140

Питам

преди 5 години

Няма ли свърши най после тази газ , та да мирясаме?

139

Анонимен

преди 5 години

Е нали ЕС ни "помоли" да спрем проекта и ние сме си изпълнителни и го спряхме и сега остава и да плащаме на руснаците.... Благодарим им все пак на ЕС щото можеше да кажат, че сме корумпирани и бедни и да си се оправяме с руснаците.

138

Анонимен

преди 5 години

Злият ЕС накара добрите руснаци да не ни дерат с поредното "обезщетение"! Нашите предатели в парламента съм сигурен обаче, че ще намерят начин как да си платим на руснаците!

137

Анонимен

преди 5 години

БРЕКЗИТА ДОВЕДЕ ДО ПРОЧИСТВАНЕ НА ЕВРОПА ОТ АНГЛИЙСКИ АГЕНТИ.

136

До 138

преди 5 години

До Анонимен 138И за моста в Крим пишеха, че бил картанен, ще падне, ще литне и т.н... А като го пуснаха в експлоатация почнаха да пишат как ще го взривят! Трасето на Силата на Сибир се строи о график и от двете страни.

135

шибек

преди 5 години

Русия изчерпва залежите си , затова стана сговорчива.. А бедно живеят , завалиите.

134

Ели

преди 5 години

Мисля че БГ няма нужда от газ, затова не осъществихме ЮП.Нямаме нужда и от ток за 30 г. още 15 - колкото комунизма близо - те са 45 г. не построихме една ВЕЦ, затова не осъществихме и Белене.Спокойно може да си караме на свещи и да нямаме парно.Какво е едно мръзнене, топли ме омразата към РусияКатегорично твърдя, че на турците нещо им хлопа дъската.За какво са им АЕЦ-ве и Газопроводи? ама много са Пр$ости, и германците са мноу Про$сти. За какво строят?Трябва да мразят Русия като българите.

133

Анонимен

преди 5 години

Газпром от сега ще приема САМО всички условия на ЕС, щото сибирските продукти свършиха.

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136Силата на Сибир е замразен от 2 години и никога няма да проработи, освен в мечтите на русофилството.

131

Анонимен

преди 5 години

От многото приказки разбрах че Газпром вече няма да прродава газ а *** на ЕС.

130

Анонимен

преди 5 години

Хората са си направили сметката. Дори и Грьониген да намалява. Това са 4-5 лъча, което прави Европа независима и Русия е в стойка партер. Европа реално диктува условията. То реално находищата даже не са руски. Най- голямото е 50% немско на концесия за 50 г. Другите китайски. А имаме на понятие. Там е написано 193 милрд/ куб газ от Русия. Това са под 40% . За идеята само за едно назидание Европа може да си позволи да плаща по- скъп газ и да изчака Путин да фалира Русия. ЕС държи запаси за 6 месец

129

малко инфо

преди 5 години

Резервите на европейската страна, която е най-големият производител на природен газ за държавите от ЕС, са на свършване. Официалната статистика показва, че почти 80% залежите на синьо гориво в Холандия са използвани.През последните две години производството се е свило с 38% и се очаква да продължи да намалява, пише Bloomberg. От правителството в Холандия ограничиха добива след земетресението Гронинген, където има най-много залежи на газ в ЕС.

128

мнеееее

преди 5 години

До Анонимен 131Да видим и тук ТАНАП - едва ли ще успее да задоволи " газовият апетит" на Турция Норвегия - количества за лична консумация , най-много за Великобритания Холандия - на привършване е газта Втечнен газ от Катар , трябва да продават на загуба - за да го купят западните икономики За кипър - нямам идея Имаш ли си представа , какви количества газ са необходими само за една държава като Германия - отопление , заводи ????

127

ко речи ???

преди 5 години

До Анонимен 126 По кои линии се проваля ???Въпреки икономическите санкции , и " Русия за всичко е виновна " какво имаме :СП2 - по план Силата на Сибир по план Турски поток - с една тръба по-малко май беше изграждане на ядрени централи в турция , египет , унгария, индия - по план изтласква ИД / спонсорирана от САЩ / от Сирия , въпреки непрекъснатите саботажи на САЩ и сие Сключва си многомилиардни военни договори , дори и с натовски и пронатовски държави

126

Анонимен

преди 5 години

До Танап- приятел нещо фантазираш. Русия доставя на Европа за 2017 г 193 мрд кубика газ. Което е 40% Проекта за дизертификация върви отвсякъде. За 2018г ЕНи ще вади 77 мрд/к . В Грьониген знаем находището какво вади. Също и Норвегия. Азърбейджан пуска газа скоро. От там ще дойде и туркменистанския. Катар вече втечнява газ. Боко даже среща имаше. В Кипър откриха огромно находище. Не я мисли Европа. А Турски поток е малко газ за търско потребление само

125

Щирлиц

преди 5 години

До Делян ДобревСега разбрах,защо парното в София става все по-евтино.

124

справедливост

преди 5 години

България е отворена за газови проекти. Просто трябва да се спазва Европейското законодателство. Газпром се опитваше да извива ръце, но този път не стана.

123

Делян Добрев

преди 5 години

"с новия договор от 2013 година българско правителство договори по-ниска цена на газа - с 22%. Това бе втората най-ниска цена в ЕС, пред нас бе само Германия, каза Добрев. По думите на Добрев обвързването на нашата цена на газа с цената на петролните деривати е донесло големи ползи за страната ни през изминалите няколко години. В резултат нашата цена на газа е била изключително ниска. В някои тримесечия ние сме плащали газа по 130 долара за 1000 кубични метра

122

Анонимен

преди 5 години

До абдалска работаКойто иска да слугува на руснаците като теб да отива в Сибир. Знаеш много добре че Турски поток се провали и вместо четири тръби остана само една. Другите 3 тръби загубеняците от Газпром ги бяха положили в Черно море без съгласието на Турция и след това си ги събраха от дъното обратно. Ердоган го набучи много яко на Путин, а той се направи че комар го е ухапал за да не му се смеят по света.

121

Анонимен

преди 5 години

По-всички линии Русия се проваля !