77

Случаен

преди 5 години

Плюйте Германия сега! Б България 18 годишен ученик имаше бутафорен калашник и го защитавахте, че бил дете! Така трябва да се действа, живеем в такива времена! Плюехте нашата полиция! Е, виждате че навсякъде по света е опасно и трябва да сме внимателни! Независимо за какви хора става въпрос, млади или стари , незнаем вече кой колко е изперкал и на кой колко му е платено!

76

Анонимен

преди 5 години

За тези ербаб мъжаги където пускат смело децата си да играят където си искат и се смеят на англичаните и германците че пазели децата си, нека прочетат само от днес две "приятни"новини за родители. Тази за мъжът дето гонил деца с нож в хасковско и тази "Къде е 13-годишната Лиляна от Монтана? МВР я търси".

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62"Дойде един англичанин и сме на детски рожден ден. Българите си пуснаха децата в къта и толкова, а оня за миг не се отдели"---Англичаните просто са по-загрижени родители. Не са безотговорни като българите. При това той е в чужда страна. И аз като отида в Гърция, не се отделям от децата си. Колко му е някоя ромка да го отвлече и продаде детето ми. Мисли малко преди да говориш.

74

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите до тук се сещам за поговорката "примял се хърбел на щърбел".

73

Анонимен

преди 5 години

Немската полиция просто си гледа работата. Прави всичко възможно за да осигури сигурността на гражданите си а вие им се присмивате и сте много доволни от масовата пристъпност в Бг, кражбите, измамите, жертвите по пътищата, извращенията в училищата, детските домове, побоя на доктори и др. Браво, не виждам как ще се оправите през следващите 100 г.

72

24834

преди 5 години

До ?Санкциите се разширяват. За Путин е ясно - въпросът ти е по-скоро отговор.

71

46261

преди 5 години

До това положение ги доведе "гостоприемството" за всякакви - сега изпадат в паника от водно пистолетче, а какво стана с европейските ценности, с витиеватите мантри за милосърдието, за проибщаването, за правата наа този и онзи? Защо резултатъът е този ПОВСЕМЕСТЕН СТРАХП? Защо гражданите на Германия в собствената си стана не могат да живеят спокойно? Оказва се, че терористите са постигнали важна цел - германците живеят в под напрежение и в очакване на атаки. Браво на фрау Ангелинка!

70

?

преди 5 години

да питамПутин замесен ли е?Ще има ли санкции?

69

Анонимен

преди 5 години

До 69 И какво като е ромка. Ти в градски транспорт майка с деца които носят пластмасови саби не си ли виждал. Дай да опандизим всички майки които имат момчета.

68

Анонимен

преди 5 години

Баба Златка вече е германска ромка,грижа е на Германия.Не разбирам защо ни занимавате.

67

Анонимен

преди 5 години

Ами аз имам разрешително за оръжие, не водно а бойно. И кое правим ако се кача във влака с него. Терорист ли ме броят?Европа е изтрескала здраво. Направо да я закриват за да и прекратят мъките.

66

Анонимен

преди 5 години

До 52И в крайна сметка, когато момчето извади реплика, направи ли нещо нередно? И още по важен въпрос, беше ли заплаха за обществото? Правило номер 1 за демокрация: всеки е невинен по презумпция.И къде на немците им е демокрацията точно?

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57С какво ще се развихрят с воден пистолет ли? Не могат да хващат истинските терористи, камикадзета и изнасилвачи, но веднага се нахвърлят на беззащитни хора. Смешни стават вече.

64

Анонимен

преди 5 години

Грешно разбирате думите спокойствие и свобода.Спокойствие е е да не не се притеснявам, че в мола ще ме застрелят, а свобода е децата ми да си ритнат топката в съседа и спокойно да влязат да си я вземат без да бъдат застреляни или бити.

63

Анонимен

преди 5 години

63Взел си ми го от устата. Германия - тази войнстваща нация, която за малко да превземе целия свят, сега треперят от един воден пистолет. Не е истина, какво ги направиха американците след Нюрнбергския процес.

62

Анонимен

преди 5 години

Германците съвсем изтрещяха.

61

Анонимен

преди 5 години

И кое ти е спокойно. Пускаш ли си децата сами на улицата да играят?И оставяш ли ги сами в детския кът, или ходиш след тях като зомби.Дойде един англичанин и сме на детски рожден ден. Българите си пуснаха децата в къта и толкова, а оня за миг не се отдели (в Англия глобявали ако не си на метър зад детето)

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Какви ги говориш? На коя планета живееш? Аз в Германия живея сто пъти по-спокойно отколкото в Бг. Сега ми настръхва косата като си помисля, че трябва да изкарам две седмици в България това лято.

59

Анонимен

преди 5 години

Живея на село, близо до Варна. След 4-5 часа улиците са пълни с деца с пушки. Направо трябва цялата жандармерия да командироват.За сега най-лошото е когато трябва да се прибираме (налага се да обиколя цялото село за да разбера в коя точно къща са се заврели децата) Е и току някой ме стреляне с някое топче :)

58

Анонимен

преди 5 години

Баба с воден пистолет ловят, терористи с калашник не им се получава. Що за идиотска държава. Да живееш в постоянен страх, и да бягаш от сянката си не е работа.И при нас никак не е цвете, но по някакъв неписан закон все още не живеем в постоянен страх.Моите двама сина редовно са с по един автомат с топчета, и какво трябва ли да ги лежа затова че играят. Може да ни е селски манталитета, но такава паника още не сме придобили.