10

Рв

преди 5 години

Световните лидери нямат интерес от мирът. Войната е най-доходоносният им бизнес. Ако не се гърмят патрони,бомби,ракети и т.н, военните ИМ заводи няма да съществуват. Никой обикновен човек иска война. Само шепа бездушни убийци са готови да убиват, само и само да са на върха.

9

ognyanz

преди 5 години

Има вероятност със Северна Корея да стане нещо подобно като с ядреното споразумение с Иран. Сега с това изявление Ким се представя като желаещ мир, а Тръмп - като несигурен партньор и даже като бизнесмен, изнудващ опонента си за по-големи отстъпки. Това ще даде основание на Китай и Русия да отменят санкциите за Северна Корея, а тогава американските санкции няма да им подействат особено много. Ще спечели Ким, а Трумп няма да е нобелов лауреат за мир.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще преговаря, кво ще прави. Воинна не може да води , акъл няма , техническа мощ 0. Даже с 20% от възможностите си САЩ ще го разфасоватт. Пътят му е ясен ....омекотяване на режима и народа ще го бесии. Който не вижда е слепец :)))

7

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ким Чен Ун излезе с по-големи топки от рашистанският кравар! Той оценява, че обединени Кореите са не само по силни, но и така се гарантира мирът в Азия! Скоро по този въпрос от свинката нищо няма да зависи!

6

Анонимен

преди 5 години

Да видим кой е по-голям ***... шик ;-)Прическата отляво - палци нагореПрическата отдясно - палци надолу

5

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ПРИЕМА НА СЕРИОЗНО. В ДИПЛОМАЦИЯТА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЛЪЦИ СА ПРИЗНАК НА ТЪПОТИЯ

4

ХАГА

преди 5 години

1. КЧУ е престъпник който име 110 % подкрепа от Китай и Русия.2. Очевидно има нещо което не знаем и това е причината ДТ да отказва срещата.3. Преговорите са с Китай и Русия а не с КЧУ.4. Конкретно с него не трябва да се водят никакви преговори и т не се водят ...5. К и Р очевидно разиграват някакъв спектакъл уплашени от посещението на Помпео в СК. Една бъдеща обединена Корея ще е трън в очите на Китай, Русия, Япония .. дори и за САЩ. Проста работа но трябва да се мисли ... при това много.

3

Анонимен

преди 5 години

Дебелото червено прасенце ще изяде боя накрая ,но дано не пострада и народа му.

2

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е к.р.е.т.е.н имаше възможност да постигне най големия мир в азия от 50 години ама не!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Кореецът се прави на печен, ама да не го опекат накрая!