17

Амин!

преди 5 години

Затова сега е време евреите да победят персийската империя.

16

Анонимен

преди 5 години

В ИСТОРИЯТА САМО ПЕРСИЙСКАТА ИМПЕРИЯ Е ПОБЕДИЛА ЕВРЕИТЕ И ГИ Е ОТВЕЛА В ПЕРСИЯ В РОБСТВО.

15

до 10

преди 5 години

Меркел не води антевропейска политика,напротив,тя е най върлия подръжник на обединена Европа.Политическата ситуация в света е сложна и Меркел действа бавно и предпазливо.Все пак Европа е била арена на последните две световни войни,като Германия е платила най скъпо за това.Едва ли някой европеец или германец би изкал да е отново домакин на трета световна.Трябва да се лобори и маневрира,това прави добиря политик,а Меркел е номер едно в тази игра.

14

Берлин

преди 5 години

Меркел е N1

13

ПЕНКО

преди 5 години

СУПЕР ГЕРОЙ НА УОЛТ ДИСНИ ДНЕС Е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !!! СВЕТЪТ НЕ САМО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРИСПОСОБЯВА КЪМ " АФРОАМЕРИКАНОБРИТАНОЕВРЕЙСКИТЕ "САНКЦИИ , НО ПОЛАГА ОРГАНИЗИРАНИ УСИЛИЯ ДА ГИ ЕЛИМИНИРА !!! ТЕЖКО ИМ НА САЩ ,АКО ЗАПАЗЯТ ТОЗИ ПЪТ И ТОВА ПОВЕДЕНИЕ В ОТНОШЕНИЯТА С ОСТАНАЛИЯ СВЯТ !!!!!

12

гого

преди 5 години

до 10пич ти да не си гледал фазите на ретроградния Меркурий че ми пишеш са ретроградните перси ...

11

до10

преди 5 години

поразително е че си толкова изтрит не промит мозък, еьно време бяха същите към СССР се ти си копие не към САЩ. Ти не схващаш ли че си бълха за всеки един американец.

10

Анонимен

преди 5 години

Поразително е ниското ниво на огромната част от европейските лидери. Меркел не разбира ли ,че заради някакви икономически ползи ретроградният режим на аятоласите ще се сдобие с ядрено оръжие, с което ще се опита да заличи Израел, защото точно това открито заявяват. Възможно ли е Меркел да вижда малко по-далеч от носа си и да се откаже от прокажения Северен поток 2, с който забива нож в гърба на цяла източна Европа.Германия играе някаква странна и антиевропейска и антиамериканска игра. ЩАЗИ !?КГБ

9

М*даааа...

преди 5 години

Прочетох анализите на експертите и сега чакам да се сбъднат...

8

Факт!

преди 5 години

Тая *** не мое схване че Америка ще е винаги против Иран.Явно си мисли че кат каже че държи на сделка с Иран и Америка ще клекне.Ама е объркала Америка се управлява от евреите които и поставиха Тръмп а евреите никога няма да се сдобрят с Иран.И докато Израел е под заплаха никакви немски лелки няма да могат да променят това!Израел=САщ и САЩ=Израел.Германия е у втора дивизия с Кристъл Палас!

7

Кой не е разбрал?

преди 5 години

Тръмп иска от ЕС да купува американските продукти, а те са - оръжие и шистов газ и да сведе търговията си с Русия до нула. Това разбира се ще струва много скъпо на ЕС, но по този начин САЩ ще се спасят от задаващия се финансов Апокалипсис. Затова Тръмп налага санции на Русия, Иран, Китай и кара европейците да се съобразяват.Европа обаче усети дебелия и търси нови съюзници. Пред нея има два пътя - или с Русия и Китай, или да остави американците да я опустошат.

6

Анонимен

преди 5 години

1, директивите са две:- кой не скача е червен;- който скача е мakak.

5

Дедовия

преди 5 години

Държи ми... дедовия.

4

Анонимен

преди 5 години

Меркел заяви, че държи на ядреното споразумение с Иран.Иран от своя страна озвучи ултиматум, състоящ от 6 изисквания, по които ЕС трябва да представи железобетонни гаранции, а не думи.Иран върви по пътя на Путин, който иска ЕС да представи железобетонни гаранции, а не думи, за строителството на "Български поток".

3

до2

преди 5 години

ясно е че не е, въпроса ми бе риторичен, защото в Бг всичко на фили и фоби се обръща

2

Victimized

преди 5 години

Няма как просто, не че е русофил. Нищо, че си говориха с Путин и Медведев на руски ;). Работата е, че френската TOTAL има над 50% участие в разработката на най голямото находище на природен газ. И ако ЕС подкрепи санкциите на САЩ, тази френска сладка сделка пропада. Това естествено не е единствената причина, но е показателна.

1

Анонимен

преди 5 години

и сега кажете, Баба Меркел русофил ли е, щом не е с бай ти Дончо...нали така е директивата кой не скача е червен....