83

765

преди 5 години

Мнаго се надяваме най-после трайно да се установят мирни отношения на балканите.

82

Мирчо

преди 5 години

Боко ви хвърля по някоя партенка и вие почвате да си фантазирате. Съчинение по картинка ...то Белене, то обединение с Македония, то какво ли не... приказки на Шехиризада...дрън дрън.

81

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаПриятелю от Северозапада,Повратно си ме разбрал; не поставям под съмнение твоя правопис. Напротив, с главните букви подчертавам Боковия речник, като същевременно използвам и играта на думи: ТРИ папи, ЧЕТИРИ пъти. Все пак, приеми извинения.

80

BatBulgar

преди 5 години

До МирчоБраво!!! Мирчо, ти направи най-точния коментар, който съм чел в този сайт.

79

Стамат

преди 5 години

Македония ако знае този подлизурко какъв им го точи, ще го убие с камъни!

78

Мирчо

преди 5 години

Набира членове за пирамидата ЕС. Иначе пирамидата, ще рухне.

77

Майнич

преди 5 години

Егати и измислената територия,даже и име не може да си избере....ЗАЩОТОТО СИ НЯМА И ИМЕ ДАЖЕ! Ами да се нарече както си иска тогава градът Скопие.

76

Анонимен

преди 5 години

Няма име за държавата Македония, защото няма такава държава. Тя е анклав като Косово, боснеска Сърбия и тн. Защо се държим с тях като с държава, пък даже и търпим да ни се дуят македонските селяни.

75

Анонимен

преди 5 години

какво им помагаме на македонците. Жевеем - добре,зле и биз тях. Те са *** семка, обработвани от Сърбия. И на нея какво сме разтичали да помагаме. Те са ни врагове и лекичко си правят магистралата Солун - Белград да ни резнат от транзита на стоки.

74

Анонимен

преди 5 години

На Заев и на политиците от Скопие -НЕ може и не трябва да се има никакво доверие .Пред нас говорят това ,което ни се иска да чуем ,замазват ни очите с демагогия и лицемерие , а иначе у тях си я карат по старому -онзи ден Заев по повод новата опция Илинденска македония ,която гърците отхвърлиха и по добре щото е пряко посегателство към нашата история -спомена ,че във въпросното въстание участвали -сърби ,власи ,роми ,бошняци ,албанци ....само и само да не каже ,че е имало и БЪЛГАРИ ..

73

Анонимен

преди 5 години

Прочети казаното от ,, ТОЗИ ИСТОРИК " и припомнено през седмицата , хронологично , за АЕЦ БЕЛЕНЕ и го прати в неговата си история .

72

Анонимен

преди 5 години

Историческо , колкото влизането му в Шенген , милиарди от Кувейт , тунел под Шипка , трите милиарда евро за Ердоган от Варна , четирите милиарда които открадна от КТБ и не върна .......Безброй кухи обещания и мръсни лъжи като ,, Гинка от Пазарджик " !

71

Анонимен

преди 5 години

VARVI NARODE VAZRODENI, KAM SVETLI BADNINI VARVI !.DA NI E CHESTIT DENYAT NA SLAVYANSKATA PISMENOST I KULTURA!---Не ми слагайте минуси! Страхувам се, че някои управници ще доведат и до това!След като и Св. Климент стана "Сан Клементе" ...

70

Анонимен

преди 5 години

тиквата е най- големия предател на БГ

69

Анонимен

преди 5 години

Историческо ... историческо ... колко да е историческо?Колкото Десетия конгрес на БКП. :)Всяко чудо за 3 дни. Боковото за нема и два. :)

68

Анонимен

преди 5 години

Какъв празник , а ? Собственикът на ГЕРБ , не прочелия дори една книга през живота си на кирилица , не познаваш латиницата , се покланя на СВЕТИТЕ БРАТЯ !!!

67

Петър

преди 5 години

Как точно тъпите продажни телевизии отбелязват празника ?! С турски и американски филми.

66

Анонимен

преди 5 години

Да бяха оправили покривът на Библиотеката, щеше да е по-полезно за празника. Утре и книги няма да имаме.

65

Анонимен

преди 5 години

До Един от народа"Федерацията с Македония върви с голям бонус - 700 000 шиптъри!Аз такава федерация не ща!"---И аз! Имаме си резани достатъчно! Кърджалийски окръг, Търговищко, Разградско!Все "агджали".

64

Анонимен

преди 5 години

Да им теглим една псувня на макетата и да си ходят при шиптърите. Тия родоотстъпници и предатели НЕ заслужават нищо!Що е маке все е ***!