162

Царство България

преди 5 години

Ами така е като предадохте цяла Европа в ръцете на на Ленин и после на Сталин Царство България бе първа на балканите и 6 в Европа по БВП преди комунизма имаше ресурси пак да стане след 1990 монархия и богата държава и пак запада попречи като остави комунистите тук за да ни разграбват още парите на хората заминаваха на запад в техни банки ама това не го казват ЗАЩО НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ СЛЕД ПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА ?

161

Мнение

преди 5 години

Ами добре бе западняци - ще ви обложим с 20-30% мито стоките и ще ви обложим със 70% данък компаниите и накрая ще видим кой кого? Ние тук сме свикнали на мизерия, но като си загубите най-печелившите пазари ще настане такава криза при вас, че свят ще ви се завие. Освен това кой ще работи най-гадната ви работа, като виждам как европейците вървят само по перваза - никой не ще да учи инженерна специалност, всеки иска на хляба мекото - адвокат, консултант, и т.н.

160

13372

преди 5 години

Западна Европа източи и продължава да черпи от ресурсите на Източната, Така лиши нашите страни от възможността да напреднем. С активната намеса на запада в нашите страни се въртят корумпирани политици, които способстват грабежът да продължава. Най-ясно това се вижда в България. Поради тази причина българите са най-обезкуражените и най-бедните. поради това те напускат родината и успяват в чужбина, т.е. дават приноса си за растежа на запада.Тях не ни връщат, а необразованите роми. Какво повече?

159

Анонимен

преди 5 години

От държава на 27 място в света и високообразовани кадри,производство,нулева бедност,безплатно здравеопазване и образование,къде сме сега?Живеем във фашистко-сталинистка дикатура,чалга,наркомани,бедност, престъпници,убийци.

158

хахо

преди 5 години

независимо каква е темата едни и същи платени драсла4и русофили. абе нещастници като не ви харесва европа из4езваите в любимимата ви русия . защо децата ви у4ат в европа а не в бедната и жалка русия. европа ви била ограбила. ограбиха ни 4ервените комунисти ,но вие сте безнадеждно слепи и никога няма да прогледнте.

157

10

преди 5 години

Не,разделението и изоставането на Изтока започна,когато княз Собиески разби турците под Виена и западняците ни оставиха в пределите на османската империя векове.Англия и Франция бяха най-големите й пддръжници."45 години са само един незначителен щрих в дългата история на отношенията Изток-Запад,който спекулативно се използва от политически мошеници и полуграмотни "демократи"!

156

Анонимен

преди 5 години

Западът е тих и спокоен само когато има възможност свободно да смуче материални и трудови ресурси на безценица, за да увеличава богатството си. Ако някой се опита да им се противопостави тогава показват демонстративно злобата си.

155

Тато

преди 5 години

Евро гейчетата за нищо не стават,това което могат е да *** американските ***,това го разбра и най-загубения източноевропеец, това е едно раздирано от противоречия общество, егоистично и вече изостанало от модерния свят на далечния изток, само едно фалшиво самочуствие и лицемерие им остана.Пак не случихме на началници!

154

Анонимен

преди 5 години

А бе щом са толкова ощетени,що не вземат да махнат всички чужди граждани? А кой ще им работи тогава ?

153

до ДАНЕВ

преди 5 години

Това дали живееш добре или зле е въпрос на вътрешно усещане,а не на притежание на материални блага.Д асега нямам режим на тока ама и преди да сме честни не беше през всички години а само през 2.Освен това сега няма кой да харчи ток - нямаме заводи и 2 млн. население.За бирата - светло непастюризирано и без стабилизатори /което пюеш,че е веро/,сега е хит в рекламите.Да сега можеш да пътуваш навсякъде ако имаш пари-някои не са виждали море.А инициативата - как те спъват сега,не е приказка .

152

Стамат

преди 5 години

Айде кой от къде е!

151

хах

преди 5 години

Посочете ми една западна държава, която да не е имала колония, т.е. да е паратизирала яко.

150

аз

преди 5 години

Забележете, че не говорят за арабите тоя път... говорят за нас, като *** в двора има, а *** у нас са готови едва ли не да умрат във война за някаква Европа срещу някакви мигранти, които минават оттук. Както се казва, ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали

149

ао

преди 5 години

До ДаневТо и през социализма имаше такива хора, и кво от това

148

КРАДЕЦЪТ ВИКА...

преди 5 години

"хората от Изтока" са грабители в клуба на ЕС.Точно обратното - Западът доста добре се развива, от части на гърба на Изтока. Как ли..ами:-източване на 100% от закупените от западни компании БГ предприятия (инвестиции на многократно завишени цени, прескъпи консултантски договори).-банки - БГ банковата система е собственост на Запани акционери. И колосалната печалба (поради високите лихви и евтиния труд) се източва. -потребителските стоки-аутсорсинг-ниски субсидии за земеделие

147

Анонимен

преди 5 години

До До ей,хораСлед като не ти е ясно защо трябва да празнуваме днес и си готов(а) да теглиш една м... по адрес на този празник, тогава едно е сигурно - никой и нищо не може да ти помогне. Цял живот ще мрънкаш и ще чакаш някой друг да ти уреди живота. Но не си само ти с такава нагласа, за съжаление.

146

Анонимен

преди 5 години

ей я без език на омразата!-от двайсет години на култура ви уча западняци... И ние знаем едно друго за вас. Не ядем доматите с колчетата. Ваще олигарси ни окрадоха, ние връщаме стотинки обратно в родината си...

145

Анонимен

преди 5 години

Зададох простичък въпрос: "С какво сме ограбили Европа?"- и коментарът ми беше изтрит. Да попитам *** постове- на какъв принцип трие?

144

:)

преди 5 години

Свидетели сме на превръщането на развитите страните от Запада в бананови републики.Нормално е да не сме съгласни с всичко което те са.А и това не е наш проблем,ние нямаме бивши колонии.

143

Дребни Проблеми

преди 5 години

ЗАПАДНА ЕВРОПА И АНГЛИЯ са ОКУПИРАНИ от ИСляма територии.Источна ЕВропа е прочистена от малцинствени групи вкл опасни за 21 век.НАркоманите на власт в ЗАПАДНА ЕВРОПА Подкрепят нагли престъпници на власт в ИСточна Европа.Ограбените републики с разрушена индустрия с е принуждават да харчат десетки милиарди само за НЕНУЖНИ ВРЕДНИ ЕВРОПРОЕКТИ..Строят ги само сОГРАБЕНИ МИЛИАРДИ ОТ ИСточна Европа.