16

анонимен

преди 5 години

обединяваите се в кооперация и сами си преработваите розовия цвят така ще сеизбегнат останалите по веригата които умишлено натискат цените сега оставетерозите и почнете да садите чесьн зимата беше китаиски по 7 лева и некачественполският лук сьщо бе некачествен

15

ВИНАГИ ИСТИНАТА26

преди 5 години

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ? ЗАЩО ДОПУСНА ЗА СЕ ЗАСЕЯТ ХИЛЯДИ ДЕКАРА МАСЛОДАЙНИ РОЗИ , БЕЗ ДА СА ОСИГУРЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРЕРАБОТКАТА ИМ И ПАЗАРИ ЗА РОЗОВОТО МАСЛО ? ТАКА ЩЕ СТАНЕ И С ЛАВАНДУЛАТА. НЯМА ДЪРЖАВА , НЯМА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА , НЯМА ГРИЖИ ОТ МЗ И ХРАНИТЕ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ.

14

хюго бос

преди 5 години

"ощетоводяването на разходите"? Тлоова не го разбрах. Да не от сборника "неграмотни днес.бг"?

13

хюго бос

преди 5 години

Тарикатщината на новобогаташите- да забогатеят по другия начин и си мислят, че всички са *** като тези бг розопроизводители. Който е сял радуга, да си я продава в Русия. Ама май и там не я искат. И се чудя защо масово розовото ни масло мирише на евтино, гадно, никакво. Шанел 5 не се прави с радуга, а с българско масло. Да фалират дано!

12

Wind

преди 5 години

ощетоводяванетоТотална щета!

11

Анонимен

преди 5 години

Много красива снимка и роза :)

10

Анонимен

преди 5 години

До 5 никой няма да им позволи да ИМА ЧАСТНО СДРУЖЕНИЕ В БГ.ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ С РАЗРЕШЕНИЕ НА СЪДА, НО НЯМА ДА СТАНЕ.ПО ПРОСТАТА ПРИМИНА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ЗАГУБИ ПАРИ - ТОВА ЗНАЧИ СТОТИЦИ АДМИНИСТРАТОРИ НА УЛИЦАТА.

9

Andreshko

преди 5 години

"Така в проблем за производителите на розово масло се превръща ощетоводяването на разходите, обясни Андреева"Ние се възмущаваме за 7 въпрос от матурата на МОН,че е неграмотен,а то и журналистите ни са такива..."ощетоводяването" или пак защото така си говорим,а не осчетоводяването?

8

Аз

преди 5 години

Защо тези хора не произведат и маслото в сдружение с обща розоварна? Така няма да се молят на таргашите а ще продават на краен потребител кога ще се научат как се прави

7

House M.D.

преди 5 години

Освен това са мързеливи. Не гледат фючърсите.

6

Анонимен

преди 5 години

Коня е поставен зад каруцата от държавния чиновник.Защото държавния чиновник обича мърлявата работа. От мърлявата му работа тръгва корупцията.

5

Andreshko

преди 5 години

Проблемът на розопроизводителите е,че не си направят свое сдружение,не съберат пари и да си направят свои розоварни за производство на розово масло и да продават завършен продукт,а не суровина за розово масло. Трябва сами да си вържат гащите,а не да чакат друг да им ги върже.

4

Аз

преди 5 години

А защо държавата допуска да има нерегистрирани производители? Ако утре нелегалните спиртоварни стачкуват за ниски изкупни цени нали знаем че за два дни митниците и мф ще ги затворят! Тук е същото, държавата е виновна, субсидийте отделно

3

Роб на влаЗта

преди 5 години

Баба в лошото време като набереше розите и ги носеше на казана (демокрацията го затвори ) и след изваряването им даваха пари за розовото масло ....имаше 6 казана ...

2

Анонимен

преди 5 години

"оЩетоводяването на разходите"... Щетоводство, щетоводител, мъка, мъка журналистическа...

1

Анонимен

преди 5 години

Ами то всичко е с прекупвачи у нас.Тази система си я направиха онея дето не им се споменава името.Производителя - кучета го яли.Така е при днешната демокрация.По-лошо от соца ама казват ,че е добре.