12

Ника

преди 5 години

Е,и?Какво променя всичко това?

11

Анонимен

преди 5 години

във Варна е същото даже не се крият.

10

гост

преди 5 години

в русе е същото полицаите играят с регистраторите

9

Цирк

преди 5 години

Хора дори не се и надявайте този да го отнесе, камоли затвор.Ще се окаже че той даже не е знаел са пистолета а парите ги е скрила чистачката. Все пак живеем в държавата цирк, тази същата в която децата се блъскат в кметски джипове.Цирк!

8

запознат

преди 5 години

Трябваше и в един по-южен КАТ да направят акция. Там едни и същи регистрират по 10 коли на ден и взимат средно по 50 лева на кола, а ние се редим по три дни за да регистрираме кола. На всичко отгоре регистриращите се държат с нас като с натрапници, защото явно нямат полза от нас.А дано и там се развихрят.

7

Добро утро

преди 5 години

Нали се сещате на горе до кратуната за какви мутри става въпрос? Всеки който чета, да запитам, ДО КОГА, НИЕ НАРЕД ЛИ СМЕ В ГЛАВАТА, КОЙ ИСКА НЕЩО И НЕ ПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА ДА СИ ГО ПОЛУЧИ? НЯМА ДА ЖИВЕЕМ ВЕЧНО!

6

Анонимен

преди 5 години

Затвор.

5

МИХАЛ

преди 5 години

До Анонимен: ЗАЩОТО, АКО ХВАНАТ ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ УПРАВЛЕНИЯ НАВЕДНЪЖ , ГЕРБ ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА НАПУСНАТ ВЛАСТТА- ТОЛКОВА СА СЕ ОМОТАЛИ В КОРУПЦИЯ , КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ. ИНАЧЕ ВЛАСТ НЕ СЕ ДЪРЖИ ТАКА-МИНАХА ВРЕМЕНАТА ,КОГАТО ВЛАСТ СЕ ДЪРЖЕШЕ И ДАВАШЕ С КРЪВ.

4

ало

преди 5 години

До ДаниПолицията се е превърнала в ОПГ,а от МВР ги е страх да въведат ред в полицията.

3

Анонимен

преди 5 години

Защо разгласяват този случай, преди прочистят и другите катове? Там положението едва ли е по-различно, но сега ще се покрият за известно време...

2

Анонимен

преди 5 години

Досега няма нито един осъден, защото законите са кофти, обаче няма кой да ги промени. Катаджията или полицая рискува единствено работата си и 20 заплати, които обаче може да ги направи за две години ако не го хванат и пак ще е на печалба след уволнението...

1

ужас

преди 5 години

Полицаите все плачат и лъжат че заплатите им малки,а от свободния са се превърнали в бандити....