37

Антоанета Михайлова

преди 5 години

Е не, това вече надминава границите на каквото и да бло безочие. Арестуват те, защото те хващат по бели *** как злоупотребяваш със служебния си пост като кмет, ама ти най-нагло продължаваш от затвора под сурдинка да разписваш документи и да уволняваш всеки, който е участвал в залавянето ти, за да си назначиш своите хора по върховете. А какво разбира ПР-чето от кметска работа? Нищо. Той е там само, за да прикрие следите на тази жена.

36

До СГС

преди 5 години

Уважаеми г-да съдии, Моля, побързайте! В Сливенския затвор имаме остра нужда от фризьорка.

35

Уволнила

преди 5 години

Един заместник кмет и Метла? Поредната независима медия. Хората уволниха 300 данъчни и подобна дума като метла нямаше.

34

мухахах

преди 5 години

Много ще и се радват "жителките" на остров Лезбос в сливенския..........Чак бой ще падне за нея.

33

Анонимен

преди 5 години

Абе важно е да не се прекърши до влизането в сливенския ...

32

Анонимен

преди 5 години

От медийните сводки и снимков материал личи, че Иванчева не е прекършен въпреки, че цялата държавна месомелачка е задействана срещу нея !Напротив, оказва се, че тя мисли за своето кметство и дори активно съдейства за неговото функциониране !Няма симулации, няма припадъци, няма номерата на Релето, Митьо Очите...!Гузен човек няма този кураж !Случай за Страсбург.

31

Ти да видиш...

преди 5 години

Не знам за подкупа , амо как хубаво я сготви инвеститора.Малий, кеф. Това се полага на наглите корумпета.

30

Анонимен

преди 5 години

Единствената истина по случая Иванчева е, че изискванията които всеки кмет има към действащите субекти на територията на общинската собственост въпросният голям инвеститор със всички сили се е постарал да го представи като натиск за подкуп !От дилетантския екшън който Цацаров & Со разиграха на центъра на София, стана ясно, че злополучния инвеститор се натискал яко да даде подкуп, но от страна на Иванчева не е имало реакция !

29

Анонимен

преди 5 години

Как хванаха ИВан Славков, че говори че ще вземе парите, а За ИВанчева нямат запис?Защото не ги е взела!

28

Анонимен

преди 5 години

25 - ТРябва да е записано на камера или на джисем че парите се предават на ръка, или се надписва чек и че човекът не се отказва да размисли в последния момент - ника нищо не можеш да докажеш...в колата й били....колко е било да й бутнат сака в колата.

27

Анонимен

преди 5 години

Заместничката на ИВанчева винаги може да каже че не е знаела че парите са в нея - няма как да се докаже, че ги е взела, "бизнесменът" ги е пуснал съвсем доброволно, никъде в разговора им не се споменават пари. А това дето ги държат пет часа навън да не се изпикаят с белезници под претекст че имали кърпичик за ръце е смехотворно - взимат им съдържанието на джобовете, вкарват ги в тоалетната, и си говорят с тях.

26

адвокат 2

преди 5 години

Пичове, Прокуратурата е много коварна, може да направи Обвиняем всеки за всичко... Съда може да се произнася САМО за мярката за неотклонение (може и без подписка), 2години може да си Обвиняем след което Обвиняемия МОЖЕ да поиска чрез съда,Прокуратурата до месец да вкара Обвинителния акт, ако не го направи съда прекратява Наказателното постановление.... Много е коварен българския обвинител...

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Да бе, не са били в нея а само в колата и :) Егати тезата. Къде е трябвало да бъдат, в *** и ли?

24

Анонимен

преди 5 години

Хваната е с парите на калъп???? Брей?Първо парите не са били в нея, а са се оказали в багажника на колата. Втора те не са ги извадили пред нея, някой полицай удобно може да ги е подметнал. Трето - Този който е дал парите, не ги е дал на Иванчева, а ги е пуснал в чантата на заместничката, той въобще няма доказателства че ИВанчева знае за какво иде реч. Тя е била на съвсем друго място. Парите не са дадено на ръка или с чек, а са пуснати, в чанта т-е. трудно ще докаже й подкуп ...

23

Анонимен

преди 5 години

Ми нека си излежи годините и да съди държавата, никой не я спира...

22

Анонимен

преди 5 години

20 В затвора слава Богу не са я вкарали защото няма Присъда....но я вкараха в ареста с обвинение. Показна демонстрация да те държат пет часа с белезници, да не може да се изпикаеш да те вкарват в съда с оково в една стъклена клетка, а на сирийските терористи дадоха повече свобода.Дори да е крала - пак ще осъди държавата за нечовешко отношение.

21

Анонимен

преди 5 години

Хваната с парите на калъп, не могат да я осъдят. Те досега трябваше да са я осъдили вече.

20

Анонимен

преди 5 години

Освен това към момента ИВанчева се води единствен пряк началник на зам- кметовете. АКо тя не разписва уволненията и назначенията ими, просто администратцията трябва да изпаден в правен хаос. Както се вижда дори главният зам-кмен Елен Герджиков е признал, че тя е в правото си да назначава и уволнява хора- В крайна сметка тя не се занимава със стоителство, за което я обвиняват- Иванчева има право да си подбере екипа, тъй като той изгражда медийния й образ и може да я съсипе ако я саботира

19

Анонимен

преди 5 години

До 15В случая Мафията вкара Иванчева в затвора !Те знаят, че не могат да я осъдят, но основната цел им е - да я махнат от кметското място !За сега и това не им се отдава, а параграфите и алинеите в Страсбург набъбват с всяко абсурдно обвинение към Иванчева.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен17ти знаеш ли какво значи мярка НЕОТКЛОНЕНИЕ???-------Мярката за неотклонение значи че си пандиза, ей това значи.А между другото вече е отстанена от длъжност...