54

До 39

преди 5 години

Браво, подкрепям те!!! Скотове са турчулята и не ги харесвам изобщо! На тях доверие не може да се има!! Да забравим Батак, много им се иска но няма да стане!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Този, анонимния, дето обилно се е изразил по-долу, искам да си представи само за миг, че е бил в Баташката църква с жена си и децата си тогава. В онзи момент.Простотиите, дето ги е писал няма да коментирам!..Със същият успех мога да си представя и че съм във септата на Белор миг преди да я взриви Тирион Ланистър или, че съм в замъкът на Дорн с трите пясъчни принцеси, но тук не коментираме фентъзи, а говорим с реални факти. Ти ако вярваш в приказки си е лично твой проблем.

52

serbo

преди 5 години

това не беше ли мит ?? още ли лъжете света?? не е ли махнато от учебниците ??трябва да учете за сурдулишките мъченици, а не за други неща !!

51

Фердо

преди 5 години

Този, анонимния, дето обилно се е изразил по-долу, искам да си представи само за миг, че е бил в Баташката църква с жена си и децата си тогава. В онзи момент.Простотиите, дето ги е писал няма да коментирам!

50

Анонимен

преди 5 години

Уважаемият доцент как ще обясни на децата радиоизотопното изследване на костите в костницата на Батак за които се твърди, че са на жертвите извършено през 70те години на миналия век, като изследването е установило, че са на възраст между 300 и 400 години. Как да обясниш на децата, че башибозукът е клал 350 годишни деца и старци?Как да обясниш на децата, че батачани са били с по 3 глави, защото при население 800 души има 5000 черепа? Триглави змейове ли е клал башибозукът? Трудно се обяснява.

49

БГ

преди 5 години

Това не са 5000 души а 5000 поколения

48

Анонимен

преди 5 години

А уважаемият доцент как ще обясни на децата фактът, че апостолите на въстанието са пращали доверени хора да палят българските села за да изкарат повече въстаници в гората? Всеки който е чел Захари Стоянов знае за това.

47

Покръстването 866

преди 5 години

А как ще обеснят на Децата Покръстването през 866 г. при Византия , най-перфектния пример е Възродителен Процес поради простата причина че е насилствен Процес , въпреки че Децата сами могат да прочетат в Уикипедия за Борис 1

46

Анонимен

преди 5 години

Уважаемият доцент как си обяснява преиначаването в българските учебници на името на византийският император Василий Втори Македонец на Василий ***?Защо е това преиначаване като самият Василевс се е самонарекъл Вулгароктон, което на гръцки ще рече прocтакоубиец или убиец на пpocтаци.Така младите подрастващи българчета ще си мислят, че императорът е убивал българи и ще се насажда омраза. Нека знаят и те като осталият свят, че е убивал пpocтаци.

45

Анонимен

преди 5 години

Четете Макгахан, човекът си го е казал едно към едно. Мюсюлманите са зверове. Клали са жени и деца! Жестоки скотове!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе щото сега живеем много добре, нека патриотите още нещо да изровят от преди 200-300 години, със сигурност има и други зверства на османлиите над българите, дайте да се мразим и да пеем юнашки песни, щото всичко друго ни е наред.

43

Анонимен

преди 5 години

Те турците ако са искали да ви изколят българите щели са да приключат за нула време, а българското население се увеличило напук на американеца Макгалан.

42

Анонимен

преди 5 години

Баташкото клане не е било геоницид. Геноцид е съзнателно избиване на населението с цел премахването му. А в Батак са се клали за отмъщение.

41

Анонимен

преди 5 години

Прав е пратриотът. Не трябва да се лъжат децата, че Баташкото клане е свада между народи. Трябва да им се каже истината - едни българи от една вяра са клали други българи от друга вяра заради дългогодишна вражда между двете села.

40

#1

преди 5 години

Аз съм чел книгата от Januaris MacGhan, американският журналист описал и бил в Батак след клането. Ако имате възможност я прочетете, отваря очите! Нещата които описва наистина са потресаващи, Също така доказва че разоръжен народ кръв дава, жертва става. Хората от Батак са си предали оръжието с обещанието от башибозуците че няма да ги колят, а то какво станало... Оръжие и земя не се продават, а само копуват!

39

мон

преди 5 години

Вместо сороски урок по темата,да се изучават записките на американския журналист Макгахан.Там всичко е казано точно.

38

Анонимен

преди 5 години

Момчета мислех да пиша по темата, но гледам вие сте изчерпали темата и няма какво да се пише. Баташкият ГЕНОЦИД и ЗВЕРСКО КЛАНЕ трябва да се помни винаги, за да се знае какви "хора" са мюсюлманите и че на тях не може да им се има доверие. Когато Турция офицциално поднесе извинения на България за зверското клане, тогава ще започна да уважавам турците. Иначе за мен те винаги ще си останат втора ръка хора - ***, скотове, диваци и жестоки зверове.

37

Горд Българин

преди 5 години

До Анонимен 29А, аз ще кажа аман от дървени философи като теб. Има една стара българска приказка "Който не помни миналото си и историята рискува да я повтори", но такива "професори" като теб едва ли са я чували. Само анти-българин като теб може да призовава за забрава на историята ни като народ.

36

Adolf Eichmann

преди 5 години

Казвах ви го много пъти, в Освиенцим спокойно прекарвахме по 2000 на час през душовете. Ако се напънехме, можеше и двойно ама вие ги закрихте и ги направихте на музеи..... само казвате и ги отваряме на двоен капацитет веднага :))

35

Анонимен

преди 5 години

Турците трябва да знаят и помнят, изклали да над 5 000 българи в Батак, над 10 000 в Стара Загора а града опустошен и изгорен. И това не трябва да се помни, да се забрави ли? Кой идЕот е наредил това и защо? За да не се разсърдели турчеещите се българи, изгубени между истината и лъжата. Да се турчеят, тяхна работа но да си знаят, и Турция не ги приема а българите ги гледат с подозрение. За 500 години са избивали, колили, палили, грабили и изнасилвали. Гаврата с въстанието е била ужасна!!!