157

Анонимен

преди 5 години

Е нали има микрофон катаджията Включен ли е ? Камерите в колата им включени ли са ? Кой ги проверява тия записи после ?Слагайте си камери в колите Имате пълно право по закон да снимате на видео всеки път като ви спрат Полицай не може да ви забранява да го снимате Пише го в закона за МВР - чл 3 т4 - те работят в условия на публичност и отчетност Ако искате да няма корупция , снимайте ЯВНО всеки път Дори в диктаторска страна като Русия , хората винаги снимат катаджиите ,гледайте в ютюб

156

Пример

преди 5 години

До Анонимен 156Да те питам, така ли работят в Европа? там няма шофьори които не са изрядни ли? Та твоята логика нещо не сработва, защото подозирма така ти е по лесно, и следваш стадния принцип с клишета и нежелание да промениш нещо, мнението то е деформирано от родната картинка и не е решение, знаеш го чуедесно. Така, че бих казал докато има хора с твоето мислене ще е проблем за обществото!

155

Анонимен

преди 5 години

AMG Studio! Всички тук веднага разбраха, че имаш празна глава. А дали имаш големи ръце, никой тук не го интересува!

154

О Юродеее

преди 5 години

Защо за нещо, което е публична НЕтайна има амнайсе декади коментари брRя ?

153

Анонимен

преди 5 години

НЕ, БЪЛГАРИЯ НЕ Е КОРУМПИРАНА НА 100%.

152

Отвратен

преди 5 години

Че кой носи в джоба си 100 лв. Аз повече от 20 лв. не нося. Ще му ги изпратя със запис , ама на куково лято.Интересно ако някой му изпраска един як шамор , да падне , дали ще се оплаче?

151

Путкин

преди 5 години

пУмияри, немога да ги понасям, един такъв ме спря и почна да търси за какво да ме глоби и като намери почна с оня лаф и ко прайм ся? Еее така ме отврати тоя кУндуктур, че не издържах и му викам, ти просиш ли бе а просиш ли бе кУндуктур, ама то дебелокожо и каза ми така ши миниш по ефтину, казах му пиши и да се махам щото ми се повръща от такива!

150

...

преди 5 години

Чудя се, кое е по-обидно в България. Да те нерекат полицай или съдия ?Със сигурност тея две професии, като престиж са много зад "чистачка на тоалетна" например.Там поне жената с честен труд си изкарва парите, което е за уважение.Мен лично би ме било срам да ме нарекат полицай/прокурор или съдия.Това значи да си най-долната отайка на българското общество.

149

Анонимен

преди 5 години

И в крайна сметка защо е дал пари? Защото е бил без преглед, защото е спрял на забранено. Докато ги има такива, ще ги има и подкупите. Сега катаджията му бил виновен. Не е луд тоя който яде зелника, а който му го дава.

148

инструктор

преди 5 години

абе кога най-сетне ще има камери на рамото на полицая?.................тая полиция и съдии кога ще ги разпуснат............

147

хахахаха

преди 5 години

Сега като го видите в новините какво мазно ... е тоя, ще ви стане ясно. Нямал преглед, спрял на спирка, ама се бил притеснил и затова дал пари. Не оправдавам полицая, ама смешна работа. Воайор. Снима и комшийката как си сменя гащите сигурно. По-точно комшията.

146

Оффф

преди 5 години

Пак не сте разбрали нещо ейййй.Кой човека му ги е дал назаем вие веднага корупция подкуп хаха

145

Анонимен

преди 5 години

КАТ и рушвети? Няма такова нещо, рушвети само в община Младост се искат! Питайте спецпрокуратурата.

144

Мхм...

преди 5 години

Хайде сега и водача и служителя, двамцата - с бодра стъпка към затвора !Подкупът има две страни! Един дето взема и един дето дава! И двамата извършват престъпление. В една нормална държава и двамата трябва да понесат наказание.

143

Гнилоч

преди 5 години

Гнилоч в тази държава има навсякъде където има власт. Всеки се прави на велик и гледа да открадне колкото се може повече. Блато сме, последни в Европа по всичко.

142

Анонимен

преди 5 години

Благодаря:)

141

водач на МПС

преди 5 години

Зависи. Ако е контролирана операция - не. При останалите случаи - да. Изобщо - прав сте - темата е много интересна - зависи как ще се интерпретира. Мир Вам.

140

Анонимен

преди 5 години

Благодаря, аз обаче питам друго - според НПК, този, който е дал, ще бъде ли преследван?Темата, която засягаш, също е интересна, но там има много интерпретации и според мен зависи колко и за какво е поискан/взет подкуп.

139

водач на МПС

преди 5 години

до питащия - първо се започва с промяна на нагласата, след което- и с промяната на НПК.Според мен по - правилно би било на вземащия подкуп не да му се съсипва живота, а оттам и здравето, а да му се отнеме прослуженото време, съответно парите за прослуженото до този момент време. Ако му е първо нарушение,, разбира се !

138

До 145

преди 5 години

Пич, и ти не пишеш правилно. Ако не си намериш грешките, пиши пак, за да ти гипосоча :)