17

да

преди 5 години

Цял ден ми идват някакви имейли о различни сайтове, че са приели закона. Омръзна ми да трия имейли

16

(-_-)

преди 5 години

До ники:Става въпрос за GDPR - една напълно безполезна щуротия, която създава повече проблеми, от колкото решения. Тези, които си въобразяват, че Интернет трябва да се регулира са в сериозна грешка, защото това ще доведе единствено до ограничаването му.

15

ники

преди 5 години

Не вярвам да сте го чели този DGPR и това се вижда от коментарите.

14

Анонимен

преди 5 години

Поредната мекокитковска брюкселска простотия с единствен ефект създаване на тежка бюрокрация на издръжка на данъкоплатеца и разбира се усложняване живота на бизнеса.

13

1

преди 5 години

Бюрокрацията току що се увеличи значително !

12

(-_-)

преди 5 години

Нова истерия с тия пусти лични данни.. Поредната директива тип крива краставица. Същата глупост като онова с кукитата, която 99 на сто от сайтовете са имплементирали абсолютно погрешно, а повечето държавни институции въобще не са си направили труда да уважат..

11

Boro

преди 5 години

Само ако обработва данни за над 10 000 лица.

10

Св

преди 5 години

Не знам какво точно ще се промени, но се надявам автоматично да си прочистя мейла. През годините (мейла ми е над 15 год.) съм се регистрирал за знайни и незнайни глупости, къде целенасочено, къде случайно, но сега постоянно ми пращат за препотвърждавам регистрации. Получавам по над 10-15 писма дневно. Надявам се като отказвам сега да се редуцират, иначе постоянно пращат и пищят на умряло "колко жалко било да не сме заедно" например на един от тях :).

9

Анонимен

преди 5 години

Понеже има нови правила, веднага българската държава намери начин да ги заобиколи. Държавен служител съм и при подаването на годишната декларация ме задължават да попълня допълнителна декларация, че могат да предоставят попълнените данни на трети лица без да уточняват какви са тия трети лица. Това сигурно го има само в Северна Корея и в България - да те задължат да си съгласен.

8

Анонимен

преди 5 години

А дали трябва всяка фирма да има отделен служител само за защита на данните, както се тръбеше до неотдавна?

7

А...

преди 5 години

...нещо за търсачката на Едуард Сноудън да напишете? Закони нещо, превенции за защита на личните данни? Някой?

6

Пълна

преди 5 години

пунта мара! Всички държавни институции, плюс мобилни оператори, плюс доставчици на електроенергия, плюс банки, плюс здравни заведения където човек е потърсил помощ разполагат с лични данни. Изтичане към заинтересуваните има по всяко време. Докопат ли ти ЕГН-то, реално могат да правят каквото си искат!

5

Анонимен

преди 5 години

ми които ползва два три

4

Анонимен

преди 5 години

до 3 По-скоро ще станем като в Еквилибриум!

3

Дъртий

преди 5 години

Матрицата - Резолюции :))))))))))))))

2

Анонимен

преди 5 години

Скоро гледах един нов филм АНОН. Че натам отиваме!

1

Анонимен

преди 5 години

Какви са тия смешни простотии, бе? Та нали още като се родиш в днешни времена се знае къде ходиш, с кого се виждаш, как жиквееш. Само да поискат и това го знаят за всеки един от нас.