76

Абсурдистан

преди 5 години

Само като и видя подкупната и алчна мут-ра на тая,нямам нужда някой да ми обеснява,че рушветите и далаверите са част от ежедневието и.Простит-утска га-д.Друг е въпроса как арестуван и обвинен във вземане на подкуп се ,,взема"абсолютно насериозно в конкретната община.Абсурдистан.Това е !

75

bolbov

преди 5 години

Няма да е лошо да уволни ББ и неговата шайка,защото има доста ***, които гласуват за тях.

74

аз

преди 5 години

Имаме страхотни закони! Задържан под стража, демек с ограничени права, може да прави каквото си иска и да дава нареждания от затвора. Друго, човек в отпуск си подписва каквото и да е документи ??? и те уж са валидни?!!!! Това е страшно интересен казус по кодекса на труда. Трето, тази??? Тролов я сгащиха с подкуп в работно време, в приемен ден, извън работното и място, на 2 часово кафе в работно време и нищо никой не говори за самоотлъчка. Кой им контролира присъствието на работа? *** давайте

73

Анонимен

преди 5 години

Брадчед тая само на снимка като я видя ми се повръща затова я плюя снимката и дим да ме няма това прилича на огладняла хиена бе ай сиктир

72

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнала с простотиите за заобикаляне на закона, едва ли ще излезе изобщо от затвора.

71

Манолски

преди 5 години

и според мен е грозна, алчна и се гърчи от злоба в ареста и подскачаше като шимпанзе зад стъклената ограда

70

68 Юрист,

преди 5 години

Аз не твърдя, че няма основание /нормативно/ да я отстранят от длъжност, а че до сега това не е направено и че в момента тя е кмет, с всичките пълномощия на такъв. Вкл. и да подписва заповеди /които не знам какво пречи и да са на "хвърчащи листове" - без друго са на листове, а не на прошнурована книга.

69

До 69

преди 5 години

Чл. 69 от НПК.

68

Анонимен

преди 5 години

Пишман адвокатчето май е PR на района Петър Кърджилов или близък до него. Той такива несвързани ги плещеше. Чул, недочул вади членове, но не се сеща, че има и други, по-съществени от Наказателния кодекс. Умствено развитие точно колкото на кметицата, естествено, тя не би понесла по-умен от нея.

67

opit

преди 5 години

Оправете си правописа и не бъркайте ударението върху И и Й.В същност ударението тук е ясно.Защо грешно употребявате Й,това е недупостимо?!

66

до 68

преди 5 години

След КТБ нищо не може да ме учуди. Като сте толкова грамотен юрист, айде ни просветете как и на какво основание може да бъде отстранен заподозрян?И какво толкова подскачате, това не е съдебен форум, а анонимен новинарски чат. Хората пишат каквото им скимне или мислят по въпроса.Ако искате да си мерите съдебния опит, това не е мястото.

65

Юрист

преди 5 години

Разбира се, че има как да я отстранят от длъжност, докато тече разследването. Аман от неграмотници с уж някакви "правни" познания, които освен всичко друго и парадират. Не четете ЗМСМА, а НК и НПК. А примери колкото щеш: кметът на Галиче, бившият кмет на Видин и много други.

64

Пишман адвокатчето

преди 5 години

А пишман герберско *** може да се хване за палците... :-) как ви събраха такива пр*мати, само Цецерон може да се справи!

63

Анонимен

преди 5 години

Майката на Иванчева е като баба Тонка -- таен куриер, който проваля плановете на партийната олигархия !...да се арестува !

62

Анонимен

преди 5 години

Отпускът не е изтекъл, поискала е удължаване на 08.05, лесно се проверява.

61

Анонимен

преди 5 години

Съдът заседава, само той е компетентен да реши законни ли са действията и или не.Пишман адвокатчето от по-долу има мнооого да се изненада. Неприятно при това.

60

Анонимен

преди 5 години

От 10 кладенеца вода ще докарат за да я оневинят.Думнаха я, гепиха я, приемете го, чака я Сливенския.

59

Пародия

преди 5 години

Много Весело.

58

до Solar Power

преди 5 години

Могат да се прекратят /замразят/ докато тече разследване...---------------------------------------------------------------------------Греда. Тц. Не могат според закона. Чл. 42 от ЗМСМА изрично са посочени основания за предсрочнопрекратяване пълномощията на кметовете. Няма как законно да освободят кмет защото прокуратурата го подозира че е взел пари, крал нафта или пи*ал накриво.Тази ще спука после държавата от компенсации в Страсбург.Случая с нея е тотална вакханалия. Като КТБ.

57

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си това да беше Банков служител и от ареста да си пуска примерно необезпечени кредити.Тая колкото повече я държат без да я. Осъдят толкова повече вреди ще нанася на цял Младост това е вълк и захапе ли няма пускане за власт иде реч.Кой ли живее с. Тая жална му майка