23

Анонимен

преди 5 години

.....Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Кахриман за срок до 72 часа ....... значи ,че ще даде фира след 72 часа ..... и ни чул ни видял . Както изчезнаха и останалите турски пишман "каруца бабаити " .

22

Партиен член

преди 5 години

А с каква скорост се е движил или по скоро пълзял автобуса?Знаете ли че за да спазват разписанието шофьорите карат бавно в този участък.Вина да се търси и от тези дето са разписали това разписание.Също така там постоянно се движат колоездачи и трябва някой да ги удари за да се вземат мерки.

21

toti

преди 5 години

Пълни *** .Как на 3-ти км.на излизане от София я има няма 5мин. и Турчина заспал...Явбно е чакал да стъпи на магистралата и да включи авто пилото,но нашия с ??? градския автобус си карал явно като из града и охя ,,праз''и в канавката...аааааа???

20

Гери

преди 5 години

А водача,на автобуса тестван ли е за алкохол и дрога.Всички знаем какви некадърни назначения има в градския в София.

19

Анонимен

преди 5 години

на снимка 5 се вижда как тираджията е допуснат да се качи в камиона. Защо? За да укрие доказателсва ако е говорил по телефона през това време ли?

18

Анонимен

преди 5 години

Това ще е поредния нарушител, който импотентия ни съд няма да може да осъди и ще е въпрос на дни да си отиде по живо и по здраво в Турция.

17

E

преди 5 години

Естествено, че ще го задържат! Сега трябва да бъде съден и осъден гнусния анадолски джигит! Дано не го пуснат под домашен арест и този.

16

Mitkyla

преди 5 години

Тия долни турски шофьори до кога ще си правят каквото си поискат, по пътищата на България? Кога нашата власт ще се самосезира и ще ги държи по-изкъсо? Трябва да се спира всеки турски ТИР за щателно проверка, за да се научат че трябва да спазват правилата, да видим тогава как ще си правят каквото си поискат.

15

до14

преди 5 години

ми поръчвай си чорба и ду.хай

14

до 11

преди 5 години

абе пич кви айдуци бе, гледат да не плащат хотели

13

Анонимен

преди 5 години

До до11България е връчила на Турция дипломатическа нота заради реклама на супа, произведена от турската компания "Бактат", съобщи Медиапул, като се позовава на в. "Хюриет". Фирмата работи в Германия, но клипът е излъчван по турските телевизионни канали, които се приемат в Европа. Рекламата показва митничар, който иска "пари за супа" (чорба парасъ) от турско семейство, което работи в Европа и се връща в родината си. Вместо пари обаче пътуващите му подават няколко пакета супа на "Бактат" и му об

12

Анонимен

преди 5 години

Преди години такъв рязак уби най-добрия ми приятел. На завой без видимост изпреварва "Икарус".

11

до11

преди 5 години

глупости ми пишеш, няма да ти обясбявам защо...

10

Анонимен

преди 5 години

До LinaДа карат така само в сърбия и българия, защото по тези земи има много хайдуци и е опасно.

9

:):)

преди 5 години

че румънците са същите безумници...а някой да е платил акт или просто глоба, не, карат си, не им пука от камери....на границата никой не ги спира глобява

8

Жибор

преди 5 години

Поредния турски атентатор срещу България- само смъртна присъда за такива полухора!

7

Lina

преди 5 години

Турските шофьори (гастарбайтерите основно)карат ужасно,обикновено в колони по 5-6 коли, с една водеща кола,изпреварват заедно,нарушават заедно, интересно дали в Белгия,Австрия,Франция карат така? Друго,което ми е направило впечатление е,че не почиват и обикновено у нас вече карат "насън".

6

Анонимен

преди 5 години

"Задържаха турския шофьор, винeн за катастрофата на "Тракия""---ВИНЕН шофьор ?! Не беше ли РАКИЕН?А, днес публикувате материал, колко произволно хората жонглират с българския език ...

5

Анонимен

преди 5 години

И отново това което прави впечатление че в този участък няма мантинела

4

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ще го пуснат, щото тия тypcки чайове нapкомански дето ги пият фecoвете, не ги лови алконала