23

Анонимен

преди 5 години

А Тръмп как мачка Евросъюза. Залостил ги е яко и не могат да мърдат докато ги ***.

22

к`во има да става?

преди 5 години

Има едно тясно място - Ормузкия пролив. Ако там се взриви едит 150000 тонен танкер, проливът ще се задръсти и саудитскишя и кувейтския петрол няма откъде да минат. иранският терминал е към океана.цената на петрола веднага ще ххвръкне двойно и тройно.И Путин , и бай Дончо краварски имат голяма полза от това.

21

ДО №14

преди 5 години

До АнонименИРАН Е ПЕРСИЯ !!РЕПУБЛИКА ИРАН е наследник на една велика и стара империя. Пред нея дребни държавици появили се в средата на миналия век, чиито представители са на върха на управлението на кремъл и белият дом, изглеждат жалки и нещастни. КОЙ СТОИ ЗАД ИРАН??ЗАД ВЕЛИКИТЕ НАРОДИ СТОЯТ ВЕЛИКИ ВОДАЧИ, А НЕ ТАКИВА ОТ ДЖОБЕН ФОРМАТ КАТО В САЩ И РУСИЯ.

20

НЕЩО БЪРКАШ

преди 5 години

До АнонименНа последната среща в Москва , ШАЛОМОВ - ПУТИН прикани Ассад да изгони от страната си ИРАНСКАТА АРМИЯ която се биеше на терен с правителствените сили !!ИРАН КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗА ЗАЯВЯВАЙКИ, ЧЕ Е ТАМ ПО МОЛБА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СИРИЯ. Шаломов и неговият външен министър Лавров поделиха с АМЕРИКАНСКИТЕ СИ "ПАРТНЬОРИ" Сирия и територията й, сякаш им е бащиния. ДОКАТО В СИРИЯ СА ИРАНЦИТЕ И БРИГАДИТЕ "АЛ КУДС" НА КАСИМ СУЛЕЙМАНИ НА РУСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ НЯМА ДА ИМ Е ЛЕКО

19

Анонимен

преди 5 години

Търкалянето на чaлми да започне Сега.

18

ВЕЛИК НАРОД

преди 5 години

ПЕРСИТЕ ОТКАЗАХА И НА ДЖУДЖЕТО ШАЛОМОВ - ПУТИН , да изпълнят договореностите постигнати между САЩ и РУСИЯ за РАЗДЕЛЯНЕТО НА СИРИЯ на региони!!Ако в Сирия на страната на Ассад не се биеха АРИЙЦИТЕ от ПЕРСИЯ , Шаломов и командата му отдавна щяха да са ги предали на братовчедите си от САЩ по начина по който го направиха и с МИЛОШЕВИЧ , С САДАМ , С КАДАФИ ...ТЪЖНА И ЖАЛКА ИСТОРИЯ СА РАШКИТЕ. Предстои скоро да бъдат поканени от СИРИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО да напуснат двете си бази в СИРИЯ !!!

17

Анонимен

преди 5 години

Това са приятелите на путин. Брадати ислямски фанатици. Турци, чеченци, иранци, араби.

16

Анонимен

преди 5 години

Леле УСАЛеле у бре!Частна клиника Тръмп лекува цял свят!

15

ПЕНКО

преди 5 години

В ИСТОРИЯТА ТРИМА НОСЯТ ПРЕД ИМЕТО СИ "ВЕЛИКИ" : АЛЕКСАНДЪР, ПЕТЪР И ЕКАТЕРИНА И ЕДИН Е "ГЕНЕРАЛИСИМУС "- ФРАНКО !!! ВРЪЗВА СЕ И "АЛЕКСАНДЪР ТРЪМП" И "ПЕТЪР ТРЪМП "... И КРАЙ С ..." АЯТОЛАХ КСЕРКС " !!! САМО ДЕТО ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ " СПРАВИ" С ПРЕЗИДЕНТА НА ФИЛИПИНИТЕ !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Бай иранец да си спомни как свирепите японци, които са къде-къде по-яростни войници, капитулираха във ВСВ...

13

Анонимен

преди 5 години

Това което е разрешено за Израел и забранено за Иран, кой го казва - ФАЩ, обаче къде е ООН? Тази жалка организакийка вършили въобще някаква работа, освен да премълчава престъпленията на фашистите - ционистите от ФАЩ-Израел!

12

Анонимен

преди 5 години

"Има световни закони и ще ги спазвате."Ще ги спазвате, освен ако не сте САЩисани. Тогава брутално си ги прегазвате, и нагло се хилите в лицето на останалите.

11

Анонимен

преди 5 години

"Преди два дни Помпео каза, че САЩ ще наложат санкции на Иран, ако той не намали регионалното и военното си влияние."Ей, наглост безгранична.

10

Анонимен

преди 5 години

Ислямска *** Иран е една изостанала и глуповата *** заплашила в миналото западната цивилизация в Гръко персийските войни !Получава се заслуженото и пада окончателно при Александър .Днес я чака същото !

9

Анонимен

преди 5 години

А ти бе предател на християните и помагач на исляма ,руско мекеренце ,докога такива тука . Мачкай Америка,сега е момента .

8

Анонимен

преди 5 години

А ти не помагач на исляма ,мислиш ли че с руските си оръжия ще спреш Америка ,*** !

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Алоууууу.........заболелият.............КОГА, КАК, КЪДЕ И ПОКАКЪВ НАЧИН ИРАК И сИРИЯ СА "ПАДНАЛИ"???????Ти въобще, преди да напишеш нещо, поне малко разсъждаваш ли?

6

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО БРИТАНЧОВЦИТЕ ПРОБУТАХА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ПАКИСТАН , ТА ИНДИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ " КОРКА " ДОКАТО "ПРИДОБИЕ" ТАКОВА !!! ИЗВОДЪТ Е ЕДИН : "НЕ ВОЮВАЙ С ИЗМИСЛЕНИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ - ВОЮВАЙ ВА ТЯХНА " !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Кръстоносния поход продължава до победа над исляма !Кръстоносния САЩ с помощта на верния Израел ще изчисти света от ислямизма !Ирак и Сирия паднаха,Египет е на колене ,ред е на Иран и Турция !

4

Анонимен

преди 5 години

Като гледам е техен . Не е твой , не е и на банда азиатци. Закона за ядрено не развиване и не разпространение е подписан от над 100 държави. А реално точно в Азия станаха най-големите продажби на това оръжие. На какво се радваш и ти не знаеш.