита на КТБ , а това означава още контрол на мафиотските и руски капитали ,контрол на прането на пари и пр. неща по които явно имаме още работа.

91

Fallschirmspringer

преди 5 години

Чудя се защо ,такива държави като Швеция,Чехия,Полша ,Унгария,Хърватска ,Румъния са извън еврозоната и не напират към нея."Чехия трябва да стои извън еврозоната за известно време и е необходимо да настоява ЕС да запечата външните си граници срещу нелегална имиграция.

90

Анонимен

преди 5 години

разберете всичко е алабала ЕС не са кьорави те виждат нашите тъи наречени алчни рабоподатели какви ниски заплати ни дават и то на фона не на европеиските държави а да кажем на африканските държави те много добре разбира т че със 100евро пенсия и 300евро средна нетна заплата не одговаряме по никакъв начин да бъдем приети в еврозоната достатъчно просяци вече си имат докато не се вдигнат драстично заплатите никога няма да ни приемат именно това е проблемът няма друг

89

Анонимен

преди 5 години

Български банки раздавали безвъзмездно кредити, публикували били в Бивол ! Че тя коя банка не го прави ??? Нали за това ни натресоха кризата от ФАЩ. Това си е американски и ЕС патент. Я стига евтини залъгвания на хората. Световната фашистка банка работи така също, печата и раздава кредити на половин свят като знае че не могат да се върнат. Гърция, България, Италия и т. н. така се поддържат

88

Анонимен

преди 5 години

...А и по-добре, че няма да ни приемат. не ми се плащат кило месо, което е 6 лв после на 6 евро...а заплатата да ми остане като за месо от 6 лв.

87

Анонимен

преди 5 години

Има една много добра статия в Биволъ защо не искат да ни приемат в ЕЗ. Само ще спомена, че има три банки, които раздават безвъзмездно кредити на свързаните си лица, и ЕЦБ не иска да поеме пасивите, които ще възникнат от неплатежоспособността на тези три банки.

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87Англия, Римската империя ( като изключим Византия) и Америка са номер 1 по разврат и престъпност. Това са из/ро/ди/те на човечеството. Америка са номер 1 , с огромен брой глу/паци и престъпници.

85

Анонимен

преди 5 години

Русия винаги ще бъде номер две. Това й е орисията. Никога няма да бъде номер едно. От много време насам номер едно е Америка, преди това е била Англия, в древността е била Римската Империя, може би след Америка някой друг ще е номер едно но няма да е Раша! Вечно втори! МУАХАХАХХАХХ

84

Анонимен

преди 5 години

поредна......... глупост

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Русия ще пропадне скоро"Пропада скапаната ти Америка, заедно с ЕС. Пищите от болка ск/а/пани и продажни козяци,че вие не сте победителите, а победените.

82

Анонимен

преди 5 години

Да живеят Америка и България! Русия ще пропадне скоро!