17

Аз съм си аз

преди 5 години

До анонимен 1 Като ви мързи да работите естествено, че турци и какви ли още не, ще идват да работят и да си изкарват хляба. А вие стойте и пишете коментари.Най-важното е да се предотвратят тези катастрофи, да се вземат адекватни мерки, а не каква е националността на шофьорите. Казах преди време каква щеше да в реакцията ви ако в колата не седеше кифла Цвета, а рус братчед от махалата, сега разбирам.

16

Аз съм си аз

преди 5 години

До ЕТова ли е най-важното, че е турски шофьор?? Каква ли щеше да е разликата ако беше хамериканец?? Еййй злобни и неграмотни *** бе... Съпричастност към трагедията на хората и съжаление към такива измислени герои в интернет като теб.

15

Анонимен

преди 5 години

Виновни са КАТ и ДАИ, които не ги спират за неспазване на почивките, а им взимат пари к ги пускат да ни трепят. И не са само турците -преди години хърватин блъсна колата на жена ми, Ивкони за две години имат две катастрофи с жертви и с неизправен тахограф.Просто у нас законите се пишат про форма, никой не ги спазва.

14

E

преди 5 години

И отново турски ТИР. Дано този път го осъдят този анадолски джигит!

13

Анонимен

преди 5 години

До номер 9:от Лозен тръгват два автобуса:5-ца,който отива на спирка "Гео Милев" по "Цариградско шосе"и 7-ца,който от "Цариградско шосе" отива до гара Искър.

12

Анонимен

преди 5 години

Да, може и да нямаме общ произход, ама манталитетът ни е един и същ, един дол дренки сме си с тях.

11

реалист

преди 5 години

Турският тираджия всяка година избива и осакатява повече българи от турският башибозук преди 140год.

10

Лозен

преди 5 години

До Анонимен 13Споко, сега Европата още ще пропищи, след въвеждането на Макаронените ограничения. Но самия Макарон, не се усеща, как вместо да извади очите на конкуренцията, ще им изпише веждите. И сите джагали, поемат работата и на нашите тираджии. Тогава ще ви питам, кон боб яде ли.

9

Лозен

преди 5 години

Хайде сега агата, който изхвърли 7-цата от пътя да го пуснат под гаранция, и бате Гойко да ходи да прави шпакли на султана. Това че хора отивайки на работа са пострадали, не е важно, все пак са българи, а нали наш Гойко Ефенди подписа плана за унищожение на българите...

8

Анонимен

преди 5 години

С риск да обидя "професионалните " шофери, ще го кажа : Всички сте опасни !Давате предимство или влизате в положение само на колеги (като таксиджиите).

7

Анонимен

преди 5 години

Аз за градски рейс до лозен знам само за един. Номер 5, който се движи през околовръстно и цариградско. Катастрофата къде е последно?

6

Fck

преди 5 години

*** винаги заспиват зад волана щото не си спазват часовете за почивка и са алчни искат пари и винаги губят оправление и се обръщат и застрашават живота на другите. Тва е ТИР многотонен камион носиш отговорност не е ,като да караш колело и да се обърнеш в канавката пиян и нищо да ти нема. Затва не ги щат по Норвегия там ,ако не си спазваш часовете за почивка могат да те глобят и да ти вземат книжката!!!

5

no name

преди 5 години

Ужас! Дано се оправят хората. Много зачестиха тия катастрофи....вече да те е страх да тръгнеш някъде, не се знае как и дали ще стигнеш.Абе редакторите може ли да пишете такива глупости "Има и дете с уплах" - какво е това уплах? Казва се, че даден човек е в състояние на шок. Уплах му викат бабите по градинките. Айде малко по-сериозно.

4

Чукча

преди 5 години

Турци,румънци бягайте далече като видите такива регистрационни табели на пътя

3

niki

преди 5 години

Трябва вече да забранят на Турските тираджии да се движат из България.

2

За пореден път

преди 5 години

Пак турски тир......не спазват абсолютно никакви правила, те са си на високо и въобще не ги интересува кой друг е на пътното платно. Минават и заминават....

1

Анонимен

преди 5 години

Zabrana za maloumnite turci da stapvat v bg!