19

Отровиха лекарите

преди 5 години

Лекарите се събират на безплатни семинари наркотизират се с нарочно подавани спи активни спец препарати вкл с кафе..Увреждат ги през презентационни екрани с пси препрограмиране и ХОП Стават продавачи на Супер скъпи ненужни и опасни "лекарства"НАркомафият а ползва нарочно вградени холограми в лични и тн"Здравно осигурителни документи" з а постоянно следене и прецакване на милиони жертви едновременно.НА първо място в света сме по убити от мед мафията вкл с инсулти,инфаркти и рак.

18

НЕМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

преди 5 години

Последните години бялата нарко мафия овладя мед мафията. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ отровени с хлор токсична вода милиони толкова повече МИЛИАРДИ СЕ ОГРАБВАТ ОТ НАРОДА за тн"Здраве".Колкото повече и по трайно болни има толкова повече мангизи влизат в джебовете на мед мафиотите вносители на тн"лекарства"Колкото по пълни с а болниците толкоз повече милиони точат от НЗОК>

17

Анонимен

преди 5 години

ОмбудсМая първо да даде пълна информация за аферата "Костинброд" организирана от Пеевски и Бареков в която тя игра главната роля.

16

Анонимен

преди 5 години

Здравна система няма, ако имаше отдавна трябваше да се реформира.

15

Д В Е М

преди 5 години

Целта е частните болници, центрове и клиники да цъфтят.За да има ред, държавните болници не трябва да са търговци! Частните центрове, клиники, не трябва да се финансират от НЗОК.Лекар в д-на болница не трябва да притежава частна и да упражнява частна практика - извор на корупция и сива икономика, укриване на данъци.Закупуване на медикаменти изключително и само от д-вата.Лични партиди не може да има, една химиотерапия ти е 200 000$, кога ще внесете тази сума, ако няма солидарност умирате!

14

§ 22

преди 5 години

Добре, че поне децата се махнаха от тази проклета държава. Ние ще мреме като кучета тук.

13

Държавните болници

преди 5 години

Постепенно се ликвидират,като им се режат парите,броя на леглата,закриват се ненужни отделения.А,народът- болен. Чакаш седмици за хоспитализация. Излекуват те за пет дни и ти бият шута.Болниците са принудени да източват пътеки,за да набавят недостигащите средства.Целта е ВСИЧКИ БОЛНИЦИ ДА СТАНАТ ЧАСТНИ,А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НАПЪЛНО ПЛАТЕНО.ТОГАВА БОГАТИТЕ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАТ,А БЕДНИТЕ ЩЕ УМИРАТ.ВСИЧКО Е ЕДИН БЕЗУМЕН ХАОС,СЪЗДАДЕН ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАЦИЯТА.

12

анонимен

преди 5 години

люлин с 200 000 жители е без болница а искат да строят небостьргач до негода направят и крематориум защото няма спасение

11

АНОНИМНА

преди 5 години

а защо не се каже истината - който е беден, с малки осигуровки, няма да получава качествена мед. помощ, а някакъв минимум, изобщо, помислете не е ли така при пазарната икономика /при нас е изкривена/ - кадърния ще живее повече и по-качествен живот, всичко друго е дрън...дрън.......

10

Българина

преди 5 години

Две неша, не внасяш не ползваш и лични партиди, като до 50 процента от вноската в общия фонд, като можеш да посочваш конкретен ползвател, роднина или познат. И второто държавните болници работят с държавния фонд, частните само с личните партиди, клиента избира, а не частните да точат от общия фонд, само от лични партиди и застрахователи. Просто е но не искат щото убиването държавните ще спре, сега са обречени до една

9

анонимен

преди 5 години

бьлгарите над 70 години нямат едно заболяване а 10 какви са тези пьтеки какви сатези измишльотини като влезеш в болница ще те лекуват за всички заболявания ане на парче защото си излизаш пак болен личните лекари са напьлно излишните ни разболяват повече с чакането по коридорите и направленията

8

...

преди 5 години

Бе не знам *** знам, че ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИЯ ми баща, при операция за смянана сърдечни клапи, ДОПЛАТИ едни 7000 лв. Еми ДА ТИ И "ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ" ДА ТИ и "ЗДРАВНАТА КАЗА" и т.н. и т.н.!

7

Дгфжжжж

преди 5 години

Не ги харесвам БСП-рите, но Мая има воля за борба и бих я избрал за премиер,но без да влизат с нея от сегашните депутати.

6

Хромов

преди 5 години

Питайте др. Мазнейков как се прави дебела пачка .Прави ми артроскопия, а пред здравната каса отчита операция. На пациента до мен прави пункция пред здравната каса кръсни връзки. За два часа 10 бона напред.А в Ловеч не са получавали заплати от началото на годината, е как да стане ???

5

реалист

преди 5 години

ГЕРБ да си слезе във функцията и да ремонтира държавните болниците и да инвестира в лекари и техника. Стига са крали от асфалт и саниране на частни жилища.

4

Др. Миланов

преди 5 години

Не е необходима пълна реформа, а само по строг контрол върху частните болници, които източват здравната каса. Защо си мислите, че никнат като гъби такива частни мед. заведения ? Защото има схеми.Ние сме на първите места в света по брой частни болници на глава от населението, а в същото време тотална щета е здравеопазването.Там за малка болка в ръката ще те опертират, а на здр. каса ще изкарат ще са ти сменили таза. И вместо 1 сед. почивка за пациента 6 мес. хоспитализация а касата назад10000лв

3

Анонимен

преди 5 години

Частните болници-там е заровено кучето!В цивилизованите страни има държавно регулиране не само на здравните заведения,но и на увеселителни,питейни и други такива по най-простия и лесен начин : на еди колко си жители толкова и толкова лечебни заведения,ресторанти и каквото си искате още! Като допълнение такова чудо,като болница Търговско дружество и здравни услуги с ДДС няма!Обаче ние залитнахме по тезата,че държавното регулиране и планиране са лоши неща и ей това е сега!

2

реалист

преди 5 години

ГЕРБ не защитават интереса на държавните болници , а на частните. Това е геноцид над собствения си народ, който им плаща заплатите. Оставка!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Реформите на разБойко в здравеопазването дават ли дават резултати!