36

Анонимен

преди 5 години

Внучката я показаха, но я пазят повече от Кралицата. Сега ще се напишат 20-30 доктората, как са ги излекували и овладели. Вероятността пострадал от такова вещество да оцелее е почти нула. Имайки предвид имперско-колониално-протоколната система на работа в английските болници, вероятността някой да проведе такова лечение на своя глава е безпредметно. Начина на реакция и заключенията за "неизвестното, но руско" вещество, предполага предварителна подготовка.Зле организиран театър.

35

ПОПРАВКА

преди 5 години

...жена, за която твърди, че е майката на отровения във Великобритания......отровения, според твърденията на Ми-5/6...

34

ognyanz

преди 5 години

Британците няма да дадат възможност на майката на Скрипал да говори със сина си, това е ясно. Току виж казал нещо, което да не е по британската версия за случая. Въпраса е как ще обяснят отказа си. Така че това е като в традиционният японски театър - там всички какво ще стане, а отиват само за да видят как ще го представят.

33

факт

преди 5 години

Не пускайте бабата в Англия! Това не е никаква баба, а лично Путин маскиран като старица. Той иска лично да пререже гърлото на Скрипал, а след това с джобна ракета да отлети обратно в Кремъл.

32

Анонимен

преди 5 години

Значи руските медии едва ли не са показали някаква жена, за която се твърди, че е майката. Все едно е някаква манипулация... А всичко, което се представя от Запада се представя като сто процента истина. Много жалки дописници, не журналисти.

31

Вие питате:

преди 5 години

Вие питате: Как така Сергей и Юлия Скрипал не умряха?Ние отговаряме: Защото не е имало никаква отрова. Шибнали са им някакъв силен наркотик да ги зашемети и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са отровени.

30

Анонимен

преди 5 години

kompleksar zad kompiutar

29

да

преди 5 години

Путин...Сталин на 21 век.... ниски, комплексирани , амбициозни, способни на всякаква поквара, лъжи , измама и подлост, лишени от нормални човешки качества, като състрадание и обич.................Бог да пази света от такива.

28

Анонимен

преди 5 години

Че той сина ти бе гвоздея на политическото шоу, а ти очакваш да го видиш. Сега ще започнат едни легенди и никой никога няма да ги види. Така се контролира тълпата - на час по лъжичка. След няколко години ще пуснат снимки колко са щстливи, неизвестно къде. Гледай "Running man", за да видиш отдавна проиграни варианти. Те за шпионина си шестак дето го убиха в центъра на Лондон, излезе версия, че сам се е напъхал в сак в банята, а ти си мислиш, че със сина ти ще е по-различно. "Хляб и зрелище"!

27

докато

преди 5 години

Докато Путин и питинизмът е жив... всеки е застрашен за живота си.....Путин е Стлин на 21 век. Жалко за руснаците.

26

Анонимен

преди 5 години

А бабата на скрипал къде е?

25

2

преди 5 години

няма по -гнусен грях от предателстваото...

24

има опит

преди 5 години

у нас нагли престъпници чрез дигитален терор ограбиха десетки хиляди имоти като плащат за блокиране софтуера на кадастралната карта.Съучастниците им от агенцията по геодезия се подиграват на ограбените нагло крадците на имоти плащат на прокурори и адвокати .Срещу по упорити плащат на платени убиици вкл от групи за мокри и мръсни поръчки от МВР ...МАсирани инфакрти,инсулти рак катастрофи самообесвания много

23

БАнкови терористи

преди 5 години

при тестване на банка с е оказа че само за 12 секунди се опитаха да ни позиционират през сателити обемно..спаси ни само добра програма за сигурност..реагира мигновенно Веднага след това терористите от Англия блокираха всички връзки с англия и сащ..вкл с пентагона и посолствата..има т групи з а проследяване на жертви от летищата/вижте как са убили българин с убождане /масиран инфаркт е получил/ИМАт обемни скенери за засичан е на проследявани..Правят фалшиви пълномощни с откраднати лични данни

22

дигитален тероризъм

преди 5 години

Засега се появи една основна версия дигитален он лайн банков тероризъм/НА орг престъпници следящи обемно банките са достатъчни до 12 секунди з а позициониране на всяка жертва имаща солидни пари в банката ..играят с банкови служители ползвали са програмисти участващи в разработки на банков софтуер..следят он лайн всеки клиент с англииска банкова карта..има данни че правят фалшиви карти вкл лични з а минути и се надат да ограбят всички клиенти вкл убити от тях саморъчно

21

Анонимен

преди 5 години

Естрествено, че англичаните ги крият за да не дадат показания. За малко изтърваха отровения полицай и той даде такова изказване, че веднага стана ясно, че веществото не е Новичок, а американско несмъртоносно БОВ, което само дрогира и дезориентира заразения. Те затова и скрипалови оцеляха. Сега ще се борят със страничните ефекти, които могат да бъдат и психични проблеми ;)))А това вещество е достъпно САМО в страните, които бяха в НАТО преди 1988 година ;)))Та кой отрови скрипалчетата? ;)))

20

до 20

преди 5 години

Колкото и зле да е положението в Русия, тя винаги ще бъде горда и велика страна със самочувствие и няма да се даде никой да я командва. Ама това един лyзъp няма как да го асимилира. Една велика страна минава през такива периоди на спад, както беше Русия през 90те и после пак е там където й е мястото, а една вечно нaгъзeнa на всеки България винаги си е зле и по стандарт на живот и по икономика и по спорт и по всичко

19

Анонимен

преди 5 години

"Жената, за която се твърди, че е майката на Скрипал"... Ама няма толкова нещастни автори никъде другаде ;))))))))

18

Анонимен

преди 5 години

Щом ги крият и пазят така, значи англичаните крият нещо за цялата истина!

17

8===o

преди 5 години

До РОССИЯ 14Колкото и зле да е България положението е по-добре от русия.Иначе нямаше почти половин милион руснаци да са избягали от там за дойдат тук.Колкото до гейпарадите , гледай какво става из кадетските училища в русия:https://youtube/watch?v=xTmPXGPcWBM