20

Контраст

преди 5 години

На празни приказки е най-големият мъж на дела най-голямат п.......

19

Анонимен

преди 5 години

Надали ще си го гледкаме в кварташ дикисан както ние кев но понеже умния ни военен умее да се подиграва и е пачка и прави каквото муе воля на своя глава се надявам институциите да си свършат работата не заради друго а защото улицата бе преасвалтирана при дянков а такива като тия са длъжни да си спазят закона

18

Анонимен

преди 5 години

0тпред застанете, ОТПРЕД! Лидер ли се броиш или на петела джуката

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Какво е казал, е трудно да се каже. Както знаем, не се слави с кураж. Това тук е преразказът на медията.

16

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам оня умен военен сега ще извика ли пътното да положат асвалт с докторчето в квартал дикисан тъи като газажиите си свършиха работата и кои ще му ги плати

15

Анонимен

преди 5 години

Едва ли Борисов ще стои зад българите, ама все пак чест му прави, че е имал куража да го каже в директен разговор с американския министър на правосъдието. Когато те мачка американски чепик, не е лесно да кажеш нещо, което не харесва на господарите, още повече когато във врата ти диша американското протеже и *** ЦЦ.

14

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Плъхът от Банкя ще стои зад народа. Такъв водач не ни трябва. Лидерът трябва да води народа /както са го водили Левски, Ботев, Волов и десетки други светли личности/, а неда се крие зад него. Тиква!!!

13

Burzum

преди 5 години

Да предадем Борисов!

12

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Борисов към Сешънс: Ще стоим зад българските граждани! Дааа, тук напълно съм съгласен с премиера. Вече 28 години всички богати и власт имащи в България стоят плътно зад народа, защото непрекъснато ни ***.

11

Анонимен

преди 5 години

Господарите дойдоха да нагледат губернията и робите си и да дадат разпореждания а главния отговарящ за тази територия и прилежащите хора към нея. Повдига ми се от това многолетно раболепничество пред различни господари

10

Анонимен

преди 5 години

Ужас

9

Анонимен

преди 5 години

Ne stoi sad garba ni a dai dostoini pennsii i saplati detski i tn sram unijenie da jiveem s 170 lv pensii i s 650 lv saplati ti s 7000 ta i pove4e kak si a bg narod e sad garba ti ne ti naroda te isbra uj

8

Анонимен

преди 5 години

Дойде направо да им даде инструкции. България е тотално в ръцете на други страни и разбира се САЩ. Те нищо не са обсъждали. Просто американеца е разпореждал и нашите плазмодии са кимали слугински.

7

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 5 години

Честно казано Боко Тиквата е последния човек ,който бих искал да стои зад гърба ми.Това е най-големия продажник и безродник в цялата ни 1300 г. история.

6

реалист

преди 5 години

Който е подписал този унизителен договор , според който краварите могат да съдят българи по техните си закони ,трябва да виси на стълба.България е суверенна страна и краварите нямат място тук.А Баце си е краварски слуга и ако не беше станал този скандал ,нашето момче Желяз щеше да лежи за тоя , дето духa.Слугинския договор трябва да се развали.Както краварите редовно правят ,без да се интересуват от другите.

5

безпартиен

преди 5 години

Когато някой застане зад Вас,пазете си *** или си носете вазелин!

4

Анонимен

преди 5 години

Ама и наш Боко еркек: "Ще стоим зад българските граждани!" :)Като му свият перките, "ще се крие зад българските граждани".

3

Анонимен

преди 5 години

"ПремиерътБойко Борисов се срещна с министъра на правосъдието и главен прокурор на САЩ Джеф Сешънс, който е на посещение в София.""В срещата участваха също министърът на правосъдието Цецка Цачева и главният прокурор Сотир Цацаров."---Ей, голям цирк трябва да е било! ... Боко, Тетка, Цацата ... Все мозъци ...'Що не съм бил и аз поканен, малко да се разтуша от това ежедневие.

2

ШибиРиби

преди 5 години

Малкия големец от Алабама усети дебелия и се изниза като тиха пръдничка от крачол и остави Тръмпето на вълчата дружина. Баце ко каза?

1

Анонимен

преди 5 години

А да видим какво ще стане. Помнете ми думата - само след седмица какво ще каже Борисов