38

Анонимен

преди 5 години

Според русофилските писания целящи да оневинят руските убийци и изpода Путин Юлия не е тровена а само обработена с опиати въвеждани през дупка на трахеята и която все още не е избледняла т.е. от съвсем скоро е.

37

Анонимен

преди 5 години

Юлия Скрипал всъщност е искала много да се върне в Русия, за да я отровят както трябва, защото това било много яко преживяване! Обаче, англичаните я натиснали и даже затиснали. Скрили и бащата, защото и него го било много яд, че отравянето му не се е получило както трябва! Много, много искал пак!

36

8===o

преди 5 години

руското правителство не се свени да убива , краде , лъже и наглее.Дори към собствените си хора.Началната им реакция спрямо Скрипал ,беше че предателите заслужават това което му се случи. След ответната реакция на Британия обърнаха палачинката ,а ***-инските фенбойчета изпаднаха в ступор заради когнитивният дисонанс.

35

Анонимен

преди 5 години

Не може да е истина.Руснаците са добри.И чичко Ленин е добър,И товарищ Сталин е добър, и другаря Путин е добър.Всички са добри.

34

Анонимен

преди 5 години

Руснаците пак нагло лъжат. Те признали ли са за нещо за което са сгафили. Може, евентуално след 50 години.

33

Анонимен

преди 5 години

Вие нормални ли сте, как ше се върне в *** от която се опитаха да я убият ?Каза че не иска помощ от руското правителство.

32

халюцинации

преди 5 години

От думите на Юлия произлиза, че не са били отровени с никакъв новичок. А на нея и на баща и са им били шибнали някакъв силен наркотик да ги зашемети, да предизвика халюцинации, и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са били отровени.

31

apocalypses now

преди 5 години

ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНА В МОЯТА СТРАНА не е израз на руски език. Всеки руснак би казал, или "ще се върна в Русия", или "ще се върна в моята Родина". Което потвърждава мнението, че Юлка е чела чужд текст от аутокюто, писан от английски говорещ, и преведен на руски език.

30

Анонимен

преди 5 години

другарката скрипалова са я натъкмили бледоликите и сега й дават текст да го прочете. Картинката е толкова банална, че накъртва. Жалък островитянски цирк, напомнящ трагедия...

29

Анонимен

преди 5 години

Има дупка в трахеята.

28

ОФЕРТА

преди 5 години

За 10 000 паунда и аз мога да говоря пред камерата ,каквото ми кажат. Пък ако вдигнат мизата ,ще отговоря и на няколко правилно подбрани журналисти.Само 10 000 и договор за още 10-15 сеанса!Цената важи само до олимпиадата!

27

ясно е

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тези лъжи и спекулации на Англичаните,няма никакви отровени,това е активно мероприятие на САЩ и Англия срещу Русия.

26

АЗЗЗЗ

преди 5 години

Русия е убила, по-рано и други членове на семейство Скрипал!?!? И това ли е лъжа? ........ Докога ще позволяваме на КГБ да заблуждава света!

25

Анонимен

преди 5 години

Поредната порция руски лъжи и манипулации.

24

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ РУСКИТЕ УБИЙЦИ!

23

Го4о

преди 5 години

Руснаците винаги когато осерат работите - НЕ СИ ПРИЗНАВАТ!

22

Me

преди 5 години

Тя е казала, че би желала един ден да се завърне в родината.

21

ФАЛШИВА НОВИНА

преди 5 години

Ю.СКРИПАЛ---НИКОГА НЕ Е ИСКАЛА ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА ДА БЪДЕ УБИТА ИЛИ ОТРОВЕНА ПАК В РУСИЯ!ТОВА СА РУСКИ СОЦ-ТЪПИЗМИ!

20

Поручик Ржевски

преди 5 години

Некой фен на бледоликите да обясни защо Ю. Скрипал иска да се върне в Русия? След като уж е отровена от Путин?Имам жокер - Юлия е била богата бизнес дама в Русия.Сега е по разни миризливи английски общежития и едни с лица като скумрии я пазят.

19

2

преди 5 години

коя е тази гъска , световно неизвестна , защо ни занимавате със Скрипалите....предателя си е предател както и да го наричат.