21

Анонимен

преди 5 години

Всичко е много просто. Теглиш кредит с непосилна, 3-4 ПЪТИ по-голяма от нормалната, лихва. Виждаш, че си се набутал, спираш да плащаш и хващаш към терминал 2. Банката, понеже и тя се е набутала, вдига още лихвата за следващата жертва. И така вече 15 години.

20

Анонимен

преди 5 години

До 18На по несигурните платци ще се начислява 1000% лихва за назидание.==Може да начисляваш и 100 000% лихва - все тая. То като няма - значи няма! Всяко безумие има някакви разумни граници, зад които всичко загува смисъл, и "ценноста" на вещта и изобщо на всичко - отива на нулата!

19

Анонимен

преди 5 години

До 2021г - до тогава ще се увеличи поток от млади хора, който ще се реалшзират на запад.

18

Анонимен

преди 5 години

На по несигурните платци ще се начислява 1000% лихва за назидание.

17

Анонимен

преди 5 години

До 2021година ЩЕ КАРАМЕ С ЛИЦА КОЙТО ИМАТ ПРИВИЛЕГИИ. / ТАКА СЕ РАЗБИРА ОТ ТЕКСТА/ ТОВА СА ПАРТИИНИ ОЛИГАРСИ И ЛИцА ОТ СПЕЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ.За останалите е герминал 2

16

Анонимен

преди 5 години

Банките надуха нов имотен балон в България и в гр.София !!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До КратунЗа целта се открива отдел "Врачки и баячки". Юе се гледа на боб, кафе, пилешки кокали, карти Таро. За по-сигурни резултати, ходжа ще лее куршум на клиента.=много лесно се прави оценка, но не искат да го правят. Аз ако съм лихвар, няма да отпусна заем, вноската по който изяжда повече от 10-15% от чистият месеч доход, който е получаван 3 години назад. Да, може би ще огранича броя на кредитите, но ще съм на 99% сигурен, че ще бъдат върнати "без ексцесии и лични житейски драми"

14

Анонимен

преди 5 години

да бе, а аз исках да напиша, че Европейски Банкови Авторитети Лидери и Иделолози са българите преди европейците и се опитах да го съкратя, ама не.

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя Димитър Радев излезе голямо мента,като всичко в държавата ни!В момента Бойко и БНБ не допускат ЕЦБ да наблюдава българската банкова система защото ще се хванат за главата от свързани лица и необслужвани кредити.Не знам какво ни готвят но този Радев е същия като предишния кукла на конци!Вижте как ГЕРБ и ДПС набутаха отново в управителния съвет двамата провалили се с КТБ подуправители.

12

От 10

преди 5 години

Звездичките по-долу означават European Banking Authority , чието съкращение тук се цензурира.

11

Кратун

преди 5 години

Банките ще оценяват рисковете една година преди да са настъпили. За целта се открива отдел "Врачки и баячки". Юе се гледа на боб, кафе, пилешки кокали, карти Таро. За по-сигурни резултати, ходжа ще лее куршум на клиента.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма голяма промяна в правилата, които сега БНБ въвежда. Новите, както и старите правила са по директивите на ЕС, по точно на Европейския банков орган, както преведоха E.BA. Сега има някои допълнения.

9

Анонимен

преди 5 години

Всъщност нивото на невъзвращаемите кредити в България сега е по-ниско от средното за ЕС, но някои живеят сякаш в 1992 година, когато СДС наложи на банките, тогава все още български, да дадат кредити на мафиотите, заради което банките фактически фалираха през 1992-1993 години, а това стана юридически факт през 1996 година.

8

Реалист

преди 5 години

Доста глупoсти сте изписали. В случая БНБ въвежда правила на ЕС, вие пишете, че били местни правила. Четете бре!Второ, изобщо не знаете какви са банките в България, а те на практика всички са чужди банки, с изключение на тази дето ГЕРБ я фалира, за да се върне във властта, както стана ясно от публикуваните разговори при президента. Тогава и втората българска банка беше на косъм, но понеже беше на приближените към ГЕРБ мафиоти, я подпомогнаха. Надзор си има по правилата в ЕС. Други са проблемите

7

Ванга

преди 5 години

БНБ-Пречи на България да възприеме Европа.

6

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСБНБ Пречи за Приемането на България в Еврозоната ..БНБ хубаво ги пуска тия правила - ама късно е за китка! Планините от физически НЕвъзвращаеми раздадени заеми отдавна е фактт! Като раздава "на килограм", знаейки че тове НЕ може да се върне и в другия живот, на какво са разчитали, че ще се случи, освен това, което вече се случва?ЕС знаят всичко това много добре, затова евро - "на върба у петък"!

5

Т.шак

преди 5 години

Смех в залата.

4

ВЪПРОС

преди 5 години

БНБ Пречи за Приемането на България в Еврозоната .Пуска някакви местни правила . Защо не искат Полиците да приемат ЕС Законите ???

3

Факт

преди 5 години

Не масовия длъжник проваля банките,той и без тея правила е притиснат отвсякъде и няма мърдане!Проблемът е във ВИП-длъжниците-хора,на които са раздавани милиони по съмнителни съображения!По-скоро става въпрос за липса на надзор от БНБ или за откровена корупция.

2

Анонимен

преди 5 години

Глупости !