68

сравнение

преди 5 години

Като гледам през последните няколко дни в САЩ е имало повече престрелки отколкото в Афганистан!Тия се самоизбиват!

67

Ludoto Lenche

преди 5 години

.aa ES...?!?...ei go Koziak kade e....taka I taka chesto ste tam ...ami napravete si ustata ...

66

Стършел

преди 5 години

А пък аз искам всички журналисти да тръгнат отново на училище, та дано след още 12 години се научат най - сетне кой какво може да иска...

65

ъ

преди 5 години

да предложат за 24 май долара да има и бг изписване, все едно е зелено евро. визите могат да отпаднат, само когато САЩ и eu позволят безвизово пътуване за всички граждани на двете територии, което не виждам как ще стане преди 3000 г.Това означава през океана да се прокарват суперскоростни влакове, както през канала Англия-Франция, и UK да се присъедини отново към ЕС, или нещо от сорта? Даже задължително трябва да се върне към ЕС отново.

64

Анонимен

преди 5 години

И като паднат какво , какво ми пука бе Боко . За Канада като паднаха какво гледам навалица .. Никой не иска вече да оди в кравника..

63

Bewhityouboyko

преди 5 години

ако визите паднат аз оставам в България, с теб съм Бойка

62

Анонимен

преди 5 години

Първата и основна тема, която сме говорили и ще бъде поставена по време на Европейския съвет, и затова Цачева и Радев ги няма, ще бъде да отпаднат визите за Европа за САЩ, което и България е там, както за Канада...................................Това дори "експертите" на МОН не могат да го съчинят.

61

Анонимен

преди 5 години

САМО ДЕТО ЕС НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА ДА ПОВДИГНЕ ВЪПРОСА ПРЕД САЩ ЗА ВИЗИТЕ ЗА РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ.А СЕГА КАТО СИ СРИТАХА ТОПКИТЕ, ОЩЕ ПО-МАЛКО НАДЕЖДА ИМА.

60

venix

преди 5 години

Много ясно! Нали дъщеря му е там! Край нямат личните изгоди...

59

чичо

преди 5 години

Щом тоя велик международник казва , значи визите ще паднат , ама друг път!

58

ОХО

преди 5 години

ИЗОБЩО НЕ СЪМ ЗНТАЕЛ ЧЕ САЩ Е ВЪВЕЛ ВИЗИ ЗА БУЛГАРЕТЕ-НАЙ-ВЕРНИЯТ ИМ СЪЮЗНИК НА БАЛКАНИТЕ...ЩО ТАКА БЕ..ЯЗЪК--БЕХ СЕ ПРИГОТВИЛ ДА ЛИТНА ДО ТАМ....ОХ-ОХ-ОХ

57

Анонимен

преди 5 години

Евросъюза можеше да наложи визи за американците, но решиха, че не е икономически рентабилно да го правят, още повече - заради нас и румънците

56

Анонимен

преди 5 години

Дежурните откачалки пак си пишат по темата! Пари няма,корупция, Борисов такъв,онакъв! Стига бе джанъм...!

55

Анонимен

преди 5 години

Не пишете глупави коментари! Упражнението е че ЕС трябва да повдигне въпроса за визите,като съюз! А не Бойко Борисов! И въпроса не е само за България!

54

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам от марсианците да паднат визите за сатурн.Ама, зелените к.о.п.е.л.е.т.а се правят на паднали от марс.

53

Визите за САЩ,

преди 5 години

не зависят ли от САЩ??? Защо от ЕС???

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50"То бива да си *** , *** и ограничен , ама чак пък толкова не бива."---Бива, бива! Познавам един такъв от БанкИ.

51

Анонимен

преди 5 години

"Премиерът иска от ЕС: Да паднат US визите за българи!"И ЕС му отговаря: "Ей сега, само да си изям ябълката и готово."Ами, то първо, визите за САЩ не ги издава ЕС; второ Боко МОЖЕ да иска от ЕС, само това, което ЕС му КАЖЕ. Заглавието е смехотворно. :)

50

Анонимен

преди 5 години

"...и президентството, и ние, и те, правим неща, които са в полза на държавата."Умира от страх от Радев. Той ще го изхвърли от политиката и Тиквун просто трепери като мишок. Истински генерал vs Мутра от СИК - неравна битка.

49

Анонимен

преди 5 години

Първата и основна тема, която сме говорили и ще бъде поставена по време на Европейския съвет, и затова Цачева и Радев ги няма, ще бъде да отпаднат визите за Европа за САЩ, което и България е там, както за Канада.Моля, някой да разшифрова граматически този интелектуален напън на Пожарникаря.То бива да си *** , *** и ограничен , ама чак пък толкова не бива .