9

Edin

преди 5 години

Това можел Тръмп, онова можел Тръмп. Да си гледаме Европата! М* йната им на нахалните хамериканци!

8

Анонимен

преди 5 години

Акаунта на Тръмп в Туитър е частно пространство в публична структура. Като такава, достъп до него имат само хора, на които позволя такъв. Иначе всеки ще има право да ми влезе в къщата когато си поиска. Съдията требе да е някакъв изостанал.

7

Анонимен

преди 5 години

Тръмп трябва да вземе законови мерки за криминализиране на феминизма. Тея изсипаха толкова обиди и лъжи срещу него, че няма как да ги сметне някой отново за почтенни. Отделен е въпроса, че всичките са криминални социопатки.

6

Анонимен

преди 5 години

Сеха на хилъри хората ще му спамят под туитовете на воля ;)))Те няколко медийни империи мобилизираха да лъжат хората за Тръмп, а какво говорим за един туитър.

5

Анонимен

преди 5 години

За Тръмп не знам но тука в България много банват по социални мрежи и по форуми, особено ако си по-речовит. Даже Хитлер го баннаха от торент тракер един път.

4

Бай Иван

преди 5 години

Значи всички критици на либерализма ,елджибити създанията и мулти култитата могат да бъдат блокирани при най-малкия повод,а критиците на друг няма да се блокират ,малко двоен стандарт ми звучи ,подобно на отразяването на някогашния апартейд ,в сравнение с днешния геноцид над белите в южна Африка ,за който изобщо не се говори ;) !!!!

3

Сандо

преди 5 години

на Тръмп му спряха профила в туитър и замлко той да спре туитър

2

Анонимен

преди 5 години

Правото на свободата на словото не позволява ли на хората да НЕ слушат някой, ако така преценят? Тръмп може и да ги е блокирал, но това не им пречи да продължат да си изразяват мнението където поискат.

1

Ха-ха

преди 5 години

Американски им работи...Иначе е нормално щом плюеш и тебе да плюят.Все пак хората застават с името си зад своите думи!А времето ще покаже кой е прав.